نوشته شده توسط : ذهن نو

علت عصبانیت بی دلیل مردان و زنان چیست؟ خیلی اوقات دیده شده که یک خانم یا آقا ناگهان و بی‌دلیل یا بر سر مسائل بسیار بی‌اهمیت عصبانی می‌شود؛ و برخورد بدی با اطرافیان می‌کند. باتوجه‌به پیامدهای زود عصبانی شدن، احتمالا به دنبال راهی برای تغییر شرایط هستید. طبیعتاً نخستین قدم این است که علت عصبانیت را کشف کنید. وقتی متوجه دلیل این موضوع بشوید بهتر می‌توانید آن را کنترل کنید. به همین خاطر در ادامه راجع به علت عصبانیت بی دلیل مردان و زنان و همین‌طور راهکارهایی برای آن صحبت خواهیم کرد. این نکته را نیز به خاطر داشته باشید که یکی از بهترین راهکارها برای تغییر شرایط این است که از یک مشاور متخصص کمک بگیرید. برای دریافت خدمات مشاوره فردی کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

    • عصبانیت و پرخاشگری
  • نشانه های ناشی از عصبانیت افراد
  • عصبانیت بی دلیل چگونه خود را نشان می‌دهد؟
  • انواع عصبانیت
  • افرادی که بیشتر در معرض عصبانیت بی دلیل هستند
  • علت عصبانیت بی دلیل
    • دلایل فیزیولوژیک
    • قاعدگی
    • عصبانیت بی دلیل به خاطر افکار غلط
    • فشار روانی
    • رابطه عصبانیت بی دلیل و یادگیری اجتماعی
    • توقعات برآورده نشده
    • عصبانیت بی دلیل و نداشتن مهارت‌های کافی
    • بیماری‌های روحی
    • نبود حمایت عاطفی در خانواده
    • عصبانیت بی دلیل و نقش پدر یا مادر
    • نابرابری‌های اجتماعی
    • ارزش‌های زندگی
    • مصرف الکل
  • برخورد با عصبانیت های بی دلیل دیگران
  • مدیریت عصبانیت های بی دلیل
    • تمرین‌های آرام‌سازی
    • نشانه‌ها را شناسایی کنید
    • بررسی افکار
    • ورزش کنید
  • عصبانیت بی دلیل و اهمیت مشاوره
  • پیامدهای ناشی از عصبانیت بی دلیل
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه عصبانیت بی دلیل می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

عصبانیت و پرخاشگری

گاهی اوقات عصبانیت و پرخاشگری را به جای هم به کار می‌بریم. درحالی‌که این دو، تا حدودی با هم فرق دارند. عصبانیت آن‌طور که روان‌شناسان می‌گویند یک هیجان ثانویه است. به این معنی که شما با یک احساس مثل سرخوردگی، شرم یا خجالت مواجه می‌شوید و بعد این موضوع باعث عصبانیت شما می‌شود. حال اگر شما این عصبانیت خود را به شکلی که باعث آسیب‌دیدن خود، دیگران یا هر چیز دیگری بشود بروز بدهید می‌توان گفت که دست به پرخاشگری زده‌اید. برای اطلاع از راه های کنترل عصبانیت کلیک نمایید.

باتوجه‌به آنچه گفتیم می‌توان نتیجه گرفت که عصبانیت یک احساس طبیعی است؛ و در درون همه ما وجود دارد. اما درست مانند هر احساس و ویژگی دیگری بعضی از ما به دلایل مختلف در برابر این موضوع حساس‌تر هستیم. خبر خوب اینکه شما می‌توانید عصبانیت و پرخاشگری خود را کنترل کنید.

نشانه های ناشی از عصبانیت افراد

زمانی که دیگران و یا خودتان عصبانی می‌شوید؛ باید بتوانید نشانه ها را تشخیص دهید. زمانی که علائم عصبانیت بی دلیل را تشخیص دهید؛ سریعتر و راحت تر می‌توانی جلوی آن را بگیرید. برخی از این نشانه ها، شامل موارد زیر هستند.

  • بالا رفتن فشارخون و ضربان قلب
  • تجربه احساس سوزن سوزن شدن
  • ابتلا به تنش عضلانی
  • احساس گناه
  • گیجی
  • احساس زودرنجی یا ناامیدی

عصبانیت بی دلیل چگونه خود را نشان می‌دهد؟

 

افراد معمولا عصبانیت خود را چه با دلیل و چه بدون دلیل، به شکل های مختلفی ابراز می‌کنند. این موضوع بیشتر به مهارت افراد در کنترل خشم شان برمی‌گردد. اما گاهی عصبانیت به قدری زیاد است که اصلا نمی‌توان آن را کنترل کرد. برخی افراد فقط سکوت کرده و بالعکس برخی دیگر شروع به آسیب زدن به اطراف خود می‌کنند. فحش دادن و ناسزاگویی، آسیب زدن به خود، داد زدن و… همگی نشانه هایی از بروز خشم هستند.

انواع عصبانیت

عصبانیت بی دلیل خود نوعی از خشم است. اما به طور کلی عصبانیت انواع مختلفی دارد که در این قسمت به توضیح آنها خواهیم پرداخت. برای آشنایی بیشتر با نشانه های ناشی از خشم فروخورده کلیک نمایید.

درونی: این نوع عصبانیت متوجه خود افراد است که با نشانه هایی مثل خودآزاری و خودزنی، گوشه گیری، صحبت های منفی با خود، نادیده گرفتن نیازهای اساسی و انکار چیزهای خوشحال کننده مشخص می‌شود.

منفعل: در این نوع، افراد از راه های ظریف و غیرمستقیم برای ابراز خشم خود استفاده می‌کنند. مانند: مسخره کردن، بی محلی کردن، اخم کردن و عبوس بودن و صحبت کردن به صورت کنایه آمیز.

بیرونی: افراد در این حالت به طور آشکارا، عصبانیت خود را بروز می‌دهند. برای مثال، فریاد می‌زنند؛ فحش می‌دهند، اشیا را می‌شکنند و توهین کلامی و فیزیکی دارند.

افرادی که بیشتر در معرض عصبانیت بی دلیل هستند

مطالعات نشان داده اند که برخی از افراد، بیش از دیگران در معرض عصبانیت بی دلیل قرار دارند. چنین افرادی از لحاظ فیزیولوژیکی تحریک پذیرتر بوده؛ و محرک های کوچک تری مانند گرما و صدا می‌تواند آنها را بیازارد. برای مثال زمانی که قسمتی از پیشانی آسیب ببیند و یا میزان بالای هورمون تستوسترون می‌تواند منجر به عصبانیت بیشتر به طور طبیعی شود.

علت عصبانیت بی دلیل

در این قسمت در مورد برخی از دلایل بروز عصبانیت بی دلیل توضیح خواهیم داد.

دلایل فیزیولوژیک

تغییرات هورمونی می‌تواند یکی از دلایل عصبانیت باشد. برای مثال تحقیقات نشان می‌دهد اگر ماده شیمیایی به نام گابا در مغز کم شود می‌تواند باعث عصبانیت فرد بشود. این موضوع به‌خصوص مردان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. گابا یک ماده شیمیایی در مغز است که وظیفه ایجاد آرامش را برعهده دارد. وقتی این ماده کم می‌شود فرد آرامش خود را از دست داده و خیلی سریع از کوره درمی‌رود.

قاعدگی

تغییرات هورمونی در طول دوره‌های عادت ماهیانه در خانم‌ها یکی دیگر از دلایل فیزیولوژیک برای عصبانیت است. در این زمان خانم‌ها تحریک‌پذیرتر از حالت عادی می‌شوند. به همین خاطر ممکن است بر سر مسائل ساده نیز عصبانی بشوند.

عصبانیت بی دلیل به خاطر افکار غلط

همه ما وقتی با یک حرف یا شرایط خاص روبه‌رو می‌شویم آن را در ذهنمان بررسی می‌کنیم. اما نکته اینجاست که همه ما شرایط را یکسان بررسی نمی‌کنیم. ممکن است حرفی که هیچ تأثیری در دوست‌تان نداشته برای شما به این معنی باشد که کسی دارد به شما توهین می‌کند. به همین خاطر یکی از دلایل عصبانیت پردازش‌هایی است که ما در ذهن‌مان راجع به مسائل مختلف انجام می‌دهیم. وقتی راجع به یک اتفاق قضاوت خوبی نداشته باشید، طبیعتاً از آن عصبانی خواهید شد.

فشار روانی

استرس می‌تواند یکی از دلایل تحریک‌پذیری و عصبانیت باشد. وقتی راجع به یک موضوع دچار استرس هستید، قسمت بیشتر انرژی ذهنی‌تان درگیر آن خواهد شد؛ و توانایی کمتری برای رسیدگی به سایر موضوعات دارید. همین موضوع باعث می‌شود که مسائل بسیار ساده نیز باعث خشم شما بشوند.

رابطه عصبانیت بی دلیل و یادگیری اجتماعی

یادگیری را هم می‌توان علت عصبانیت بی‌دلیل مردان و زنان دانست. وقتی یک نفر از کودکی این را یاد بگیرد که با قشقرق راه‌انداختن و دعوا می‌تواند به خواسته‌هایش برسد، در بزرگسالی نیز همین روش را ادامه می‌دهد. این افراد به‌خصوص زمانی که دیگران با آن‌ها مخالفت می‌کنند عصبانی می‌شوند. در چنین شرایطی بهتر است به رفتارهای فرد هیچ واکنشی نشان ندهید.

توقعات برآورده نشده

همه ما در رابطه‌هایمان از دیگران توقعاتی داریم. در حقیقت رابطه‌ها بر اساس وظایف و انتظارات متقابل شکل می‌گیرند. حال اگر طرف مقابل ما به وظایفش عمل نکند این می‌تواند یکی از دلایل عصبانیت باشد. در چنین شرایطی از دست طرف مقابل عصبانی هستیم. به همین خاطر ممکن است حتی بر سر مسائل ساده نیز با او دچار اختلاف بشویم.

عصبانیت بی دلیل و نداشتن مهارت‌های کافی

وقتی یک نفر توانایی کافی برای صحبت‌کردن، حل مسئله و مدیریت بحران نداشته باشد بیشتر دچار عصبانیت می‌شود. در حقیقت این افراد به دلیل احساساتی که درون خودشان می‌ریزند و همین‌طور مشکلاتی که از حل کردن آنها ناتوانند تحریک‌پذیر می‌شوند. و این می‌تواند باعث عصبانی شدن ناگهانی آنها بشود. برای آشنایی با انواع مهارت های زندگی کلیک کنید.

بیماری‌های روحی

تحقیقات نشان می‌دهد مشکلاتی مانند افسردگی و اضطراب به‌خصوص در آقایان باعث عصبانیت و پرخاشگری می‌شوند. بسیاری از مواقع افسردگی با کم‌شدن ماده شیمیایی به نام سروتونین همراه است. این ماده تأثیر بسیاری در پرخاشگری یا کنترل هیجانی دارد. علاوه بر این همان‌طور که راجع به استرس نیز گفتیم این بیماری‌ها باعث می‌شود که ظرفیت روانی فرد برای تحمل و کنترل شرایط کم بشود؛ در نتیجه آنها خیلی زود و ناگهانی عصبانی می‌شوند. به همین خاطر اگر نشانه‌های دیگری از بیماری‌های روحی را نیز در خود یا هر یک از اطرافیان می‌بینید بهتر است راجع به این موضوع با یک مشاور متخصص صحبت کنید.

نبود حمایت عاطفی در خانواده

این دلیل به‌خصوص خانم‌ها را درگیر عصبانیت های بی دلیل می‌کند. همه انسان‌ها و به‌خصوص دخترخانم‌ها نیاز دارند که در سنین کودکی مورد حمایت و محبت قرار بگیرند. بااین‌حال در بعضی از خانواده‌ها این شرایط وجود ندارد. بعضی از پدر و مادرها به هر دلیلی به فرزندان خود بی‌توجه هستند؛ یا حتی ممکن است با آن‌ها با خشونت رفتار کنند. این شرایط باعث می‌شود که کودک احساس امنیت و آرامشی که باید را دریافت نکند. به همین خاطر آن‌ها در بزرگسالی نیز به‌خاطر کمبودهایی که دارند یا به دلیل الگوی رفتاری که یاد گرفته‌اند با عصبانیت با دیگران و به‌خصوص با همسر برخورد می‌کنند.

عصبانیت بی دلیل و نقش پدر یا مادر

ممکن است پدر یا مادر شما رابطه خوبی با هم نداشته باشند. یا حتی ممکن است به‌طورکلی نسبت به جنس مخالف احساس خوبی نداشته باشد. باتوجه‌به اینکه کودکان معمولاً رفتارهای والد همجنس خودشان را تقلید می‌کنند در بسیاری از مواقع آن‌ها نیز یاد می‌گیرند که احساس خوبی به جنس مخالف نداشته باشند. این موضوع می‌تواند رابطه فرد با همسرش را تحت‌تأثیر قرار بدهد؛ و در نتیجه فرد با عصبانیت با همسر خود رفتار بکند.

نابرابری‌های اجتماعی

وقتی در یک فرهنگ این اعتقاد وجود داشته باشد که زنان با مردان مساوی نیستند. یا جامعه برای مردان حقوق بیشتری را در نظر بگیرد این موضوع باعث احساس سرخوردگی و ناراحتی در زنان می‌شود. و همین مسئله می‌تواند دلیلی برای پرخاشگری آن‌ها باشد.

ارزش‌های زندگی

اینکه شما چه ارزش‌هایی برای زندگی‌تان داشته باشید روی میزان عصبانیت شما تأثیر می‌گذارد. برای مثال تحقیقات نشان داده کسانی که به معنویت و مسائل اخلاقی پایبندی بیشتری دارند سلامت روان بالاتری نیز خواهند داشت. یکی از مصداق‌های این مسئله ارتباط با جنس مخالف برای خانم‌ها است. کسانی که به روابط آزادتر اعتقاد دارند معمولاً شکست‌ها و مشکلات عاطفی بیشتری را نیز تحمل می‌کنند. همین موضوع باعث خشم فروخورده در آن‌ها می‌شود؛ و ممکن است یک روز این عصبانیت خودش را با رفتارهای پرخاشگرانه نشان بدهد.

مصرف الکل

یکی دیگر از دلایل بروز عصبانیت بی دلیل مصرف بیش از اندازه الکل است. چرا که افراد در این حالت هوشیاری خود را از دست داده و تحریک پذیر می‌شوند. در این حالت کوچک ترین محرکی می‌تواند احساسات آنها را برانگیخته کرده و عصبانی کند. به همین دلیل افراد الکلی، بیشتر از دیگران عصبانی می‌شوند.

برخورد با عصبانیت های بی دلیل دیگران

 

مهم‌ترین نکته در برخورد با کسی که عصبانی شده این است که شرایط را آرام کنید. در چنین مواقعی بسیار مهم است که شما نیز شروع به پرخاشگری و مقابله به مثل نکنید. به‌جای آن سعی کنید به فرد زمان بدهید تا کمی آرام‌تر شود. یا به او نشان بدهید که احساساتش را درک می‌کنید. سپس هنگامی که آرام‌تر شد با او صحبت کنید. و سعی کنید دلایل عصبانیت را برطرف کنید.

مدیریت عصبانیت های بی دلیل

شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که بیش از حد عصبانی می‌شوند. خبر خوب این است که شما می‌توانید عصبانیت را کنترل کنید. برای این کار نیاز به راهکارهایی دارید که در ادامه راجع به آنها صحبت خواهیم کرد. برای آشنایی بیشتر با راه های کنترل خشم کلیک نمایید.

تمرین‌های آرام‌سازی

سعی کنید در طول روز زمانی را به تمرینات آرام‌سازی مثل ریلکسیشن اختصاص بدهید. یا هنگامی که احساس می‌کنید عصبانی شده‌اید نفس عمیق بکشید. این کار به شما کمک می‌کند تا از نظر جسمی به شرایط آرامش برگردید و بهتر بتوانید شرایط را مدیریت کنید.

نشانه‌ها را شناسایی کنید

مدتی رفتارتان را بررسی کنید و ببینید که درست قبل از پرخاشگری چه نشانه‌هایی را تجربه می‌کنید. وقتی متوجه این نشانه‌ها شدید بهتر می‌توانید رفتارتان را کنترل کنید. برای مثال زمانی که این نشانه‌ها را در خودتان احساس می‌کنید سعی کنید با رفتارهایی مثل ترک کردن محیط و یا تنفس عمیق خودتان را آرام کنید.

بررسی افکار

همان‌طور که گفتیم یکی از دلایل عصبانیت افکار اشتباه هستند. پس یکی از کارهایی که می‌توانید انجام بدهید این است که افکار خود را شناسایی و آ‌‌ن‌ها را یادداشت کنید. سپس سعی کنید آنها را از نظر منطقی بودن بررسی کنید. اگر فکر می‌کنید که افکارتان خیلی هم منطقی نیستند و می‌توانید شکل دیگری از فکرکردن را جایگزین آن کنید بهتر است این کار را انجام بدهید.

ورزش کنید

با ورزش کردن انرژی شما به شکل درستی تخلیه شده و کمتر احتمال دارد که دچار عصبانیت بی دلیل شوید. معمولا شاهد این موضوع هستیم که افرادی که ورزش می‌کنند؛ با اینکه توانایی بدنی دارند؛ اما از لحاظ روانی آرام تر بوده و حتی در عصبانیت ، آرامش خود را حفظ می‌کنند.

عصبانیت بی دلیل و اهمیت مشاوره

عصبانیت می‌تواند مشکلات بسیاری را برای شما به همراه داشته باشد. این هیجان علاوه بر مشکلات جسمانی، اختلافاتی را نیز در روابط شما به وجود می‌آورد. به همین خاطر بسیار مهم است که آن را برطرف کنید. اما بیشتر مواقع عصبانیت و پرخاشگری آن‌قدر ناگهانی شروع می‌شود که شما فرصتی برای کنترل آن پیدا نمی‌کنید. یا ممکن است حتی با دانستن دلیل نتوانید جلوی خودتان را بگیرید. در چنین شرایطی بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین باتوجه‌به تخصص و تجربه‌ای که دارند مهارت‌های لازم برای مدیریت هیجانات را به شما آموزش می‌دهند. برای آشنایی بیشتر با احساس خشم کلیک نمایید.

پیامدهای ناشی از عصبانیت بی دلیل

عصبانیت بی دلیل زمانی که به طور مکرر اتفاق بیوفتد؛ باعث می‌شود تا اطرافیان شما را طرد کرده و دیگر نخواهند که با شما در ارتباط باشند. همچنین خودتان نیز بعد از بروز عصبانیت به شکل درست، حال خوبی را تجربه نخواهید کرد. در این زمان ممکن است آسیب هایی به خود، دیگران و یا محیط وارد کنید که هیچگاه قابل جبران نیستند.

سخن پایانی

برای همه ما پیش آمده است که عصبانیت بی دلیل را تجربه کرده ایم. اما این موضوع نباید به طور مکرر اتفاق بیوفتد و یا شدت زیادی داشته باشد. چرا که در این صورت در زندگی شخصی ما اختلال ایجاد شده و از طرفی نشانه ای از وجود مشکل بزرگتری است. از این رو بهتر است مهارت کنترل خشم را آموخته و در این زمینه حتما از متخصص کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه عصبانیت بی دلیل می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سؤالات متداول

همسرم بر سر موضوعات ساده عصبانی می‌شود و با من و فرزندانمان بدرفتاری می‌کند. چطور باید این شرایط را تغییر بدهم؟

بهتر است با همسرتان صحبت کنید و به کمک هم دلیل عصبانیت‌های او را پیدا کنید. احتمالاً مشکلاتی مانند بیماری‌های روحی یا فشارهای روانی باعث عصبانیت او می‌شود. پس از پیداکردن دلیل سعی کنید راهی برای تغییر شرایط پیدا کنید. شما می‌توانید برای این کار از یک مشاور کمک بگیرید.

 

منبع: عصبانیت بی دلیل مردان و زنان



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

مریم گلی یا سالویا دیوینوروم گیاهی است از خانواده نعناع‌ها که به دلیل خاصیت و علائمی همچون مواد توهم زا برخی از افراد از آن برای تجربه توهم زدن استفاده می‌کنند. سالویا دیوینورم یا اسکا ماریا پاستورا که در ایران بیشتر با نام مریم گلی شناخته می‌شود گونه‌ای از مریم گلی تیره است که خود آن خاصیت توهم زایی طبیعی دارد. بسیاری از جوانان بدون آگاهی در دورهمی‌ها از مواد توهم زایی با نام‌های مختلف استفاده می‌کنند که در واقع از ماهیت آن هیچ نمی‌دانند، در بسیاری از موارد تداخلات مواد شیمیایی موجب بروز حوادث جبران ناپذیر می‌شود. برای آشنایی با انواع مواد توهم زا کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • مریم گلی یا سالویا دیوینوروم چیست ؟
  • ریشه شناسی مریم گلی
  • روش مصرف مریم گلی
  • تاثیر مریم گلی
  • دلایل گرایش به مریم گلی
  • علائم مصرف مریم گلی یا سالویا دیوینوروم
  • عوارض سالویا دیوینوروم
  • عوارض و اثرات بلند مدت مریم گلی
  • اسامی دیگر مریم گلی
  • آیا سالویا اعتیاد آور است؟
    • سخن آخر

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به مریم گلی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مریم گلی یا سالویا دیوینوروم چیست ؟

 

سالویا دیوینوروم یامریم گلی یک نوع گیاه است که خاصیت توهم زایی طبیعی دارد که عنصر روان گردانی آن سالوینورین A می‌باشد که قوی‌ترین روان گردان طبیعی شناخته شده است. این گیاه دارای برگ‌های سبز روشن است که اغلب گل‌های بنفش و سفید به صورت خوشه‌ای دارد.  از آن جا که بسیاری از مصرف کنندگان بر این باورند که هیچ گونه اعتیاد ندارند، بهتر است مقاله تعریف اعتیاد را بخوانید.

ریشه شناسی مریم گلی

نام سالویا برای اولین بار توسط پلینی بر روی گیاهی گذاشته شد. که به احتمال زیاد سالویا (حکیم عمومی) و از نام لاتین salvere گرفته شده است. از ترکیب این گیاه با ماریجوانا ماده ای به نام کمیکال به دست می‌آید. برای اطلاع از پیامدهای مصرف و اعتیاد به کمیکال کلیک کنید.

روش مصرف مریم گلی

چندین روش برای مصرف سالویا دیوینورم وجود دارد. این گیاه اغلب توسط کسانی که به دنبال احساس سرخوشی هستند، جویده می‌شود. از دیگر روش‌های مصرف سالویا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. (آگاهی از نحوه مصرف مریم گلی باعث می شود که اطرافیان سریع تر اقدامات لازم برای جلوگیری از اعتیاد فرزندشان را بکنند).

❌ برگ مریم گلی را خشک می‌کنند و در سیگار، بونگ یا پایپ‌ها کشیده می‌شود.

❌ تبخیر و استنشاق می‌شود.

❌سالویا را به صورت دمنوش همانند چایی دم می‌کنند و می‌نوشند

❌ سالویا را خرد و آن را در آب و دیگر نوشیدنی‌ها مخلوط می‌کنند.

میزان اثر مریم گلی به میزان و زمان مصرف فرد و همچنین روش استفاده و مصرف آن بستگی دارد. اثرات سالویازمانی که جویده می‌شود به مراتب بیشتر از روش‌های دیگر مصرف آن است و حتی در این روش اثرات آن تا دو ساعت باقی می‌ماند.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

تاثیر مریم گلی

بر اساس یک نظر سنجی از افراد، 38 درصد اثرات را در مقایسه با روش های دیگر تغییر آگاهی توصیف کرده اند. 23 درصد نیز گفتند که این اثرات شبیه به یوگا، خلسه یا مدیتیشن بود. کاربرانی که مریم گلی استفاده کرده اند؛ نوشته اند که برخی رویاهای خود را توصیف می‌کننند و نمونه هایی از هنر رویایی وجود دارد که الهام بخش هستند. و برخی نیز ادعا دارند که الهام گرفته اند.

دلایل گرایش به مریم گلی

برخی از سرخ پوستان، مریم گلی را در مراسم و آیین های خود استفاده می‌کنند و گروهی از هندی ها این ماده را تصوری از مریم مقدس می‌دانند. از جمله برخی از دلایل گرایش به سالویا عبارت است از.

سمی نبودن

سرعت بروز مناسب

عدم ایجاد وابستگی

عوارض کمتر

گیاهی بودن

قانونی بودن

علائم مصرف مریم گلی یا سالویا دیوینوروم

همانطور که گفته شد مریم گلی خاصیت توهم زایی دارد. این ماده مانند ال اس دی و سیلوسایبین که بر روی گیرنده‌های سرتونین تاثیر می‌گذارد، عمل نمی کند. در عوض مریم گلی در بر گیرنده‌های اپوئیدی کاپا تاثیر می‌گذارد. برخی از علائم این ماده به شرح زیر است.

➰ تغییرات در درک شناختی و احساسات بدن

➰ تغییرات در ادراک حسی فرد و احساس او

➰تغییرات خلقی و احساسی

➰ بی تفاوتی

➰ دور شدن احساسات فرد از واقعیت

➰کاهش توانایی فرد در ارتباط با محیط اطراف

سالویا دیوینوروم باعث توهم شدید می‌شود تا حدی که فرد خود را در حال سفر در زمان یا مکان می‌بیند. همچنین دیدن افراد و چیزهایی که وجود خارجی ندارد، بعد از مصرف مریم گلی رایج است.

برای آشنایی کامل با اعتیاد آورترین مواد کلیک کنید.

عوارض سالویا دیوینوروم

سالویا دینوروم عوارض جانبی جسمی نیز همراه با اثرات روانی ایجاد می‌کند از جمله مهم‌ترین عوارض مصرف مریم گلی در کوتاه مدت می‌توان به موارد زیر اشاره داشت.

  • تهوع
  • سرگیجه
  • عدم هماهنگی
  • بیان ناخوشایند
  • کاهش ضربان قلب
  • لرز
  • تغییرات خلقی و احساسی
  • کاهش حافظه
  • دقت و توجه
  • ?نوسانات پر خوابی یا کم خوابی
  • نوسانات پرخوری و یا کم خوری
  • افت تحصیلی و مشکلات تحصیلی
  • اختلال در مسئولیت های شغلی
  • تغییرات رفتاری
  • عدم هماهنگی حرکتی
  • ایجاد تحمل یا مقاومت در بدن

زمانی که تحت تاثیر این ماده قرار می‌گیرید به یاد داشته باشید که مریم گلی می‌تواند خیلی خطرناک باشد. در زمان تحت تاثیر بودن این ماده شما دچار عدم هماهنگی و توهم خواهید شد که باعث عدم توانایی رانندگی، انجام کارهای جدی می‌شود.

عوارض و اثرات بلند مدت مریم گلی

این ماده نسبت سایر مواد مخدر کمتر مورد تحقیق و مطالعه قرار گرفته است.  اما می‌دانیم که این ماده بر روی یادگیری و حافظه تاثیر منفی جدی می‌گذارد. در علائم وابستگی و علائم اعتیاد به مریم گلی و ترک سالویا دیوینوروم، تا به حال پاسخ مشخصی به دست نیامده است. اما با توجه به سرخوشی که ایجاد می‌کند می‌توان پیش بینی کرد که مانند سایر توهم زاها اعتیاد روانی داشته باشد.

اسامی دیگر مریم گلی

هیچ کدام از مواد مخدر در بازار با یک نام معرفی نمی‌شوند. انواع و اقسام اسم برای این مواد مشخص می‌شود که در رابطه با مریم گلی نیز صدق می‌کند. در این بخش مقاله نام های دیگر این ماده را نام برده ایم.

  • برگ چوبان
  • مریم باکره
  • سالویا
  • پاستورای اسکا
  • نعناع جادویی
  • بانو سالی
  • عقل غیب گو
  • برگ نبوت
  • حکیم پیشگویی
  • حکیم بینندگان
  • چسبناک بنفش

آیا سالویا اعتیاد آور است؟

 

در صورتی که سالویا طولانی مدت مورد مصرف قرار بگیرد؛ احتمال بروز علائم ترک نظیر بی قراری، بی خوابی، اضطراب و افسردگی بیشتر می‌شود. در آزمایشی که بر تعدادی از مصرف کنندگان انجام شد؛ عده ای بعد از ترک، برای تجربه دوباره علائم به مصرف مریم گلی روی آوردند.

زمان بروز ترک مریم گلی تقریبا 48 ساعت پس از آخرین مصرف می‌باشد. و وجود مواردی که در ادامه اشاره کرده ایم؛ نشان دهنده اعتیاد به مریم گلی است.

  • احساس گناه
  • احساس خطا
  • ?عدم توانایی حضور در جمع
  • میزان و شدت مصرف زیاد

سخن آخر

بسیاری از نوجوانان بر اساس تبلیغ هایی مبنی بر بی ضرر بودن درگیر اعتیاد می‌شوند. این روزها در بازار مواد را با نام های مختلفی مانند مریم گلی عرضه می‌شود. اگر به صفحه حوادث روزنامه ها سر بزنید می‌بینید که سود جویان چطور از ناآگاهی افراد استفاده کرده و آن ها را به مواد خطرناکی وابسته می‌کنند.

سالویا دیوینوروم  یا مریم گلی، از جمله مواد توهم زایی است که این روزها زندگی جوانان زیادی را تباه کرده است. برای پیشگیری از این مساله باید آگاهی و آموزش های لازم در مورد این مواد به جوانان داده شود. تا در دام قاچاق چیان و سودجویان گرفتار نشوند.

عوامل زیادی در بروز اعتیاد نقش دارند که خانواده تعیین کننده ترین آن است. والدین با آموزش و نظارت بر نوجوان و جوان خود می‌تواند خطر اعتیاد به مریم گلی را کاهش دهد. اگر با همچین مساله ای روبرو شدید، حتما برای اطلاع از نحوه برخورد با اعتیاد فرزند با شماره های درج شده تماس بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به مریم گلی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مصرف سالویا دیوینوروم چه عوارضی دارد؟



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

طلاق بگیرم یا نه ؟ تصمیم به طلاق دارم چه کار کنم؟ این سوالی است که نشانه دهنده تردید و شک در جدایی است. انسان‌ها همیشه در خراب کردن و پشت پا زدن به فرصت‌ها سرعت عمل بیشتری دارند و این در حالیست که کمتر برای نوسازی و حل مشکلات تلاش می‌کنند. شیوع طلاق میان جوامع یکی از مشکلات اساسی محسوب می‌شود. قطعا عوامل زیادی در آن دخیل هستند. همچنین مقصر دانستن افراد در فرایند طلاق مشکلی را حل نخواهد کرد. رفع تردید در طلاق کاملا بستگی به شرایط زوجین دارد و در این زمینه می‌توانند از یک مشاور نیز کمک بگیرند.

فهرست مطالب

 

  • رفع تردید در طلاق
  • عواملی که باعث تردید در طلاق می شوند | علت ماندن در دوراهی طلاق بگیرم یا نه
    • طلاق بگیرم یا نه ؟ آخه هنوز عاشقم
  • تردید در طلاق | فرصت تفکر عمیق قبل از طلاق
  • با دیدن بی وفایی طلاق بگیرم یا نه ؟
    • نمی دونم طلاق بگیرم یا نه | پاسخ
  • روش های رفع تردید در طلاق
  • نشانه های هشدار دهنده و ایجادکننده تردید در طلاق
  • عواملی که باعث ایجاد تردید در طلاق می‌شوند
  • نکاتی که نهایتا قبل از تصمیم برای طلاق باید توجه کنید
    • 1- قبل تصمیم به طلاق تمام مشکلات را به طور واضح مطرح کنید
    • 2- طلاق بگیرم یا نه | زندگی بدون همسرتان را تصور کنید
    • 3- توانمندی های خود را در نظر بگیرید | تصمیم برای طلاق
    • 4- تصمیم برای طلاق | به کیفیت زندگی کودکان توجه کنید
    • 5- تعارض های درونی خود را حل و فصل نمایید
    • 6- زمانی که تحت تاثیر احساسات شدید هستید تصمیم به طلاق نگیرید
    • 7- طلاق بگیرم یا نه | قبل طلاق از یک زوج درمانگر کمک بگیرید
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه رسیدن به پاسخی برای طلاق بگیرم یا نه  و رفع تردید در طلاق می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی طلاق با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

رفع تردید در طلاق

به رغم اینکه بعضا پیش می‌آید زن و مرد با وجود موانع زیاد اقدام به ازدواج نموده و در اصطلاح نهایتا به عشق خود رسیده‌اند، این عشق پس از مدت زمانی رو به افول گذاشته و زن و شوهر را به این تصور می‌کشاند که به درد هم نمی‌خورند و یا تفاهم لازم برای تداوم زندگی را ندارند و این گونه است که دچار تردید در طلاق می‌شوند. این در حالیست که نمی‌توانند دلیلی محکم برای جدایی و طلاق بیابند و فقط به دلایل بسیار ساده و پیش پا افتاده خود را قادر به ادامه زندگی با طرف مقابل نمی‌دانند. رفع تردید در طلاق در چنین شرایطی بستگی به شدت مشکل و حتی میزان علاقه طرفین دارد.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک نمایید.

عواملی که باعث تردید در طلاق می شوند | علت ماندن در دوراهی طلاق بگیرم یا نه

 

می‌توان علت این موضوع را در عدم ارزیابی دقیق طرفین از احساسات، افکار و روحیات یکدیگر دانست. زن یا مرد بنا به دلایل مختلف به فکر طلاق می‌افتد اما هنوز وقتی به همسر خود نگاه می‌کند موجی از غم و نگرانی از جدایی او را در برمی‌گیرد. احساس می‌کند هنوز قلبش متعلق به همسر خویش است و ترس از دست دادن او به وجودش چنگ می‌اندازد. به عبارت دیگر در یک سردرگمی و ابهام می‌افتد؛ از یک طرف به فکر طلاق است و از طرفی نگران جدایی از همسر خود.

همین هیجانات و احساسات باعث می‌شود که زن یا مرد سریعا برای طلاق اقدام کند، اما با جدی شدن ماجرای طلاق دچار تردید می‌شوند. البته همیشه نمی‌توان رفع تردید در طلاق را به علت وابستگی احساسی دانست. گاهی ترس از مراحل قانونی جریان طلاق و طولانی شدن روند قانونی و گاهی به دلیل عواقب طلاق و شرایطی ک بعد از طلاق ممکن است برای فرد پیش بیاید، آن فرد را نسبت به تصمیم دچار تردید می‌کند.

بیشتر بخوانید : ترس از طلاق

طلاق بگیرم یا نه ؟ آخه هنوز عاشقم

شاید با تمام بدی‌هایی که از همسرتان دیدید هنوز هم او را دوست داشته باشید و احساس کنید شاید راهی برای ترمیم رابطه وجود داشته باشد. پس دائم از خو می پرسید طلاق بگیرم یا نه ؟ در چنین شرایطی که طلاق هم مطرح شده، پس باید گفت مساله ای حل نشدنی وجود داشته که موجبات این تردید را فراهم کرده. در چنین شرایطی حتما باید از خدمات مشاوره خانواده و ازدواج استفاده کنید.

شاید فکر کنید که دیگر حرف از طلاق زده شده و نمی‌توانید عقب نشینی کنید، اما بدانید که این فقط شما نیستید که بعد از طلاق آسیب می‌بینید، طلاق برای مردان و زنان به شدت آسیب‌زاست و بعد از مرگ عزیزان در رتبه دوم عوامل افسردگی قرار دارد. بنابراین حتما با کمک متخصصین تمام راه های ممکن را بررسی نمایید.

اما گاه ادراک غلط  از موضوع عشق، باعث می‌شود زن یا مرد به فکر طلاق بیافتد. اما با اندکی تفکر می‌توان فهمید که هیچ دلیلی وجود ندارد که زن و شوهر دائما و در تمامی زمان‌ها عاشق یکدیگر باشند. این طبیعی است که هر کسی تحت شرایط مختلف دچار حالات و احساسات متناقض شود. در این زمان‌ها بهتر است به جای اصرار به طلاق یا ماندن در ازدواج، کمی حوصله به خرج داده و در صحت تصمیم خود برای رفع تردید در طلاق تامل کنید.

تردید در طلاق | فرصت تفکر عمیق قبل از طلاق

تفکر و تامل در هر امری، ضروری به حساب می‌آید مخصوصا در رابطه زناشویی نیاز به تفکر بیشتری برای حفظ و تداوم رابطه احساس می‌شود. اگر با بروز هر مشکلی بدون تلاش برای رفع تردید برای طلاق اولین تصمیم و راه کار را در طلاق ببینید، باید بگوییم شما روش درستی در پیش نگرفته‌اید. قطعا طلاق و جدایی امری آسان خواهد بود اما خراب کردن یک پیوند زناشویی به علت یکی شدن احساسات و ایجاد محبتی که در بین دو طرف شکل گرفته به این آسانی ممکن نیست.

بهتر است قبل از هرگونه اقدامی برای جدایی و طلاق اندکی در تصمیم خود تردید کرده و فرصت بیشتری به خود بدهید. فرصت دهید تا جوانب مختلف طلاق را بررسی کنید. پیامدهای جدایی از همسری که سال‌ها با او وقت سپری کرده‌اید و با هم طعم خوب و بد زندگی را چشیده‌اید را در نظر بگیرید. پیشنهاد می کنیم مقاله چه زمانی باید طلاق گرفت را هم بخوانید.

با دیدن بی وفایی طلاق بگیرم یا نه ؟

اگرچه خیانت زن به شوهر و یا خیانت شوهر به زن موضوعی بسیار ناراحت کننده است و می‌تواند موضوعی مهم برای جدایی و طلاق قرار گیرد، اما نباید سریعا تصمیم گیری کرد و رای به طلاق صادر نمود. خوب است اندکی صبر کرده و با خود بیاندیشید که چرا چنین اتفاقی افتاده و چرا همسر به شخص سومی میل پیدا کرده است. بنابراین با اندکی تردید در تصمیم گیری خود می‌توان به واقعیت‌های زیادی پی برد و به کمبودهایی که در رابطه زناشویی ایجاد شده، واقف گردید.

همیشه نباید دیگری را مقصر دانست، گاهی افراد خواسته یا ناخواسته اشتباهاتی می‌کنند که باعث می‌شود همسرشان، کمبودها و نارضایتی‌هایی را تجربه کند و برای برطرف کردن آن‌ها به شخص دیگری پناه ببرد. گاه خود شخص به تنهایی نمی‌تواند ریشه این مشکلات را پیدا کند و نیاز به مشاوره با یک روانشناس ضروری می‌شود تا با بررسی تمام جزئیات و اتفاقات گذشته یک زندگی که هم اکنون به مرز از هم گسیختگی رسیده است، علت مشکل را پیدا کرده و در رفع آن به فرد کمک نماید. برای کسب اطلاعات در زمینه مشاوره طلاق کلیک کنید.

نمی دونم طلاق بگیرم یا نه | پاسخ

تصمیم عجولانه و بدون تفکر همیشه و در همه جا به نفع انسان نیست. به ویژه وقتی صحبت درباره ادامه یک زندگی یا جدایی و طلاق باشد. زندگی همیشه روند یکسانی را دنبال نمی‌کند. نوسانات همیشه وجود داشته‌اند؛ خوب است با برخوردی منصفانه نسبت به شرایط زندگی خود بهترین تصمیمات را گرفته و لطمه‌ای به آینده و سرنوشت خودتان و از آن مهمتر فرزندانتان وارد نسازید. رفع تردید در طلاق فقط مربوط به شما نیست و باید اعضای دیگر خانواده را در نظر داشته باشید.

تردید داشتن در تصمیم به طلاق فرصت‌هایی برای اندیشیدن فراهم می‌آورد تا زن و مرد یکبار دیگر عمیقا به جدایی و عواقب آن نگاهی عمیق‌تر داشته باشند و اگر مشکلی در رفتار خود دارند به جهت صلاح همسر و تداوم رابطه زناشویی آن مشکل را برطرف نمایند. زندگی فرصت همیشگی نیست که با تصمیمات ناآگاهانه، خود را از داشتن یک زندگی خوب محروم سازید. برای کسب اطلاعات در زمینه جلوگیری از طلاق کلیک کنید.

روش های رفع تردید در طلاق

موثر ترین روش برای رفع تردید در طلاق، کمک گرفتن از یک روانشناس و همچنین دید واقع گرایانه نسبت به زندگی مشترک خواهد بود. مشاور در این زمینه هم به شما کمک خواهد کرد. از طرفی با آموزش مهارت های مختلف از بروز عوارض مربوط به طلاق جلوگیری می‌کند. او در قدم اول به شما روش هایی را می‌آموزد که تا حد امکان به زندگی مشترک خود ادامه دهید. اما در صورتیکه که این کار امکانپذیر نباشد؛ با کمک زوجین، جوانب مختلف و همچنین مشکلات پیش آمده را بررسی می‌کند. با این روش تصمیم گیری برای شما آسان تر خواهد شد.

نشانه های هشدار دهنده و ایجادکننده تردید در طلاق

 

اگر بر سر دوراهی طلاق بگیرم یا نه مانده اید؛ با نگاهی دقیق تر به برخی نشانه ها برای تصمیم خود مصمم تر خواهید شد. برخی از علائم در زندگی مشترک هشدار دهنده بوده و شما را برای ادامه و یا اتمام رابطه مطمئن تر خواهند کرد. این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شوند.

  • نداشتن رابطه جنسی در طولانی مدت
  • کم شدن صمیمیت و علاقه به یکدیگر
  • شروع دعوا و مشاجره با کوچک ترین محرک
  • اهمیت ندادن به یکدیگر
  • فکر نکردن به آینده رابطه

پیشنهاد می شود که حتما درباره پیامدهای تهدید به طلاق نیز بخوانید.

عواملی که باعث ایجاد تردید در طلاق می‌شوند

در شرایطی که احساس می‌کنید در حال تصمیم گیری تحت تاثیر دیگران هستید و یا بر اساس هیجانات اینکار را می‌کنید؛ بهتر است کمی بیشتر فکر کنید. وجود فرزندان نیز در این شرایط باعث بروز تردید در طلاق گرفتن می‌شوند. اگر هنوز نسبت به همسر خود احساساتی دارید و یا تلاش او را برای ادامه رابطه مشاهده می‌کنید؛ بهتر است برای رفع تردید در طلاق، تلاش بیشتری کنید. دلایل زیادی برای منصرف کردن و یا حتی مطمئن کردن شما وجود دارند؛ که باید به خوبی در مورد آنها فکر کرده و سنجیده رفتار کنید.

نکاتی که نهایتا قبل از تصمیم برای طلاق باید توجه کنید

تصمیم گیری برای طلاق برای اکثر زوجین کار راحتی نیست. ممکن است در این مسیر بارها احساس تردید کنید و ندانید رفتن در چه مسیری می‌تواند آینده شما و خانواده‌تان را بهتر تضمین کند. ما در ادامه به توصیه‌هایی در این زمینه اشاره کرده‌ایم که به شما کمک می‌کنند رفتار قاطعانه‌تری داشته باشید.

1- قبل تصمیم به طلاق تمام مشکلات را به طور واضح مطرح کنید

قبل از اینکه دادخواست طلاق بدهید یا برای جدایی اقدامی جدی بکنید، باید در مورد مشکلات و تعارضات خود به طور واضح با همسرتان حرف بزنید. در بسیاری از موارد اختلافات از سوءتفاهم‌های بسیار ساده و انباشته شدن نگفته‌ها نشات می‌گیرند و زوجین هیچ وقت به طور شفاف مشکلاتشان را با یکدیگر در میان نمی‌گذارند. برای مثال بسیاری از زن و شوهرها احساس می‌کنند با گفتن نارضایتی‌ها غرورشان جریحه‌دار می‌شود و یا اینکه فرد مقابل هیچ درکی از این موضوع ندارد.

حتی اگر چنین باشد هم باید از یک فرد سوم نظیر یک روانشناس خانواده کمک بگیرید و به کمک او تمام آنچه موجب آزار شما در زندگی زناشویی می‌شود را با همسرتان در میان بگذارید. گاهی اوقات مسائلی که از نظر شما حل نشدنی هستند با گرفتن مشورت حرفه‌ای از جانب کارشناسان حل و فصل خواهند شد پس این فرصت را از خود و همسرتان دریغ نکنید.

بیشتر بخوانید : راه های پیشگیری و نجات زندگی از طلاق

2- طلاق بگیرم یا نه | زندگی بدون همسرتان را تصور کنید

خیلی ها هنگام جدایی صرفا می‌خواهند از بحران‌های فعلی فاصله بگیرند؛ اما هیچ تصوری از دنیای بعد از طلاق و زندگی بدون همسرشان ندارند. این مسئله می‌تواند آسیب‌پذیری شما را در برابر مشکلات افزایش داده و باعث شود بحران‌های زیادی را تجربه کنید. در نتیجه لازم است از قبل خود را برای آنچه پس از جدایی رخ خواهد داد آماده کرده و از خود بپرسید که باید با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم کنید.

3- توانمندی های خود را در نظر بگیرید | تصمیم برای طلاق

قبل از طلاق در مورد توانمندی‌های خود فکر کنید. آیا از منابع کافی برای حل و فصل مشکلات مالی برخوردار هستید؟ آیا از نظر روانی توانایی مقابله با مشکلاتی نظیر حضانت فرزندان را دارید؟ برای مثال اگر هیچ منبع درآمدی جز شوهرتان ندارید قبل از طلاق لازم است برای توانمندتر کردن خود تلاش کنید. یاد گرفتن یک حرفه و به دست آوردن درآمد به شما کمک می‌کند که صرفا به  وابستگی مالی خود توجه نکرده و جنبه‌های مهم‌تری را برای ارزیابی کیفیت زندگی در نظر بگیرید.

4- تصمیم برای طلاق | به کیفیت زندگی کودکان توجه کنید

برای بسیاری از والدین کیفیت زندگی فرزندان و آینده آن‌ها از جمله مسائل بسیار تاثیر گذار در تصمیم گیری برای طلاق است. برای مثال ممکن است بسیاری از افراد به خاطر فرزندان خود با وجود نارضایتی به زندگی ادامه دهند و اوضاع را تحمل کنند. آنچه اهمیت دارد این است که صرفا زندگی کردن زیر یک سقف با پدر و مادر امنیت روانی فرزندان را تامین نمی‌کند و باعث خوشبختی آن‌ها نمی‌شود.

بچه‌ها زمانی از طلاق نگرفتن والدین خود سود می‌برند که زن و شوهر بتوانند به درستی تعارض‌های میان خود را حل نمایند و فضای آرامی را برای فرزندان خود فراهم کنند. گذراندن دوران کودکی در محیط پر از تنش، دعوا و درگیری تا حد زیادی به سلامت روان افراد آسیب می‌رساند. در نتیجه با در نظر گرفتن شرایط زندگی بعد از جدایی و مقایسه آن با وضعیت فعلی باید به این نتیجه گیری برسید که زندگی در کدام محیط می‌توانید آرامش روانی بیشتری برای فرزندانتان به همراه بیاورد.

5- تعارض های درونی خود را حل و فصل نمایید

تصمیم گیری برای طلاق می‌تواند احساسات متعارضی را در درون انسان به جریان بیاندازد. شما ممکن است از طرفی احساس کنید از زندگی با همسرتان خسته شده‌اید و از طرف دیگر احساس تعلق خاطر عمیقی به او داشته باشید. این وضعیت می‌تواند منجر به تجربه تردید و اضطراب‌های شدید شود. ببرای رسیدن به تصمیم درست باید ابتدا از این تعارض‌ها آگاه شده و آن‌ها را حل و فصل نمایید. مراجعه به یک روانشناس می‌تواند تا حد زیادی در این زمینه کمک کننده باشد.

6- زمانی که تحت تاثیر احساسات شدید هستید تصمیم به طلاق نگیرید

احساسات نیروی بسیار قدرتمندی همراه خود دارند. تجربه خشم، نفرت، غم یا اندوه شدید باعث می‌شود که توانمندی‌های ذهنتان کاهش پیدا کرده و کیفیت تصمیم‌گیری یا قضاوت‌هایتان تا حد زیادی مختل شود. در نتیجه سعی کنید قبل از اینکه به یک تصمیم قطعی برسید از نظر هیجانی به نوعی ثبات هیجانی دست یابید و تحت تاثیر احساساتتان عمل نکنید.

7- طلاق بگیرم یا نه | قبل طلاق از یک زوج درمانگر کمک بگیرید

زوج درمانی نوعی خدمات روانشناسی است که توسط روانشناسان متخصص در این حوزه ارائه می‌شود. زوج درمانگران به شما کمک می‌کنند تا رابطه خود را در یک بستر سالم بررسی کرده و تلاش‌هایی برای بازسازی آن انجام دهید. در واقع روانشناسان تلاش می‌کنند تا در مورد مشکلات موجود و راه حل‌های آن‌ها به شما بینش دهند اما در نهایت این خود شما هستید که برای طلاق یا ادامه زندگی تصمیم می‌گیرید.

سخن پایانی

قطعا با فکر کردن در مورد طلاق عوامل زیادی سبب بروز تردید در شما خواهند شد. طبیعی است که در چنین شرایطی نتوانید به درستی فکر کنید. اما سعی کنید در تصمیم گیری خود عجله نکرده و همه جوانب را بسنجید. با اینکه در زندگی مشترک باید از خودگذشتگی کرد و مسائلی را نادیده گرفت؛ اما در اینکار افراط نکنید. به سلامت روان خود در این شرایط اهمیت داده؛ و از یک مشاور کمک بگیرید. قضاوت های اطرافیان را نادیده گرفته و با رفع تردید در طلاق، بهترین تصمیم را بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رسیدن به پاسخی برای طلاق بگیرم یا نه  و رفع تردید در طلاق می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی طلاق با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

چرا نمی دانم طلاق بگیرم یا نه ؟

گاهی شرایطی در روابط زن و شوهر پبش می‌آید که فرد از طرفی قادر به حل مشکل و ساماندهی روابط نیست و ممکن است راه حل را در طلاق جستجو کند و از طرفی ترس از طلاق و عواقب آن او را دچار تردید می‌کند. در این شرایط می‌توان از یک مشاور برای انتخاب بهترین راهکار کمک گرفت.

آیا ممکن است فورا بعد از طلاق پشیمان شویم؟

پشیمانی فوری بعد از طلاق معمولا در افرادی اتفاق می‌افتد که شتاب زده و تحت تاثیر احساسات خود این کار را انجام می‌دهند. برای پیشگیری از این مشکل لازم است که جوانب امر را به خوبی بسنجید و با آینده نگری کافی عمل کنید.

 

منبع: طلاق بگیرم یا نه



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

انتقاد کردن اگر به درستی انجام شود؛ تاثیر زیادی در روابط بین فردی خواهد داشت. تقریباً همه ما گاهی دلمان می‌خواهد چیزی را به کسی بگوییم، اما به دلایل مختلف منصرف می‌شویم. این درحالیست که اگر روش درست انتقادکردن را بلد باشیم می‌توانیم بدون ناراحت کردن طرف مقابل حرف‌هایمان را بزنیم. حتی در بسیاری از مواقع شما می‌بینید که او به صحبت‌های‌تان فکر کرده و عادت‌های بد خود را تغییر داده است. خبر خوب این که انتقادکردن نیز مانند هر مهارت اجتماعی دیگر قابل یادگیری است. پس اگر شما نیز در این زمینه دچار ضعف هستید بهتر است تا پایان این مطلب همراه ما باشید و یا مشاوره فردی دریافت کنید.

فهرست مطالب

 

  • هدف از انتقاد کردن از دیگران چیست؟
  • انواع انتقاد کردن
  • اصول مهم در انتقاد کردن از دیگران
    • قبل از انتقاد کردن فکر کنید
    • در شرایط مناسب انتقاد کنید
    • هرگز در جمع انتقاد نکنید
    • در مواقع ضروری انتقاد کنید
  • چگونه از دیگران انتقاد کنیم ؟
    • 1- به طرف مقابل احترام بگذارید
    • 2- همراه انتقاد کردن همدلی داشته باشید
    • 3- شما همه چیز را نمی‌دانید
    • 4- ویژگی‌های مثبت را برجسته کنید
    • 5- از رفتارش انتقاد کنید نه از شخصیت فرد
    • 6- از مقایسه کردن خودداری کنید
    • 7- شفاف صحبت کنید
    • 8- راه‌حل خود را پیشنهاد دهید
  • انتقاد کردن و اهمیت مشاوره
  • در زمانی که از شما انتقاد شد؛ چه واکنشی باید نشان دهید؟
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه انتقاد کردن می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

هدف از انتقاد کردن از دیگران چیست؟

 

بسیاری از ما انتقاد کردن را مساوی با ایراد گرفتن از دیگران می‌دانیم. چه وقتی انتقاد می‌کنیم و چه زمانی که انتقادات دیگران را می‌شنویم به تنها چیزی که فکر می‌کنیم نقاط ضعف و اشتباهات هستند. شاید دلیل اصلی اینکه انتقادپذیری برای بسیاری از ما دشوار است نیز همین باشد.

این در حالی است که کلمه نقد یا انتقاد به معنای جداکردن خوبی و بدی از یکدیگر است. همین تعریف به ما می‌گوید که نقدکردن یعنی گفتن خوبی‌ها و بدی‌ها در کنار یکدیگر. توجه به این نکته می‌تواند تا حد زیادی دیدگاه ما راجع به انتقادکردن یا نقد شدن را تحت‌تأثیر قرار دهد. بر همین اساس انتقادکردن به انواع مختلفی تقسیم شده که در ادامه آن‌ها را باهم بررسی خواهیم کرد. برای آشنایی با سایر مهارت های ارتباطی کلیک کنید.

انواع انتقاد کردن

به عقیده متخصصان انتقاد کردن از دیگران روش‌های مختلفی دارد. بعضی از انواع آن‌ها می‌تواند بدون آسیب‌زدن به شخصیت و اعتمادبه‌نفس طرف مقابل، به او کمک کند. بعضی‌های دیگر نیز نه‌تنها هیچ سودی ندارند بلکه می‌توانند رابطه شما یا حتی سلامت روان فرد را به خطر بیندازند. احتمالاً این سؤال برای شما نیز به وجود آمده که چطور می‌توانیم به شکل اول از دیگران انتقاد کنیم؟

در این روش که به آن انتقاد سازنده گفته می‌شود شما می‌بایست در کنار اشتباهات فرد، نقاط مثبت او را نیز بیان کنید؛ و در پایان صحبت‌های‌تان یک راه‌حل برای طرف مقابل داشته باشید. طبیعتاً روش دوم که به آن انتقاد مخرب یا غیرسازنده می‌گویند درست برعکس حالت اول است. در این شرایط فرد بدون توجه به نقاط مثبت یا ارائه راهکار، نقاط ضعف طرف مقابل را بزرگ‌نمایی کرده و آن‌ها را به او برمی‌گرداند. برای آشنایی بیشتر با انتقاد سازنده و غیر سازنده کلیک کنید.

علاوه بر نوع انتقاد، لحن بیان نیز بسیار اهمیت دارد. پس شما می‌توانید انتقادی را محترمانه یا برعکس بی ادبانه مطرح کنید.

اصول مهم در انتقاد کردن از دیگران

انتقاد کردن از دیگران اصول و روش‌های خاص خودش را دارد. اگر شما به این اصول بی‌توجه باشید نه‌تنها انتقادات‌تان نتیجه‌ای نخواهد داشت، بلکه دوستی‌تان را نیز دچار مشکل می‌کنید. به‌علاوه انتقادهای اشتباه سلامت روان و اعتمادبه‌نفس طرف مقابل را نیز از بین می‌برد. به همین خاطر بهتر است قبل از انتقادکردن به نکات زیر دقت داشته باشید.

قبل از انتقاد کردن فکر کنید

قبل از انتقادکردن با خودتان به این سؤالات پاسخ دهید: علت تمایلتان برای این کار چیست؟ آیا نقد شما برای طرف مقابلتان ضروری است؟ این نقد باعث پیشرفت او خواهد شد یا شما فقط می‌خواهید خودتان را آرام کنید؟ آیا خودتان در این زمینه بدون ایراد هستید؟ اگر واقعاً برای این سؤالات پاسخی دارید از طرف مقابل انتقاد کنید. در غیر این صورت بهتر است دست از قضاوت کردن رفتار فرد بردارید.

در شرایط مناسب انتقاد کنید

توجه به زمان مناسب برای انتقادکردن از دیگران، موضوع بسیار مهمی است. برای مثال هنگامی که طرف مقابل زمان کافی برای شنیدن همه صحبت‌های شما و فکرکردن راجع به آن‌ها را ندارد یا زمانی که فکرش درگیر موضوع دیگری است، نباید این کار را انجام دهید. این‌گونه انتقاد کردن شما طبیعتاً تأثیری روی طرف مقابل نخواهد داشت؛ و حتی می‌تواند او را از دست شما ناراحت کند. برای تقویت روحیه انتقادپذیری در خود کلیک نمایید.

هرگز در جمع انتقاد نکنید

یکی دیگر از نکاتی که باید رعایت کنید این است که انتقادتان را در یک فضای خصوصی انجام بدهید. هرگز از یک نفر در حضور دیگران انتقاد نکنید. این کار شما به شخصیت و عزت‌نفس او آسیب می‌زند. پس برای اینکه صحبت‌های‌تان فایده‌ای داشته باشد، بهتر است یک فضای دونفره ترتیب بدهید و سپس نظرتان را به او بگویید.

در مواقع ضروری انتقاد کنید

انتقادکردن نباید کاری باشد که شما هر ساعت یا در مورد همه‌کس انجام می‌دهید. این کار باعث می‌شود که دیگران ذهنیت منفی نسبت به شما پیدا کنند. این نکته را به‌خاطر داشته باشید که هرکسی روش خاصی برای زندگی خودش دارد؛ و اگر شما این روش را نمی‌پسندید دلیل خوبی برای مخالفت با طرف مقابل نیست. به همین خاطر قبل از اینکه از کسی انتقاد کنید به این سؤال جواب بدهید که آیا واقعاً این کار شما ضروری است؟ آیا شما با انتقادتان نفعی به طرف مقابل می‌رسانید؟ اگر پاسخ‌تان به این سؤالات مثبت است از وی انتقاد کنید.

چگونه از دیگران انتقاد کنیم ؟

 

همه ما تمایل داریم تا به دیگران کمک کنیم که عملکرد بهتری داشته باشند؛ اما در بیشتر موارد روش انجام درست آن را نمی‌دانیم. از آنجایی که انتقاد کردن کار حساسی محسوب شده و ممکن است با بروز سوتفاهم هایی همراه باشد؛ بهتر است آن را به روش های زیر انجام دهید.  برای اطلاع از راه های اعتراض و انتقاد کردن از همسر کلیک نمایید.

1- به طرف مقابل احترام بگذارید

اگر می‌خواهید صحبت‌های شما در طرف مقابل تأثیر داشته باشد باید به فن بیانتان دقت داشته باشید. اینکه چطور صحبت می‌کنید در تأثیرگذاری صحبت‌های شما اهمیت بسیاری دارد. پس تا جایی که می‌توانید حرف‌تان را با خوش‌رویی بیان کنید. از کلماتی که بوی تحقیر می‌دهند، جدا خودداری کنید. هرگز با لحن عصبانی نمی‌توانید تاثیر مثبتی داشته باشید. این رفتارها فقط باعث می‌شوند که طرف مقابل در برابرتان دست به مقابله‌به‌مثل بزند.

2- همراه انتقاد کردن همدلی داشته باشید

قبل از اینکه از کسی انتقاد کنید سعی کنید همدلی را در خودتان تقویت کنید. برای مدتی خودتان را جای او بگذارید و ببینید آیا اگر واقعاً در آن شرایط قرار بگیرید باز هم روی عقیده‌تان می‌مانید؟ وقتی از کسی انتقاد می‌کنید به او اجازه بدهید از خودش دفاع کند؛ و دلایلی که برای کارش دارد را برای‌تان توضیح بدهد. در غیر این صورت شما تنها باعث عصبانی شدن طرف مقابل می‌شوید.

3- شما همه چیز را نمی‌دانید

ایراد بسیاری از ما در انتقاد کردن این است که طوری رفتار می‌کنیم انگار همه چیز را بلد بوده و کاملاً بی‌نقص هستیم. این رفتار شما باعث می‌شود طرف مقابل احساس کند او را از خودتان پایین‌تر می‌دانید. قطعاً در چنین شرایطی نه‌تنها به صحبت‌های شما گوش نمی‌دهد؛ بلکه از دست‌تان ناراحت شده و با شما برخورد بدی خواهد داشت. پس تا جایی که می‌توانید از نصیحت‌کردن یا القای اینکه او کارش غلط است و شما درست، خودداری کنید.

4- ویژگی‌های مثبت را برجسته کنید

قبل از اینکه از ویژگی‌های منفی فرد صحبت کنید ابتدا نقاط قوت او را بیان کنید. این کار شما باعث می‌شود طرف مقابل احساس کند که شما فقط قصد تخریب‌کردنش را ندارید و خوبی‌های او را نیز درک می‌کنید. در نتیجه با احتمال بیشتری بدون ناراحتی به صحبت‌های شما گوش خواهد داد.

5- از رفتارش انتقاد کنید نه از شخصیت فرد

برای اینکه نقد شما احساسات منفی و ناخوشایند ایجاد نکند سعی کنید انتقادتان را فقط در مورد رفتار فرد به کار ببرید؛ و از صحبت‌کردن راجع به شخصیت او خودداری کنید. برای مثال به او بگویید “تو یک رفتار اشتباه داری و آن این است که…”، این طرز صحبت بسیار متفاوت‌تر از زمانی خواهد بود که شما به فرد بگویید او به‌طورکلی اشتباه است.

6- از مقایسه کردن خودداری کنید

مقایسه کردن به‌خصوص هنگامی که می‌خواهید از یک نفر انتقاد کنید راه مناسبی نیست. یادتان باشد که هرکدام از مشکلات، ویژگی‌های اخلاقی و باورهای خاص خودمان را داریم. پس شما هرگز نمی‌توانید انتظار داشته باشید که دو نفر با این‌همه تفاوت مانند هم رفتار کنند. با این کار طرف مقابل احساس می‌کند که اصلاً او را درک نمی‌کنید.

7- شفاف صحبت کنید

اگر می‌خواهید انتقاد درستی داشته باشید باید در نهایت شفافیت و صداقت صحبت کنید. استفاده از جملاتی که می‌توان چند برداشت از آنها داشت تنها باعث می‌شود که فرد دچار سردرگمی شده و نتواند منظور شما را به‌درستی بفهمد. به‌علاوه این شکل از صحبت‌کردن خطر ایجاد سوءتفاهم را نیز افزایش می‌دهد.

8- راه‌حل خود را پیشنهاد دهید

برای داشتن یک نقد درست، در پایان راه‌حل خود را به‌عنوان یک پیشنهاد مطرح کنید. مثلاً بگویید ” به نظر من اگر این کار را این‌گونه انجام بدهی بهتر است “؛ و یا از او سؤال کنید برای مثال بگویید: ” اگر به این شکل عمل کنی بهتر نیست؟ ” در این صورت به حق انتخاب و عزت‌نفس طرف مقابل‌تان احترام گذاشته‌اید.

انتقاد کردن و اهمیت مشاوره

انتقادکردن صحیح از دیگران یکی از مهارت‌هایی است که همه ما در طول زندگی به آن نیاز داریم. بااین‌حال شاید کمتر کسی به این مسئله توجه نشان دهد. همین موضوع باعث می‌شود که بیشتر اوقات اطرافیان از ما برنجند و روابط‌مان دچار مشکل شود. یا حتی ممکن است حرفی در دلتان بماند و  از ترس اختلاف نتوانید آن را بیان کنید. درحالی‌که شما به‌راحتی می‌توانید روش‌های صحیح انتقادکردن را از یک مشاور یاد بگیرید.

یکی دیگر از کارهایی که یک مشاور می‌تواند برای شما انجام دهد اصلاح روابطتان است. اگر رابطه شما با همسر و خانواده به دلیل انتقادهای اشتباهتان به‌هم‌ریخته می‌توانید با کمک‌گرفتن از یک متخصص این مشکل را برطرف کنید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

در زمانی که از شما انتقاد شد؛ چه واکنشی باید نشان دهید؟

علاوه بر اینکه باید بدانید که چطور انتقاد کنید؛ چگونگی پاسخ دادن به انتقاد نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. طبیعتا دوست نداریم که از ما انتقاد شود و در این شرایط ممکن است واکنش های مختلفی را از خودمان نشان دهیم.  زمانی که از شما انتقاد شد؛ می‌توانید از این روش ها استفاده نمایید. برای آشنایی با نحوه پاسخ دادن به انتقاد همسر کلیک نمایید.

  • واکنش های اولیه خود را مدیریت کنید
  • روی واکنش تمرکز کنید نه ناراحت شدن
  • به هدف انتقاد فکر کنید
  • اثر انتقاد به مرور کمتر می‌شود
  • انتقاد را محرک پیشرفت بدانید و نه تضعیف

سخن پایانی

انتقاد کردن به ظاهر کار ساده ایست. اما فراموش نکنید که انتقاد درست با ایرادگیری متفاوت بوده و منطق های بیشتری پشت آن است. از طرفی اگر انتقاد به درستی انجام شود؛ میتواند تاثیرات مثبتی روی افراد داشته باشد. به همین دلیل بهتر است اصول انتقاد کردن به شکل درست را آموخته و در مورد خودتان هم بیشتر انتقاد پذیر باشد. در این مورد می‌توانید از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه انتقاد کردن می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سؤالات متداول

با همسری که انتقادپذیر نیست چطور برخورد کنم؟

بهتر است روش‌هایی که برای انتقاد استفاده می‌کنید را یک‌بار مرور کنید. سعی کنید باتوجه‌به آنچه گفتیم از روش‌های مناسب استفاده کنید. اما اگر به‌طورکلی همسرتان فرد انتقادپذیری نیست می‌توانید راجع به این موضوع از یک مشاور خانواده کمک بگیرید.

 

منبع: انتقاد کردن



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

اختلاف طبقاتی و سطح خانواده ها در ازدواج می تواند از مسائلی باشد که پیش از ازدواج و حتی بعد از ازدواج مشکلاتی را برای زوجین ایجاد کند. وقتی دو نفر تصمیم بر ازدواج با یکدیگر می‌گیرند، آنچه که اهمیت دارد این است که آن‌ها از جهت‌های مختلفی با یکدیگر متناسب باشند. اختلاف سطح خانواده ها در ازدواج از جنبه‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی و .. می تواند باعث ایجاد مشکل میان خانواده‌ها و همینطور زن و مرد شود. برای ازدواج موفق به چیزی بیشتر از عشق نیاز است و آنچه که باعث ایجاد یک رابطه سالم می‌شود، وجود نقاط مشترک میان دو نفر است. نقاط مشترک میان زوجین شامل تمامی موارد از جمله اشتراکات خانوادگی است. به همین منظور پیشنهاد می‌شود حتما پیش از هر چیز برای مشاوره قبل از ازدواج اقدام نمایید.

فهرست مطالب

 

  • اختلاف سطح خانواده‌ ها در ازدواج
  • جنبه های مختلف اختلاف طبقاتی و سطح خانواده‌ ها در ازدواج
    • اختلاف سطح فرهنگی خانواده‌ ها
    • اختلافات شخصیتی و روانی
    • اختلاف طبقاتی و سطح خانواده ها در ازدواج در حوزه تناسب ارزش ها
    • در حوزه علاقه مندی ها
  • اختلاف طبقاتی مالی در ازدواج
  • آیا اختلاف طبقاتی در ازدواج و سطح خانواده ها می‌تواند باعث ایجاد مشکل شود؟
  • آیا با وجود اختلاف طبقاتی و سطح خانواده ها می‌توان ازدواج خوبی داشت؟
    • سخن آخر

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلاف طبقاتی و سطح خانواده ها در ازدواج می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اختلاف سطح خانواده‌ ها در ازدواج

از جمله مواردی که باعث شکل گیری یک رابطه سالم و در نهایت ازدواج موفق می‌شود، وجود نقاط مشترک میان دو نفر است. نقاط مشترک میان زن و مرد می‌تواند شامل علایق، عقاید، سلیقه، سوابق، اشتراکات خانوادگی، وضعیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مشترک باشد.

وجود نقاط مشترک باعث کاهش تنش‌ها و اضطراب‌ها در زندگی زناشویی می‌شود. بنابراین دختران و پسران جوان باید اختلاف سطح خانواده ها در ازدواج را به عنوان یک فاکتور مهم برای تشکیل زندگی در نظر داشته باشند.

اختلاف سطح خانواده ها در ازدواج باعث می‌شود زوجین در زمینه‌های مختلف مالی، اخلاقی، رفتاری، ارتباطی و … تنش‌های مختلفی با یکدیگر داشته باشند. بنابراین اگر تصمیم بر ازدواج گرفته‌اید حتما باید دنبال فردی باشید که از تمامی جهات با شما و خانواده‌تان همخوانی داشته باشد. به عبارت ساده‌تر میان خانواده ها اختلاف سطح وجود نداشته باشد. برای آشنایی با انواع اختلافات اساسی در ازدواج کلیک کنید.

جنبه های مختلف اختلاف طبقاتی و سطح خانواده‌ ها در ازدواج

 

اشاره کوتاهی کردیم که هم خوانی داشتن خانواده‌ها برای ازدواج امری ضروری و مهم است. بررسی اختلاف سطح میان خانواده ها معطوف به یک زمینه نیست و می‌تواند در جنبه‌های مختلفی وجود داشته باشد. در ادامه به جنبه‌های مختلف اختلاف سطح در خانواده ها اشاره کرده‌ایم.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

اختلاف سطح فرهنگی خانواده‌ ها

یکی از جنبه‌های اختلاف سطح در ازدواج، اختلاف فرهنگی است. فرهنگ هر خانواده شامل نگرش‌های آنان نسبت به باورهای مذهبی، آداب و رسوم و همینطور سبک زندگی و شیوه تربیتی آنان می‌باشد. تناسب داشتن فرهنگ‌ها تا حد زیادی می تواند در کیفیت رابطه زوجین نقش داشته باشد.

وجود اختلافات فرهنگی ممکن است در ابتدای آشنایی مشکلات جدی را ایجاد نکند اما با پیش رفتن رابطه مشکلات عمیق‌تری را ایجاد می‌نماید که می‌تواند زندگی زوجین را تحت الشعاع قرار دهد.

کسانی که در فرهنگ‌های خانوادگی متفاوتی بزرگ شده‌اند، می‌توانند قبل از تصمیم‌گیری قطعی برای ازدواج با مشاور روانشناس صحبت کنند. کسب آگاهی بیشتر می‌تواند از بروز چالش‌های مختلف در این زمینه جلوگیری کند. برای آشنایی بیشتر با موانع مربوط به اختلاف فرهنگی در ازدواج کلیک کنید.

اختلافات شخصیتی و روانی

دیگر جنبه اختلاف سطح در خانواده‌ها که کمتر به آن پرداخته می‌شود، اختلاف سطح از نظر شخصیتی و روانی است. از آنجایی که امکان تربیت فرزند سالم در خانواده سالم وجود دارد، پدر و مادر نیز باید از نظر شخصیتی و روانی سالم باشند و با یکدیگر تناسب داشته باشند.

لازم است اشاره کنیم که همان اندازه که تناسب شخصیتی و روانی میان زوجین برای ازدواج اهمیت دارد، بررسی و درک تفاوت میان سطوح روانی نیز مهم است که هر فردی نمی‌تواند آن را انجام دهد.

توصیه می شود برای بررسی تناسب و یا اختلاف سطح شخصیتی و روانی از مشاوره‌های قبل از ازدواج حتما استفاده کنید.

اختلاف طبقاتی و سطح خانواده ها در ازدواج در حوزه تناسب ارزش ها

تربیت خانوادگی هر فردی به همراه فرهنگ، سطح تحصیلات و تجربه‌هایی که او در زندگی کسب کرده، همگی در کنار هم سبب می‌شود که فرد برای خود ارزش‌هایی را تعیین کند.

زوجینی که دارای ارزش‌های یکسانی هستند، بهتر از دیگر افراد با یکدیگر سازگاری دارند و می‌توانند ازدواج پایداری را تجربه کنند. ارزش‌های هر فردی در زمینه‌های مختلفی همچون رفتار با دیگر افراد، تربیت فرزند، اهداف در زندگی و … تاثیر گذار است؛ بنابراین بسیار مهم است که زوجین از این نظر با یکدیگر تفاهم داشته باشند.

در حوزه علاقه مندی ها

زوج ها در کنار یکدیگر قرار است یک زندگی را با همه جوانبش تجربه کنند. بنابراین اختلاف سطح خانواده ها در ازدواج در حوزه علاقه مندی ها هم بسیار مهم است. برای مثال یک خانواده آخر هفته ها دور هم جمع می شوند و اوقات خوشی را با هم میگذارنند. اما در خانواده ای دیگر در روزهای تعطیل علاقه به استراحت و یا رفتن به مراکز تفریحی دارند. تفاوت زمینه چگونگی گذراندن اوقات فراغت یکی از بزرگ ترین اختلافات زوجین است. بنابراین حتما باید به این موضوع قبل ازدواج پرداخته شود.

اختلاف طبقاتی مالی در ازدواج

از دیگر جنبه‌های اختلاف سطح خانواده ها در ازدواج، اختلاف طبقاتی است. در اختلاف طبقاتی وضعیت اقتصادی خانواده‌ها مطرح است.

کسانی که در شرایط مالی متفاوتی رشد و تربیت می‌یابند، بدیهی است متناسب با آن شرایط دارای انتظارات، توقعات، سلیقه و سبک زندگی متفاوتی هستند.

نبود اختلاف طبقاتی میان زوجین باعث می‌شود، دو نفر سازگاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند، چراکه اختلاف طبقاتی از مهم‌ترین مسائلی است که باعث ایجاد چالش و تعارض در زندگی مشترک می‌گردد.

بنابراین اگر تصمیم بر ازدواج گرفته‌اید، بهتر است به تفاوت‌های اجتماعی، شغل، موقعیت و طبقه اجتماعی پدر و مادر طرف مقابل توجه داشته باشید. سعی کنید فردی را برای ازدواج انتخاب کنید که از نظر وضعیت اقتصادی به شما نزدیک باشد.

بررسی سطح وضعیت خانواده‌های زن و مرد و مقایسه آن‌ها با هم دیگر را اختلاف طبقاتی می‌نامند. اگرچه به طور معمول اکثریت افراد معتقدند که اختلاف اجتماعی ریشه در تفاوت وضعیت مالی خانواده‌های زوجین دارد اما این یک تصور اشتباه است زیرا این اختلاف می‌تواند در زمینه‌های مختلفی شکل گرفته و موجب تعارض و عدم هماهنگی بین زن و شوهر گردد.

زمینه‌هایی چون وضعیت مالی زوجین، منطقه جغرافیایی که زوجین در آنجا رشد کرده‌اند، موقعیت اجتماعی خانواده‌ها، سطح تحصیلات و غیره همگی می‌توانند زمینه بروز اختلاف را فراهم سازند. برای درک پیامدها و مشکلات مرتبط با اختلاف طبقاتی در ازدواج روی لینک های زیر کلیک کنید.

ازدواج با دختر پولدار

بررسی ازدواج با مرد بی پول

آینده ازدواج با مرد پولدار

ازدواج با دختر فقیر

آیا اختلاف طبقاتی در ازدواج و سطح خانواده ها می‌تواند باعث ایجاد مشکل شود؟

در صورتی که دختر و پسر در شرایط مالی و اقتصادی مختلف رشد یافته باشند و اختلاف طبقاتی مالی و سایر جنبه ها را تجربه نمایند، دور از انتظار نخواهد بود که کم کم زمینه‌های بروز تنش‌ها و در گیری‌ها اتفاق بیفتد. به طور مثال فرض کنید زن و شوهر با تجربه دو زندگی کاملا متفاوت اقتصادی در کنار یک دیگر قرار گرفته‌اند. یکی از زوجین در رفاه کامل زندگی کرده و دیگری با وجود مشکلات اقتصادی نتوانسته نیازها و خواسته‌های خود را رفع کند. بنابراین اگر این دو نفر با یکدیگر ازدواج نمایند، زوج تجربه کننده رفاه مادی نمی‌تواند با مشکلات اقتصادی همسر خود کنار بیاید و خسته می‌شود.

تفاوت در خلق و خو

اختلاف طبقاتی و سطح خانواده ها در ازدواج موجب تفاوت در ذائقه، طبع، سلیقه، آرزوها و… می شود. تفاوت در این موارد موجب رفتار و خلقی متفاوت خواهد شد.

مشکل در نحوه توزیع مالی

هر کس بنا بر تجربیاتی که از زندگی داشته اولویت هایی برای هزینه کردهایش در نظر می گیرد. زوج هایی که اختلاف طبقاتی دارند در زندگی مشترک متوجه این نوع تفاوت خواهند شد.

فشار اطرافیان

تفاوت ها باعث کدورت و شکاف بین زوج یا خانواده و اطرافیان می شود. در این میان زوجین بیش از هر کس دیگری تحت تنش قرار خواهند گرفت.

تفاوت در نحوه زندگی

این که کجا زندگی کنیم؟ چطور کار کنیم؟ چه غذایی بخوریم؟ چه زمانی کجا باشیم؟ چطور پول خرج کنیم؟ چقدر با اطرافیان تعامل داشته باشیم؟ و غیره همگی تحت تاثیر اختلاف طبقاتی و سطح خانواده ها در ازدواج قرار می گیرند و می توانند موجب دوری زن و مرد از یکدیگر بشوند.

اختلاف در آینده نگری

ناهماهنگی در برنامه ریزی مالی به احتمال زیاد پیش می آید. میزان تلاش برای کار و پس انداز در طبقات مختلف تفاوت دارد.

مشکل در تصمیم گیری های مالی

اولویت بندی برای خرج پول در هر طبقه تفاوت دارد. برای مثال خانمی که از طبقه مرفه است بیشتر تمایل دارد که برای جشن تولدش مهمانی ترتیب داده شود؛ در حالی که همسر ترجیح میدهد همان پول را طلا هدیه دهد تا به نوعی پس انداز هم کرده باشد.

تفاوت در قدرت کنترل

احتمال اینکه قدرت و تصمیم گیری در دست طرف مرفه تر بیافتد بیشتر است. در این وضعیت طرف مقابل به مرور زمان دچار احساس کمبود، سرخوردگی و بی ارزشی خواهد شد.

تحمیل فشار مالی

توانایی کسی که زندگی مرفهی داشته در برابر ناملایمات زندگی کمتر است. مشکلات مالی می تواند میان زوجین اختلاف شدیدی ایجاد بکند.

تفاوت در درک معنای زندگی: هدف و خواسته های ما از زندگی تحت تاثیر تحصیلات، موقعیت اجتماعی خانواده ها و وضعیت مالی مان قرار دارد. بنابراین اختلاف طبقاتی در ازدواج می تواند موجب تفاوت های عمیق بشود.

استقلال مالی زوج از یکدیگر

در صورتی که یکی از زوجین توانایی مالی بیشتری داشته باشد و به صورت مستقل عمل کند، می تواند انسجام خانواده را به خطر بیاندازد. برای مثال خانم با پول خود به تفریحات گران قیمت می پردازد و همسرش به خاطر اینکه احساس حقارت می کند ویا خانم از مالش به آقا نمی دهد جدا از یکدیگر اوقات فراغت شان را سپری می کنند.

آیا با وجود اختلاف طبقاتی و سطح خانواده ها می‌توان ازدواج خوبی داشت؟

شاید در موارد ناچیز بتوان از خواسته‌های خود گذشت اما این یک امر موقت است و کم کم زن و شوهر به دلیل سلب آزادی انتخاب از طرف همسر خود، دچار سردی شده و نسبت به ادامه زندگی بی میل می‌گردد. در نتیجه بهتر است زن و شوهر دارای تناسب فکری و فرهنگی بوده و دنیای مشابهی را تجربه کرده باشند. شما در چنین زندگی، شاهد موارد زیر خواهید شد.

خود کم بینی: وقتی از طبقه پایین تر باشید، به مرور احساس خواهید کرد که هر چقدر هم که تلاش کنید باز هم از همسرتان یا خانواده اش پایین تر هستید.

تمایل به تطبیق دادن خود: تلاش های زیاد برای رسیدن به طبقه بالاتر و سازگار شدن با آن ها.

تزلزل در هویت: زن یا مرد احساس می کند که دیگر عضوی از طبقه خود نیست اما به طبقه همسرش هم تعلق ندارد و این موضوع می تواند تبدیل به یک گره روانی پیچیده شود.

تنش در خانواده ها: از طرف خانواده های یکدیگر دائم زخم زبان شنیده و تحت فشار قرار می گیرند و این موضوع روی عزت نفس و روابط خانوادگی شان تاثیر منفی می گذارد.

عدم پذیرش طبقه همسر: برخی بعد ازدواج متوجه اهمیت این تفاوت ها شده و حال به دنبال تغییر یا انکار این تفاوت ها هستند. چنین وضعیتی موجب بروز تنش های شدید بین زوجین می شود.

سخن آخر

تناسب میان خانواده‌ها و توجه به اختلاف طبقاتی و سطح خانواده ها در ازدواج از مسائل مهمی است که زوج‌های جوان باید به آن توجه داشته باشند. اگر زن و مردی که قصد ازدواج با یکدیگر را دارند در بیشتر زمینه‌ها با یکدیگر تفاهم داشته باشند، می‌توانند وارد یک زندگی مشترک موفق و بدون اختلاف شوند.

البته این گفته‌ها به این معنی نیست که هر فردی باید شخصی را انتخاب کند که در همه زمینه‌ها با او تفاهم داشته باشد؛ اما می‌تواند این معنی را برساند که میان زوج‌ها نباید اختلافات خارج از حد معمولی وجود داشته باشد. اختلافات زیاد در نهایت باعث ایجاد تعارض و اختلاف میان افراد می‌شود.

با توجه به این توضیحات ضروری است افراد قبل از هر گونه اقدامی برای ازدواج، در جلسات مشاوره قبل از ازدواج شرکت کنند. روانشناس می‌تواند به شما کمک کند تا اختلاف سطح میان خانواده های خود و همسر آینده‌تان را شناسایی کنید و از بروز چالش‌های ناشی از آن جلوگیری نمایید. پیشنهاد می‌شود حتما مقاله معیارهای انتخاب همسر را نیز بخوانید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلاف طبقاتی و سطح خانواده ها در ازدواج می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: اختلاف سطح خانواده ها در ازدواج



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

طرز تهیه فرنی برای کودک و روش آن از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که فرنی یکی از غذاهای اصلی در رژیم غذایی کودک محسوب شده و ممکن است در یک هفته کودک بارها این غذا را بخورد. از این رو مادران باید روش های پخت مختلف آن را آموخته و در آن از خود خلاقیت به خرج دهند. از طرفی این خوراکی فواید زیادی برای کودکان دارد و می‌تواند در فرایند رشد او تاثیر بگذارد. به طور کلی فرنی غذای محبوبی محسوب شده و حتی بزرگسالان نیز آن را دوست دارند. از این رو کمتر کودکی ممکن است به آن علاقه نشان ندهد. از طرفی احتمال بروز حساسیت نیز به این غذا کم است. اما به هر حال بهتر است مادران در این زمینه با متخصص مشورت کرده و در این زمینه کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

فهرست مطالب

 

  • طرز تهیه فرنی برای کودک شش ماهه
  • طرز تهیه فرنی برای کودک هفت ماهه به بعد
  • پخت فرنی برای کودکی که ریفلاکس دارد
  • طرز تهیه فرنی برای کودک با آرد برنج و شیر تازه
  • طرز تهیه فرنی برای کودک با آرد برنج و شیر خشک
  • طرز تهیه فرنی برای کودک با شیر مادر
  • گزینه های جایگزین به جای آرد برنج در تهیه فرنی
  • نکات تکمیلی طرز تهیه فرنی برای کودک
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه  می‌توانید در هر طرز تهیه فرنی برای کودک ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

طرز تهیه فرنی برای کودک شش ماهه

برای طرز تهیه فرنی برای کودک شش ماهه تنها موادی که نیاز داریم یک قاشق مرباخوری آرد برنج و نصف استکان شیر مادر هستند. برای آشنایی بیشتر با نیازهای اولیه و اساسی کودکان کلیک نمایید.

فراموش نکنید که نوزاد شش ماهه ممکن است به شیر پاستوریزه حساسیت نشان دهد. از این رو بهتر است در این زمان برای تهیه فرنی از شیر مادر و یا شیر خشک استفاده کنید. در ابتدا آرد برنج را با شیر ترکیب کرده و هم بزنید. سپس این ترکیب را روی شعله ملایم گذاشته و حرارت دهید. این مایع را به صورت مداوم هم بزنید تا ته نگیرد. از طرفی برای یک نوزاد شش ماهه از هیچگونه ماده شیرین کننده و یا طعم دهنده استفاده نکنید. چرا که اینکار برای سلامتی آنها مضر بوده و همچنین اگر بعدها دیگر به شکر برای تهیه فرنی دسترسی نداشته باشید؛ فرزندتان به فرنی تمایلی نشان نخواهد داد.

نکته: اگر می‌خواهید برای تهیه این فرنی از شیر خشک استفاده کنید؛ حتما آب را از قبل بجوشانید و میزان آن نیز یک پیمانه کافی می‌باشد. همچنین سعی کنید حتما از آرد خانگی استفاده نمایید تا از کیفیت آن مطمئن باشید.

طرز تهیه فرنی برای کودک هفت ماهه به بعد

 

مواد لازم برای طرز تهیه فرنی برای کودک هفت ماهه به بعد به شرح زیر است:

  • دو قاشق مربا خوری آرد برنج
  • یک استکان شیر پاستوریزه یا شیر خشک
  • کره یا آب به مقدار لازم

از هفت ماهگی به بعد، طرز تهیه فرنی برای کودک تا حدی متفاوت خواهد شد. چرا که در این دوران می‌توانید کمی به کودک خود شیر لبنی بدهید تا ببینید که آیا حساسیت دارد و یا خیر. برای اینکار می‌توانید شیر پاستوریزه را جوشانده سپس به آن آرد برنج را اضافه کنید. سپس اگر کودک واکنشی به آن نشان نداد؛ مقداری کره هم به این ترکیب اضافه کنید تا کمی مزه آن متفاوت شود.

نکته: سعی کنید غلضت فرنی در شش ماهگی کمتر بوده به این معنا که رقیق تر باشد و از هفت ماهگی به بعد رفته رفته غلضت فرنی را بیشتر کنید. برای آشنایی بیشتر با چگونگی تغذیه سالم کودکان کلیک نمایید.

پخت فرنی برای کودکی که ریفلاکس دارد

از آنجایی که ابتلا به ریفلاکس معده در نوزدان بسیار شایع است؛ باید در طرز تهیه فرنی برای کودک به این موضوع نیز توجه داشته باشید. لعاب ناشی از آرد برنج منجر به ریفلاکس معده می‌شود؛ از این رو می‌توانید به جای آرد برنج از گزینه های دیگری برای تهیه فرنی استفاده کنید. البته که لعاب برنج ارزش غذایی خاصی نداشته و کودک چیز را از دست نمی‌دهد. از طرفی ریفلاکس معده نیز بیماری است که در بیشتر موارد به صورت خود به خود برطرف خواهد شد. از این رو جای نگرانی وجود ندارد. متخصصین توصیه می‌کنندئ که شروع غذای کمکی در کودکان با پوره غلات و سوپ های میکس شده باشد و حتی حریره بادام نیز به کودک داده نشود.

طرز تهیه فرنی برای کودک با آرد برنج و شیر تازه

زمانی می‌توانید از شیر تازه استفاده کنید که احتمالا کودک سن بیشتری داشته و حتی می‌توان مواد دیگری مثل گلاب و شکر و یا حتی پسته خورد شده نیز در تهیه فرنی استفاده کرد. برای تهیه این نوع فرنی در ابتدا شیر را در قابلمه ای جداگانه حرارت داده و در ظرفی دیگر آرد برنج و آب را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید تا گوله گوله نشوند. سپس ترکیب آرد برنج و آب را به شیر اضافه کرده و تقریبا پنج دقیقه آنها را روی حرارت با یکدیگر هم بزنید. می‌توانید در این مرحله یک فنجان شیر سرد نیز اضافه کنید. در مرحله بعدی گلاب و شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا فرنی به غلضت دلخواه شما برسد. در مرحله آخر می‌توانید با مغز پسته خورد شده فرنی را تزیین کنید.

طرز تهیه فرنی برای کودک با آرد برنج و شیر خشک

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد برای طرز تهیه فرنی برای کودک شش ماهه بهتر است از شیر خشک استفاده کرده و حتی برای اطمینان شیر را با آب جوشیده ترکیب می‌کنیم سپس به مواد دیگر اضافه خواهیم کرد. دستور پخت این نوع فرنی نیز مشابه با انواع دیگر است. همچنین تا دو روز بعد از پخت می‌توان این فرنی را در یخچال نگه داری کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تغذیه کودک 6 ال 12 ماهه کلیک نمایید.

طرز تهیه فرنی برای کودک با شیر مادر

در برخی از موارد مادران ترجیح می‌دهند که با شیر خود برای فرزندشان فرنی تهیه کنند که در این حالت نمی‌توان مقدار دقیق آن را اندازه گیری نمود. از این رو اگر به طور تقریبی دو فنجان شیر مادر دارید؛ بقیه ترکیبات را به همین میزان کم کنید. همچنین تا دو روز می‌توان شیر مادر را در یخچال نگه داری نمود.

گزینه های جایگزین به جای آرد برنج در تهیه فرنی

اگر کودکتان از لحاظ جسمانی در شرایط خاصی است و یا به دنبال ایجاد تنوع در طرز تهیه فرنی برای کودک هستید؛ می‌توانید از مواد زیر به جای آرد برنج استفاده کنید.

  • نشاسته ذرت
  • آرد همه منظوره
  • آرد کیک
  • آرد نارگیل
  • آرد ارزن
  • آرد نخودچی
  • آرد تاپیوکا
  • آرد گندم سیاه
  • نشاسته سیب زمینی
  • آرد بادام
  • آرد گندم سیاه

نکات تکمیلی طرز تهیه فرنی برای کودک

 

اگر در مورد طرز تهیه فرنی برای کودک نکاتی را رعایت کنید؛ کیفیت این خوراکی به طور چشمگیری افزایش خواهد یافت.

✨در ابتدا تنها یک تا دو قاشق فرنی کافی بوده و به مرور می‌توانید آن را تا 12 قاشق نیز برسانید.

✨بهتر است هیچ افزودنی و یا شیرینی در ابتدا به فرنی واضافه نکنید.

✨در بیشتر موارد بهترین آرد برای تهیه فرنی، آرد برنج است.

✨در مورد حساسیت فرزندتان به شیر، نکاتی را که در متن به آنها اشاره شد؛ در نظر داشته باشید.

سخن پایانی

در بالا انواع طرز تهیه فرنی برای کودک را توضیح دادیم. مشاهده کردید که برای پختن این خوراکی نیازی به تهیه مواد غذایی زیاد و یا خاصی هم نیست. از این رو می‌توانید این خوراکی را در رژیم غذایی فرزندتان اضافه کرده و متناسب با سن او آن را آماده کنید. از طرفی برای تهیه آن نیازی به زمان زیادی هم ندارید. به همین دلیل حتما در مورد آن در ابتدا با یک متخصص مشورت کرده و سپس پخت آن را آغاز نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه  می‌توانید در هر طرز تهیه فرنی برای کودک ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

طرز تهیه فرنی برای کودک چیست؟

فرنی را به شکل های مختلف می توان تهیه کرد. که در متن مقاله شرح داده ایم.

 

منبع: طرز تهیه فرنی برای کودک



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

کمپ ترک اعتیاد قم به صورت خصوصی و دولتی قابل دسترس می‌باشد. در ادامه این مقاله برای سهولت حال شما آدرس کمپ ترک اعتیاد قم و استان قم را جمع آوری کرده‌ایم. کمپ های ترک اعتیاد قم مراکز نگهداری هستند که افراد تلاش می‌کنند دوره سم زدایی را در آنجا بگذرانند. با این حال بسیاری از این کمپ‌ها غیر قانونی بوده و از روش‌های منسوخ شده‌ای برای ترک دادن بیماران استفاده می‌کنند.

فهرست مطالب

 

  • آدرس کمپ ترک اعتیاد قم
  • آدرس کمپ ترک اعتیاد در قم | در این مراکز چه کاری انجام می شود؟
    • ترک اعتیاد به مواد مخدر
    • راه های ترک اعتیاد به مواد محرک در کمپ ترک اعتیاد قم
    • راه های ترک اعتیاد به مواد توهم زا
  • آدرس کمپ ترک اعتیاد در قم | چه کسانی باید به کمپ مراجعه کنند؟
  • قبل از مراجعه به کمپ ترک از اعتیاد بیمار اطمینان پیدا کنید
  • ویژگی های یک کمپ ترک اعتیاد استاندارد در قم
  • برای بردن به کمپ باید نتیجه تست اعتیاد ارائه داد؟
    • سخن آخر

از همین رو باید با ویژگی‌های یک کمپ استاندارد آشنا باشید و اگر یکی از عزیزان‌تان به مشکل اعتیاد دچار شد، برای درمان او به هر مرکزی اعتماد نکنید. در ادامه به توضیحات کامل‌تری در مورد کمپ ترک اعتیاد قم پرداخته‌ایم. برای انتخاب بهتر مشاوره ترک اعتیاد دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمپ ترک اعتیادقم می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

آدرس کمپ ترک اعتیاد قم

 

در این مقاله به منظور رفاه حال مراجعینی که به دنبال کمپ ترک اعتیاد قم می‌گردند، لیستی از این مراکز را گردآوری کرده‌ایم که به شرح زیر می‌باشند.

 نام مرکزنوعشهرآدرستلفن

1مرکز ترک ذهن نوخصوصیقمبدون نیاز به حضور02191002360

2مرکز ترک اعتیاد آواژهخصوصیقمبدون نیاز به حضور02166419012

3مرکز ترک اعتیاد بهارانخصوصیقمخیابان ادری، نرسیده به پاساژ قیصریه، مجتمع پزشکی بهاران 

4کمپ ترک اعتیاد پاسارگادخصوصیقمچهارراه آبادان، خ مهربند، بین کمپانی وبزرگراه آیت اله بهبهانی 

5سفیر سلامتخصوصیقمکمپلو، میدان 15 خرداد، طبقه فوقانی موسسه صالحین 

6کمپ اعتیاد خانه سبزخصوصیقمخ شریعتی، بین شهید عظیم و شهید جهانیان، مجتمع قبله، طبقه اول 

7کمپ ترک علویخصوصیقمخ شریعتی، روبروی گاراژ بختیاری، طبقه فوقانی بانک ملی 

8کادوسخصوصیقمخیابان نادری، نبش خ خوانساری، پاساژ امیرالمومنین، طبقه اول 

9کمپ پاکان صداقتخصوصیقمجاده کاشان بعد از دو راهی بقیه الله و جاده کاشان روبروی سنگ بری صداقت02537204546

10مرکز یارانخصوصیقمباجک 2، خیابان 19 دی، خیابان 35، خیابان پانزده خرداد سه ممیز یکم02537727026

11آرامش فرشتگان کوثرخصوصیقمبلوار محلاتی، جاده باغ زمان زاده0912095327 – 09128517213 – 09125531297

12تولدی دوبارهخصوصیقمزنبیل آباد، خیابان زنبیل آباد، بلوار ابوعلی سینا02532933288

13رویای سبزخصوصیقمشهرک امام حسن، بین کوچه هفت و نه، پلاک 23502536673956

14کلینیک ترک آیندهخصوصیقمخیابان دوازده متری صدوق، بین کوچه یازده و خیابان مهدیه، جنب داروخانه دکتر صادقی02532908128

15امیدخصوصیقمخیابان امام خمینی،روبروی مسجد کامکار02536636641

16کلینیک پاکانخصوصیقمبلوار پانزده خرداد، بعد از فلکه شاه سید علی، نبش کوچه دوازده02537781258

17کلینیک ترک اعتیاد سیناخصوصیقمنیروگاه، تقاطع بلوار شهید ستاری، نبش تقاطع02538758443 – 02538758444

18مرکز ترک اعتیاد افقخصوصیقمبلوار شهید بهشتی، پلاک 42002536612626

19کلینیک ترک اعتیاد خاتمخصوصیقمخیابان آذر، روبروی بیمارستان ایزدی، نبش کوچه نوزده، طبقه 102537719575

20کلینیک کارگرخصوصیقمانتهای بلوار کارگر، بلوار سوم خرداد، نبش کوچه نوزده، جنب چلوکبابی حسینی02538603548

آدرس کمپ ترک اعتیاد در قم | در این مراکز چه کاری انجام می شود؟

کمپ ترک اعتیاد قم به مرکزی گفته می‌شود که برای افراد در حال ترک اقامتگاهی فراهم می‌کند. در این اقامتگاه‌ها بیماران دوره سم‌زدایی خود را می‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاک شود. کمپ های ترک اعتیاد استاندارد از نیروهای متخصصی نظیر پزشک، روانشناس، پرستار و مددکار اجتماعی کمک می‌گیرند تا در طول این دوران خدمات مورد نیاز را ارائه دهند.

با این حال در بسیاری از این کمپ ترک اعتیاد قم استاندارهای لازم رعایت نمی‌شود و افراد برای ترک مجبور به تحمل فشارهای بسیار زیادی می‌شوند.

همین نقص‌های کمپ ترک اعتیاد قم آسیب‌های روانی زیادی را به بیماران وارد می‌کند و در نتیجه بعد از مرخصی و یا حتی در حین درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسیب پذیرتر می‌شوند. بنابراین حتما باید قبل از فرستادن عزیزتان به این مراکز وضعیت آنجا را به درستی بررسی کنید و کمپ های نامطمئن و بی‌کیفیت را برای درمان اعتیاد انتخاب نکنید.

علاوه بر کمپ‌های ترک اعتیاد قم امروزه روش‌های سرپایی مختلفی برای ترک قم ابداع شده‌اند که ضرورت بستری کردن را از بین برده‌اند. از جمله این روش‌ها می‌توان به ترک اعتیاد با مواد نگهدارنده نظیر متادون تراپی و درمان‌های روان شناختی نظیر درمان شناختی- رفتاری، گروه درمانی و خانواده درمانی اشاره کرد. در جدول زیر می توانید با کلیک بر هر ماده اعتیاد آور با روش‌های درمانی مربوط به آن در کمپ ترک اعتیاد قم آشنا شوید. 

ترک اعتیاد به مواد مخدر

راه های ترک مواد مخدر

ترک تریاک

راه های ترک شیره

ترک ترامادول 100

ترک هروئین

روش های ترک متادون

ترک ب 2

راه های ترک اعتیاد به مواد محرک در کمپ ترک اعتیاد قم

ترک اعتیاد به کوکائین

راه های ترک شیشه

ترک کراک

راه های ترک اعتیاد به مواد توهم زا

ترک مواد توهم زا

بهترین روش های ترک گل یا ماری جوانا

ترک حشیش

ترک ناس

روش ترک ال اس دی

آدرس کمپ ترک اعتیاد در قم | چه کسانی باید به کمپ مراجعه کنند؟

همان طور که گفته شد امروزه مراجعه به کمپ ترک اعتیاد قم ضروری نیست و با استفاده از خدمات مشاوره ترک اعتیاد و مراجعه به مراکز سرپایی می‌توان در مسیر بهبود اعتیاد قدم گذاشت. با این حال در برخی شرایط متخصصین توصیه می‌کنند که بستری شدن نسبت به سایر روش‌ها ارجحیت دارد. از جمله این شرایط می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

– زمانی که فرد در محیط خانه حمایت چندانی ندارد.

– زمانی که خانواده پرتنشی دارد و در مدت سم زدایی باید درگیری‌های خانوادگی را نیز تحمل کند.

– وجود فرد مصرف کننده‌ای دیگر در خانه

– سابقه پرخاشگری در دوره سم زدایی

– احتمال عدم تبعیت از دستورات درمانی در خانه و قطع درمان

– ناتوانی در تحمل علائم ترک ناشی از محرومیت مواد به صورت سرپایی

قبل از مراجعه به کمپ ترک از اعتیاد بیمار اطمینان پیدا کنید

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بیمار معتاد خود محتاطانه رفتار کنید، چرا که اعتیاد تنها بیماری جسم نیست. اطرافیان نقش مهمی در روند اعتیاد بازی می‌کنند. بنابراین با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتیاد بهتر می توانید به عزیزتان و حتی خودتان کمک کنید.

ترک اعتیاد به روش های مختلفی انجام می‌شود که با توجه به ویژگی بیماران روش مناسب انتخاب می‌شود، پس در بردن بیمار به کمپ ترک اعتیاد قم عجله نکنید. علائم و رفتار هر بیمار با توجه به ویژگی های شخصیتی و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زیر با کلیک بر هر کدام از مواد می توانید آشنایی بیشتری در ارتباط با اعتیاد مربوطه داشته باشید. 

انواع  مواد مخدر

فواید تریاک

اعتیاد به شیره

قرص ترامادول

اعتیاد به هروئین

اعتیاد به متادون

ب 2 یا بوپرنورفین

انواع مواد محرک

علائم اعتیاد به شیشه

اعتیاد به کراک

انواع مواد توهم زا

ماده مخدر گل

اعتیاد به حشیش

قرص اکس

ال اس دی

سایر اعتیاد آورترین مواد

اعتیاد به الکل

مصرف سیگار

ماده مخدر ناس

ماده مخدر دستمال

قرص دراگون

اعتیاد به بنزین

 

ویژگی های یک کمپ ترک اعتیاد استاندارد در قم

همان طور که گفته شد بسیار مهم است که با ویژگی‌های یک کمپ ترک اعتیاد قم استاندارد آشنا باشید و هر مرکزی را برای درمان انتخاب نکنید. چرا که سم زدایی تنها اولین قدم در ترک اعتیاد است، اما برای آن کافی نیست. در واقع آنچه موجب پرهیز پایدار می‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختی است.

با این حال افرادی که در کمپ های اجباری سم زدایی را شروع می‌کنند بالعکس تحت فشارهای روانی بسیاری قرار می‌گیرند که باعث می‌شود در بسیاری از موارد با وجود سپری کردن دوران بسیار سخت پاکسازی بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرایش پیدا کنند. در نتیجه این کمپ‌ها نه تنها به فرد کمک چندانی نمی‌کنند بلکه اوضاع او را پیچیده‌تر می‌سازند. برای انتخاب یک روش ترک اعتیاد استاندارد لازم است که به وجود موارد زیر دقت نمایید.

– برخورداری از مجوز رسمی از سازمان بهزیستی

– عدم استفاده از روش های اجباری نظیر تنبیه بدنی برای ترک

– برخورداری از متخصصین مورد نیاز از جمله پزشک، پرستار، روانشناس و مددکار اجتماعی

– داشتن محیط مناسب شامل امکانات رفاهی کافی

برای بردن به کمپ باید نتیجه تست اعتیاد ارائه داد؟

گاه بیمار با انجام رفتارها و نشانه هایی اطرافیان را به شک و شبهه می اندازد، در این زمان معمولا خانواده ها با تحمیل تست و یا مراجعه به کمپ ترک اعتیاد قم تلاش آن هم به صورت اجباری سعی در اثبات اعتیاد فرد دارند. غافل از اینکه این رفتارها بی اعتمادی و جدایی بین بیمار و خانواده را دو چندان می‌کند. توصیه می کنیم حتما برای کسب اطلاعات مقاله اعتیاد چیست را مطالعه کنید. در جدول زیر نیز می توانید با انواع آزمایش اعتیاد آشنا شوید.

تست شیشه

آشنایی با تست هروئین

تست تریاک

راه های انجام تست گل یا ماری جوانا

تست متادون

منفی کردن تست ترامادول

تست حشیش

تست شیره

منفی کردن تست مورفین

نحوه انجام تست اعتیاد به ب2

تست اعتیاد به کوکائین

تست اعتیاد به کراک

سخن آخر

خیلی از خانواده‌ها بارها و بارها بیمارشان را به مراکز و کمپ ترک اعتیاد قم برده‌اند و نتیجه‌ای نگرفته‌اند. این به این خاطر است که اعتیاد بیماری جسمی و روحی است. در بیشتر این کمپ ها به بعد روحی بیمار توجه نشده و به همین دلیل خیلی اوقات حتی دقیقا پس از خروج از کمپ ترک اعتیاد قم شاهد شروع مجدد مصرف بوده‌ایم. از این رو روش های نوینی برای حال این عزیزان به وجود آمده. با در نظر گرفتن ریشه های روانی و شناختی اعتیاد می‎‌توان نتیجه قابل اطمینان گرفت. در این خصوص می‌توانید با متخصصان خبره مجموعه ذهن نو مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه‌کمپ ترک اعتیاد قم می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

بهترین کمپ ترک اعتیاد در قم کجاست؟

آدرس ها و مشخصات تمامی مراکز در مقاله شرح داده شده است.

 

منبع: کمپ ترک اعتیاد قم



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

اعتیاد برادر و خواهر یکی از مشکلات بزرگ در خانواده ها می‌باشد. امروزه به قدری اعتیاد به مواد مخدر زیاد شده است که کم کم در هر خانواده بزرگی یک نفر به آن مبتلا است. هم چنین مقابله با اعتیاد برادر کار ساده ای نیست. با اعتیاد یکی از عزیزان تمام افراد خانواده درگیر می‌شوند و حال همه اعضای خانه بد می‌شود. روابط بین اعضای خانواده بهم می‌ریزد و تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. یکی از سخت ترین موضوعات مواجهه، اعتیاد برادر است. کسی که مانند تکیه گاه شما بوده است و بسیار مقدس شمرده می‌شده.

فهرست مطالب

 

  • اعتیاد برادر چگونه است؟
  • نحوه رفتار با اعتیاد برادر یا خواهر
    • اجتناب از رفتارهای توانمند کننده اعتیاد برادر
    • برادر معتاد خود را درک کنید
    • اعتماد خود را جلب کنید | اعتیاد برادر یا خواهر
    • تنش و ناامیدی را رفع کنید
    • رفتار و برخورد آرام داشته باشید
    • کمک به خانواده برادر معتاد | اعتیاد برادر یا خواهر
    • از روانشناس کمک بگیرید
    • کلام آخر

اعتیاد برادر پیامدهایی را به همراه دارد که اعضای خانواده را تحت تاثیر قرار می‌دهد. کانون خانواده بهم می‌ریزد و با روش های مختلفی این درد احساس می‌شود. حتی به مرور زمان احساس تنفر در خواهر و برادران فرد معتاد ایجاد می‌شود که بسیار دردناک است. در این شرایط باید حمایت گر برادر باشید و به شیوه مناسبی با او برخورد کنید. برای اطلاع از روش برخورد با فرد معتاد از روانشناس راهنمایی بگیرید. جهت دریافت مشاوره اعتیاد کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد برادر و خواهر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اعتیاد برادر چگونه است؟

 

برخورد با اعتیاد برادر یا خواهر بسیار دشوار است. زمانی که یکی از اعضای خانواده با مشکلی مانند اعتیاد روبرو باشند؛ تمامی خانه و خانواده تحت تاثیر قرار می‌گیرند. درگیری های ذهنی، تنش در خانواده، نگرانی برای آینده برادر و … همگی نشات گرفته از اعتیاد عزیزی مانندبرادر است. افراد معتاد از همه افراد دور می‌شوند و ترجیح می‌دهند که در تنهایی خود باشند. بیشتر از اینکه به اعضای خانواده اهمیت دهند، به مواد مخدر وابسته هستند.

به همین دلیل کمک به ترک این افراد دشوار است. زمانی که یکی از اعضای خانواده به مواد مخدر وابستگی داشته باشد، تنش و نا امیدی بین اعضای خانواده بیشتر می‌شود. (برای آشنایی با نقش خانواده در ترک اعتیاد کلیک کنید).

اعتیاد برادر یا خواهر پیامدهای چندگانه ایجاد می‌کند و تمامی اعضای خانواده را به خود درگیر می‌کند. خواهر و برادر ها روش های مختلفی از درد را احساس می‌کنند. اینکه دوست دوران بچگی آنها به چنین مریضی و دردی مبتلا باشد؛ روان آن ها را درگیر می‌کند. این موضوع بسیار دردناک است و برای کمک به اعتیادبرادر باید از روانشناس کمک بگیرید. در این مقاله تمامی ابعاد اعتیاد‌برادر را بررسی کرده ایم. جهت کسب اطلاع بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

نحوه رفتار با اعتیاد برادر یا خواهر

 

همانطور که گفته شد، اعتیاد برادر سختی های زیادی را به همراه دارد. این سختی ها به مرور زمان روان شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد و باعث درگیری های شدید می‌شود. در این بخش مقاله راجع به نحوه برخورد و رفتار با اعتیادبرادر را توضیح داده ایم.

اجتناب از رفتارهای توانمند کننده اعتیاد برادر

باید اطلاعات خود را در زمینه اعتیاد بالا ببرید. اینگونه می‌توانید گام هایی برای توقف چرخه معیوب و خطراکی که در رابطه شما وجود دارد را از بین ببرید.

در حقیقت شما قادرید بدون تشویق به اعتیاد، رابطه‌ام توام با اعتماد با او ایجاد بکنید. برای مثال باید یادبگیرید که حتی در مواقع ناامیدی از تحقیر، سرزنش و نق زدن دست بردارید. این نوع روشها ناکارآمده بوده و باعث تشدید مشکل طرف مقابل می شود.

برادر معتاد خود را درک کنید

یکی از روش های برخورد با اعتیاد برادر که از اهمیت بسیار زیادی نیز برخوردار است، درک‌برادر است. اعتیاد را مانند مریضی بدانید و با برادر خود شکل یک بیمار برخورد کنید. اینکه احساس کنید برادرتان شما را ترک کرده است و به مواد مخدر بیشتر اهمیت می‌دهد؛ طبیعی است. اما باید بدانید که مصرف مواد مخدر کارکرد های ذهنی را مختل می‌کند و باعث بروز چنین رفتارهایی می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ترک اعتیاد کلیک کنید.

اعتماد خود را جلب کنید | اعتیاد برادر یا خواهر

در برخورد با اعتیاد برادر باید به دنبال جلب اعتماد باشید. اعتماد شما به مرور زمان با اعتیاد برادر از بین می‌رود. از شما فاصله می‌گیرد و به مواد مخدر وابسته می‌شود. به حرف های شما گوش نمی‌دهد و رفتارهای نامناسبی انجام می‌دهد. به همین دلیل برای اینکه به برادر معتاد خود کمک کنید، بهتر است که به دنبال جلب اعتماد باشید.

تنش و ناامیدی را رفع کنید

تنش و ناامیدی در خانواده به دلیل اعتیادبرادر ایجاد می‌شود. به همین دلیل باید برای کمک به آرامش خانه و خانواده از تنش ها دوری کنید. اعتیاد برادر همیشه کانون خانواده را برهم می‌زند. خانواده ناامید می‌شود و همیشه درگیر اعتیاد یک عزیز هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اعتیاد چیست کلیک کنید.

رفتار و برخورد آرام داشته باشید

افرادی که با اعتیاد برادر درگیر هستند؛ آرامش در خانه را تجربه نمی‌کنند. آنها به مرور زمان رفتارهای پر تنش را تجربه می‌کنند. به همین دلیل توصیه می‌شود که رفتار آرام و برخورد محترمانه داشته باشید. زمانی که رفتار تند باشد، برادر معتاد نیز به سختی می‌تواند با اعضای خانواده ارتباط بگیرد. حتما درباره رفتار با افراد در حال ترک بخوانید.

کمک به خانواده برادر معتاد | اعتیاد برادر یا خواهر

زمانی که اعتیاد برادر شروع شود، اگر متاهل باشد که خانواده او نیز تحت فشار خواهند بود. به همین دلیل بهتر است که از خانواده‌برادر معتاد خود نیز حمایت کنید. آنها را درک کنید و مورد حمایت خود قرار دهید. بهترین روش این است که با آنها ارتباط برقرار کنید و در صورت نیاز به آنها کمک کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راه های تشویق معتاد به ترک کلیک کنید.

از روانشناس کمک بگیرید

یکی از روش های برخورد با اعتیاد برادر کمک از روانشناس است. حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید تا با مشاوره های دقیق به خانواده افراد معتاد کمک کنند. برخی از خانواده ها روش های صحیح برخورد با اعتیاد برادر را نمی‌دانند. به همین دلیل توصیه می‌شود که از  روانشناس و مشاورین متخصص در زمینه اعتیاد راهنمایی بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

کلام آخر

همانطور که در این مقاله راجع به اعتیاد برادر صحبت کردیم، افرادی که در خانواده عزیز معتاد دارند؛ درگیری ها و تنش های زیادی را تحمل خواهند کرد. به همین دلیل زندگی برای این افراد سخت و دشوار خواهد بود. به همین دلیل توصیه می‌شود که از روانشناس و مشاورین متخصص در زمینه اعتیاد راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد برادر یا خواهر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: اعتیاد برادر 



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

خانواده‌ام به من احترام نمی‌گذارند ! این جمله ممکن است مشکل بسیاری از ما باشد. خانواده جایی است که همه ما بیشتر لحظه‌های عمرمان را در آن می‌گذرانیم؛ و اعضای خانواده صمیمی‌ترین کسانی هستند که اطرافمان داریم. به همین خاطر نوع ارتباط اعضای خانواده با هم بسیار اهمیت دارد. گاهی اوقات پیش می‌آید که اعضا برای یکدیگر احترامی قائل نیستند. بودن در محیطی که احترام در آن نیست می‌تواند مشکلات بسیاری را به همراه داشته باشد. اما در این شرایط چه باید کرد؟ ما سعی می‌کنیم در این مطلب احترام در خانواده را از ابعاد مختلف بررسی کنیم. اما یادتان باشد یکی از بهترین کارهایی که می‌توانید انجام بدهید این است که از یک مشاور خانواده کمک بگیرید. مشاورین شرایط شما را به‌صورت اختصاصی بررسی کرده و راهکارهای خوبی را برای تغییر آن به شما آموزش خواهند داد. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • احترام در خانواده
  • خانواده ام به من احترام نمی‌گذارند | دلایل
    • اختلاف در عقیده
    • شما به دیگران احترام نمی‌گذارید
    • یادگیری بی‌احترامی
    • رعایت‌نکردن حریم شخصی
  • راهکارهایی برای بالابردن احترام در خانواده
    • با خانواده‌تان صحبت کنید
    • با اعضای دیگر خانواده همدلی داشته باشید
    • ناراحتی خود را برای بالا بردن احترام در خانواده نشان دهید
    • انجام کارهای مشترک در خانواده
    • اهمیت مشاوره خانواده

برای دریافت مشاوره در زمینه خانواده ام بهم احترام نمیزارن می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره خانواده تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

احترام در خانواده

یکی از مهم‌ترین عناصری که باید در یک خانواده وجود داشته باشد احترام است. تحقیقات نشان داده وقتی اعضای خانواده با احترام با یکدیگر برخورد می‌کنند سلامت روان آنها نیز بالاتر است. و از زندگی خود در خانواده راضی هستند. این در حالی است که بی‌احترامی اعضا به یکدیگر آسیب‌های روحی بسیاری را به همراه خواهد داشت.

برای مثال فرض کنید شما در محیطی زندگی می‌کنید که دائماً عقایدتان را مسخره می‌کنند یا از کارهایتان ایراد می‌گیرند. در چنین شرایطی کم‌کم اعتماد به نفستان را از دست خواهید داد. ما ناخواسته و به‌تدریج باور خواهیم کرد که واقعاً اشتباه و بی‌ارزش هستیم. همین مسئله می‌تواند مشکلات روحی بسیاری را به دنبال داشته باشد. به همین خاطر است که متخصصین خانواده معتقدند احترام متقابل در خانواده یکی از مهم‌ترین مسائلی است که باید به آن توجه داشت. پس اگر خانواده شما نیز درگیر این مشکل شده بهتر است برای رفع آن تلاش کنید.

برای درک بهتر موضوع حتما مقاله اهمیت خانواده را بخوانید.

خانواده ام به من احترام نمی‌گذارند | دلایل

اختلاف در عقیده

اینکه خانواده به یکی از اعضای خود احترام نمی‌گذارد می‌تواند به‌خاطر اختلاف عقاید باشد. در بسیاری از خانواده‌ها پیش می‌آید که یکی از اعضا به هر دلیلی از نظر شخصیت یا اعتقادات مانند سایرین نیست. در چنین شرایطی سایر اعضای خانواده این موضوع را به‌راحتی نمی‌پذیرند. آنها ممکن است هر اعتقادی به جز آنچه خودشان قبول دارند را اشتباه بدانند. به همین خاطر برای اینکه به شما ثابت کنند اشتباه می‌کنید و درست آن چیزی است که آنها می‌گویند شروع به مخالفت با عقاید شما می‌کنند.

شما به دیگران احترام نمی‌گذارید

تقریباً همه ما این را می‌دانیم که احترام یک موضوع دوطرفه است. اگر دلتان می‌خواهد دیگران به شما احترام بگذارند اولین قدم این است که خودتان به آنها احترام بگذارید. پس اگر درگیر مشکل بی‌احترامی اعضای خانواده شده‌اید کمی به رفتار خودتان فکر کنید. آیا شما برای دیگران احترام قائل هستید؟ اگر فکر می‌کنید شما هم آن‌طور که باید به دیگر اعضا احترام نمی‌گذارید بهتر است تغییر را از خودتان شروع کنید. اگرچه این کار برای خیلی از ما سخت است اما رفتار شما می‌تواند بهترین معلم برای دیگران باشد.

یادگیری بی‌احترامی

بی‌احترامی کردن به دیگران یکی از رفتارهایی است که اعضا ممکن است از هم یاد بگیرند. وقتی فرزندان احترام را در رابطه پدر و مادرشان با یکدیگر یا با سایرین نمی‌بینند طبیعتاً آنها نیز احترام گذاشتن را یاد نخواهند گرفت.

رعایت‌نکردن حریم شخصی

بی‌احترامی می‌تواند تأثیر ثانویه مشکلات دیگری باشد. برای مثال همان‌طور که گفتیم قبول نکردن تفاوت‌ها و اعتقادات سایر اعضا می‌تواند تبدیل به دلیلی برای بی‌احترامی بشود. یکی دیگر از این دلایل بی‌توجهی به حریم خصوصی یکدیگر است. حریم خصوصی از مهم‌ترین نکاتی است که در هر خانواده‌ای باید رعایت شود. وقتی شما این موضوع را نادیده بگیرید و انتظار داشته باشید که در جریان هر موضوعی قرار داشته باشید طبیعتاً احترام خودتان را از بین خواهید برد.

راهکارهایی برای بالابردن احترام در خانواده

با خانواده‌تان صحبت کنید

اگر احساس می‌کنید که خانواده برای شما احترامی قائل نیستند بهتر است راجع به این موضوع با آنها صحبت کنید. در یک فرصت مناسب احساس خود را با اعضای خانواده در میان بگذارید. از آنها بخواهید که برای این مشکل راهکار مناسبی پیدا کنند.

با اعضای دیگر خانواده همدلی داشته باشید

همان‌طور که گفتیم احترام در خانواده یک موضوع دوطرفه است. برای اینکه بتوانید احترام را در فضای خانواده خود ایجاد کنید با دیگران همدلی داشته باشید. سعی کنید آنها، احساسات و عقایدشان را قبول کرده و به آنها نشان دهید که برایتان قابل‌احترام هستند. وقتی شما خودتان این رفتار را داشته باشید طرف مقابل نیز به‌تدریج از رفتار شما یاد خواهد گرفت. و این باعث خواهد شد که احترام در فضای خانواده شما ایجاد شود.

ناراحتی خود را برای بالا بردن احترام در خانواده نشان دهید

وقتی سایر اعضای خانواده احترام شما را نگه نمی‌دارند نباید در مقابل این موضوع سکوت کنید. سکوت شما باعث می‌شود آنها احساس کنند شما با این کارشان مشکلی ندارید. یا حداقل مانعی برای ادامه رفتارشان نخواهند دید. بهتر است وقتی از چیزی ناراحت می‌شوید آن را در یک شرایط دوستانه و با گفتاری مناسب بیان کنید. این کار باعث می‌شود سایر اعضا نیز متوجه شوند که اجازه ندارند هر رفتاری با شما داشته باشند.

انجام کارهای مشترک در خانواده

انجام کارهای مشترک بین اعضای خانواده یکی از راهکارهای مناسب برای ایجاد احترام در فضای خانه است. وقتی قرار باشد اعضا کارهایی را در کنار هم انجام بدهند بیشتر به هم نزدیک خواهند شد. این نزدیکی احساس همدلی و محبت را در بین اعضا بیشتر خواهد کرد. به دنبال این شرایط بی‌احترامی‌ها نیز کمتر خواهند شد.

اهمیت مشاوره خانواده

همان‌طور که گفتیم بی‌احترامی در خانواده می‌تواند مشکلات بسیاری را به همراه داشته باشد. از جمله این مشکلات می‌توان به ازدست‌دادن اعتمادبه‌نفس یا یادگیری سایر اعضا اشاره کرد. به همین خاطر بسیار مهم است که راهی برای برطرف‌کردن این مشکل پیدا کنید. اما گاهی اوقات بی‌احترامی در میان اعضا به‌قدری جا افتاده است که شما به‌تنهایی و با استفاده از راهکارهای بالا نمی‌توانید شرایط را بهتر کنید. در این وضعیت بهترین کار این است که از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین خانواده باتوجه‌به تخصص و تجربه‌ای که دارند دلایل مشکلات شما را پیدا کرده و راه‌های ارتباطی مناسب را به شما آموزش خواهند داد.

برای دریافت مشاوره در زمینه خانه و خانواده می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره خانواده تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

وقتی اعضای خانواده به اعتقادات و سلیقه من می‌خندند باید چطور برخورد کنم؟

بهتر است در چنین شرایطی و با حفظ ادب و احترام ناراحتی خود را به آنها نشان دهید. به‌علاوه در یک فرصت مناسب با اعضای خانواده‌تان راجع به احساسی که دارید صحبت کرده و سعی کنید به یک راهکار مشترک برسید.

 

منبع: خانواده‌ام به من احترام نمی گذارند



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

اعتیاد به پورنوگرافی با تماشای فیلم‌ها و صحنه‌های مبتذل جنسی در فرد شروع به شکل گیری کرده و به تدریج گسترش می‌یابد. متأسفانه در طی چند سال اخیر با توجه به پیشرفت تکنولوژی در زمینه‌های مختلف، ساخت این گونه از فیلم‌ها و همچنین تمایل جوانان به تماشای آن‌ها به شدت روبه افزایش است. تماشای فیلم‌های پورن می‌تواند زندگی فردی و اجتماعی شخص را به شدت تحت تاثیر قرار داده و علاوه بر این، یک نوع اعتیاد اجباری را در فرد ایجاد نماید.

فهرست مطالب

 

    • پورنوگرافی چیست؟
  • نشانه های اعتیاد به پورنوگرافی
  • شیوع اعتیاد به پورنوگرافی در میان زنان و مردان
  • علل گرایش افراد به پورنوگرافی
    • میل جنسی زیاد
    • مشکلات زناشویی | اعتیاد به پورنوگرافی
  • مراحل اعتیاد به پورنوگرافی
    • مرحله اول (مواجهه)
    • مرحله دوم (اعتیاد )
    • مرحله سوم (افزایش)
    • مرحله چهارم (حساسیت زدایی)
    • مرحله پنجم (مرحله عمل)
  • عوارض منفی اعتیاد به پورنوگرافی
    • تاثیر اعتیاد به پورنوگرافی بر مغز
    • تاثیر بر رابطه زناشویی
  • درمان اعتیاد به پورنوگرافی
  • فواید درمان اعتیاد به پورنوگرافی
  • آیا آثار اعتیاد به پورنوگرافی بعد از درمان از بین می‌روند؟
    • سخن پایانی

محتوای پورنوگرافی ممکن است به شیوه‌های مختلفی مانند کتاب، مجله، اینترنت و فیلم در دسترس جوانان قرار گیرد. بیماری‌هایی همچون افسردگی، انزوای اجتماعی، از دست دادن انگیزه و کاهش انگیزه نسبت به کار کردن از جمله عوارض منفی اعتیاد به فیلم های پورنوگرافی محسوب می‌شوند. با آگاهی از عوارض مخرب این نوع اعتیاد می‌توانید گامی در جهت ترک آن بردارید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به پورنوگرافی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

پورنوگرافی چیست؟

پورنوگرافی یک لغت یونانی بوده و و از دو کلمه «پورن » و «گرافو »تشکیل می‌شود. پورن به معنای روسپی بوده و گرافی نیز به معنای نگارش است. بنابراین لغت پورنوگرافی به معنی روسپی نگاری می‌باشد. برای پورنوگرافی تعاریف متعدی ذکر شده که مهم‌ترین تعاریف آن را می‌توان به استفاده بیش از حد از مواد پورنوگرافی اشاره نمود.

امروزه با توجه به گسترش رسانه‌های صوتی و تصویری و همچنین شکوفایی و رشد این رسانه‌ها، تولید و ترویج محتوای پورنوگرافی با افزایش چشمگیری مواجه شده است. برای اطلاع از تاثیرات پورنوگرافی کلیک کنید.

متاسفانه اعتیاد به پورنوگرافی، بیشتر افراد نوپا و جوان جامعه را مورد هدف قرار داده و زندگی آن‌ها را با چالشی گسترده روبه رو می‌کند. تحقیقات نشان  داده افرادی که به محتوای پورنوگرافی اعتیاد دارند، در آینده به روابط جنسی خطرناک از جمله سادیسم (آزار جنسی دیگران)، مازوخیسم (کسب لذت در آزار دیگران)، رابطه جنسی با حیوانات و روابط جنسی گروهی روی می‌آورند. برای کسب اطلاعات در زمینه کژکاری جنسی کلیک کنید.

نشانه های اعتیاد به پورنوگرافی

اعتیاد به پورنوگرافی با بروز نشانه هایی در افراد همراه است. این نشانه ها شامل موارد زیر هستند.

  • مدت زمان تماشای پورن به مرور زمان طولانی تر می‌شود و افراد مدت زمان زیادی را به اینکار اختصاص می‌دهند.
  • در فعالیت های روزمره آنها اختلال ایجاد می‌شود به شکلی که علاقه مندی های خود را از دست می‌دهند
  • فرد از دیدن چنین فیلم هایی احساس عذاب وجدان دارد.
  • آنها از فیلم های پورن تقلید کرده و از پارتنر خود نیز چنین انتظاری دارند.
  • بعد از مدتی دیگر تمایل خود را به داشتن رابطه جنسی با همراه خود از دست می‌دهند.
  • اعتیاد به خودارضایی
  • نمی‌توانند در مقابل دیدن این فیلم ها مقاومت کنند.

شیوع اعتیاد به پورنوگرافی در میان زنان و مردان

بر اساس آمارهایی که در این زمینه منتشر شده است؛ مشخص گردید که در بیشتر موارد مردان اعتیاد به پورنوگرافی را تجربه می‌کنند؛ البته که این موضوع در میان زنان نیز رایج است.

علل گرایش افراد به پورنوگرافی

خود ارضایی و همچنین عدم برقراری رابطه با دیگران، از مهم ترین دلایل گرایش جوانان به سوی محتوای پورنوگرافی است. بسیاری از افراد از آنجایی که در زندگی شخصی و اجتماعی خود نمی‌توانند به فانتزی‌هایشان دسترسی داشته باشند، برای تامین نیاز جنسی خود به تماشای صحنه‌ها و فیلم‌های شهوت انگیز روی می‌آورند.

در واقع این گونه از افراد این فیلم‌ها را به عنوان جایگزین انتخاب کرده و به تدریج و به صورت ناخودآگاه به آن اعتیاد پیدا می‌کنند. بر اساس تحقیقات و مطالعات صورت گرفته در این زمینه، در حدود ۶ درصد از افرادی که اقدام به تماشای محتوای پورن کرده‌اند، علائم اعتیاد به پورنوگرافی مشاهده شده است. برای اطلاع از تاثیر پورن بر نوجوان کلیک کنید.

میل جنسی زیاد

یکی دیگر از دلایل اعتیاد به پورنوگرافی، میل جنسی زیاد و عدم کنترل بر سایق های جنسی است. میل جنسی زیاد به دلیل مشکلات هورمونی بروز می‌کند. در چنین شرایطی افراد به تماشای پورن و یا خودارضایی تمایل پیدا می‌کنند. که هر دو باعث بروز اعتیاد های رفتاری شده و مشکلات زیادی را ایجاد می‌کند.

مشکلات زناشویی | اعتیاد به پورنوگرافی

مشکلات زناشویی در مورد روابط جنسی، یکی دیگر از دلایل اعتیاد به پورنوگرافی است. ابتلا به اختلالات جنسی زوجین و عدم درمان آنها، باعث تمایل افراد به تماشای پورن می‌گردد. وقتی زن و شوهر نتوانند به شکل موثر مشکلات خود را برطرف کنند؛ از چنین روش هایی برای برطرف کردن نیاز جنسی خود استفاده می‌کنند. فراموش نکنید که این عادت رفتاری مشکلات بیشتری را در زندگی مشترک ایجاد می‌کند و گاها سبب طلاق عاطفی می‌گردد.

مراحل اعتیاد به پورنوگرافی

 

اعتیاد به پورنوگرافی به تدریج رخ می‌دهد و ۵ مرحله دارد که مواردی مانند مواجهه، اعتیاد، افزایش، حساسیت زدایی و عمل از جمله مراحل اعتیاد به پورنوگرافی هستند.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

مرحله اول (مواجهه)

در این مرحله فرد برای اولین بار چنین صحنه‌هایی را مشاهده می‌کند. در واقع افرادی که در حال حاضر به فیلم‌ها و محتواهای پورن علاقه مند هستند از سنین کم اقدام به تماشای این فیلم‌ها نموده‌اند. اعتیاد به پورنوگرافی به دلیل مواجهه به صورت متعدد با فیلم های پورن صورت می‌گیرد.

مرحله دوم (اعتیاد )

در این مرحله از اعتیاد، فرد در شرایطی قرار دارد که نمی‌تواند از دیدن چنین فیلم‌هایی چشم پوشی کندو میل شدیدی فرد را وادار به تماشا کردن این محتوا می‌کند. در واقع اعتیاد به پورنوگرافی بعد از مدتی حالت وسواس گونه پیدا کرده و افراد نمی‌توانند در مقابل آن مقاومت کنند.

مرحله سوم (افزایش)

در این مرحله بیمار کنترل خود را از دست داده و میزان اعتیاد او روز به روز افزایش پیدا می‌کند. به طوری که هر روز ساعات بیشتری را به تماشا می‌گذارند. در واقع هر بار برای رسیدن به لذت اولیه باید ساعات بیشتری به تماشای پورن بنشیند. به همین دلیل اعتیاد به پورنوگرافی ایجاد می‌شود.

مرحله چهارم (حساسیت زدایی)

در این مرحله از اعتیاد به پورنوگرافی، فرد دیگر مثل گذشته با تماشای فیلم‌ها و تصاویر مستهجن تحریک نمی‌شود و سعی می‌کند میزان تماشای خود را افزایش دهد. اما در واقع فرد دیگر نمی‌تواند لذت دفعات اولیه را تجربه کند. در این مرحله فرد برای فراهم کردن نیاز خود، اقدام به استفاده از مواد پورنوگرافی می‌کند.

مرحله پنجم (مرحله عمل)

در این مرحله اعتیاد شخص به شدت افزایش یافته و دیگر تماشای پورنوگرافی نمی‌تواند او را تحریک کند. بنابراین فرد رسما به اعمال پورنوگرافیک روی می‌آورد. اعتیاد به پورنوگرافی بعد از مدتی باعث ایجاد فانتزی های جنسی نامعقول و همچنین انتظاراتی از شریک جنسی می‌گردد.

عوارض منفی اعتیاد به پورنوگرافی

اعتیاد به پورنوگرافی همانند اعتیاد به مواد مخدر، می‌تواند اثرات ویرانگر و پیامدهای جبران ناپذیری را برای زندگی شخصی و اجتماعی فرد به دنبال داشته باشد. به طوری که ممکن است فرد برای به دست آوردن چنین فیلم‌هایی، هزینه‌های زیادی پرداخت کرده و حتی در محل کار هم اقدام به تماشای پورنوگرافی کند. در نتیجه فرد انگیزه و علاقه خود نسبت به آینده کاری و مسئولیت‌های شغلی را از دست می‌دهد.

اگر اعتیاد این افراد درمان نشود، ممکن است تا جایی پیشرفت کند که شخص برای تامین نیاز جنسی خود، به روابط نامتعارف جنسی روی آورده و بیماری‌های مختلفی را برای خود رقم بزند. همچنین تحقیقات صورت گرفته در این زمینه نشان می‌دهد که استفاده از مواد پورنوگرافی می‌تواند تاثیرات سمی بر روی مغز داشته باشد.

بنابراین با توجه به جنبه‌های منفی این نوع اعتیاد نمی‌توان از عوارض ویرانگر آن چشم پوشی کرد. پس بهتر است چنین شخصی هر چه سریع‌تر برای درمان اقدام نماید. برای کسب اطلاع در زمینه مشاوره جنسی کلیک کنید.

تاثیر اعتیاد به پورنوگرافی بر مغز

بر اساس مشاهداتی که از نوارمغزی افراد معتاد به پورن، صورت گرفته است؛ مشخص شد که اعتیاد به پورنوگرافی تاثیرات جبران ناپذیری بر ساختار و عملکرد مغز دارد. به طور کلی انواع مختلفی از اعتیاد به دلیل تاثیر بر سلول های ترشح کننده دوپامین، مغز را دچار تغییراتی می‌کند. این عوارض طولانی مدت بوده و حتی در صورت درمان مشکل، فرد مشکلاتی مثل افسردگی و اضطراب را تجربه می‌کند.

تاثیر بر رابطه زناشویی

بدون شک اعتیاد به پورنوگرافی تاثیرات زیادی بر رابطه زناشویی نیز خواهد داشت. با اعتیاد یکی از طرفین به این رفتار، نه تنها رابطه جنسی زوجین دچار مشکلاتی می‌شود؛ بلکه رابطه خارج از اتاق خواب آنان نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد. افراد بعد از ازدواج به دلایل متعددی به این رفتار روی می‌آورند. بهتر است آنان این دلایل را شناسایی کرده و در این زمینه با کمک مشاور جنسی این مشکل را برطرف کنند.

درمان اعتیاد به پورنوگرافی

 

افرادی که به پورنوگرافی اعتیاد دارند، می‌توانند با استفاده از تکنیک‌ها و راهکارهای مناسب از این بلای خانمان سوز رهایی یابند. در واقع ترک کردن این نوع اعتیاد به اراده قوی و رضایت خود فرد بستگی دارد. با رعایت نکات زیر می‌توانید اعتیاد خود را به تدریج ترک نمایید:

1. در وهله اول سعی کنید به یک متخصص و روانشناس مراجعه نمایید. چرا که روانشناس راهکارهای مختلفی برای مهار اضطراب، افسردگی و خشم ناشی از تماشای پورنوگرافی به شما ارائه می‌دهد.
2. عوارض منفی و مثبت پورنوگرافی را بر روی یک کاغذ یادداشت کرده و روزانه آن‌ها با خود مرور کنید.
3. بهتر است فعالیت اجتماعی خود را افزایش داده و بیشتر در جمع‌های خانوادگی و دوستانه شرکت کنید.
4. از عواملی که احساس می‌کنید شما را به سمت پورنوگرافی سوق می‌دهد، دوری کنید.
5. سعی کنید از قرار گرفتن در موقعیت‌هایی که مواد پورنوگرافی در آن وجود دارد بپرهیزید.
6. درمان این نوع اعتیاد با در نظر گرفتن سه اصل مهم و اساسی مانند روان درمانی، رفتار درمانی و دارودرمانی امکان پذیر است.

با دارو درمانی می‌توان میل جنسی فرد را کاهش داد و روان درمانی می‌تواند مشکلات روحی فرد، از جمله اضطراب و افسردگی را درمان کند.

فواید درمان اعتیاد به پورنوگرافی

با ترک اعتیاد به پورنوگرافی باید انتظار بهبود قدرت بدنی، افزایش انرژی و نشاط، بیشتر شدن اعتماد به نفس، بهتر شدن ارتباط عاطفی با شریک زندگی، بهتر شدن قدرت تمرکز و توجه، بهبود کیفیت خواب، بیشتر شدن رضایت و برانگیختگی جنسی و افزایش قدرت هدف گذاری و پیگیری آنها را داشته باشید.

آیا آثار اعتیاد به پورنوگرافی بعد از درمان از بین می‌روند؟

نمی‌توانیم به این سوال پاسخ قطعی دهیم. چرا که گاهی آثار ناشی از اعتیاد به پورنوگرافی برگشت پذیر هستند و در موارد دیگر اینطور نیست. برای مثال طی تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است؛ مشخص گردید که این اعتیاد برای طولانی مدت می‌تواند منجر به افت تجربه لذت در مغز گردد. از طرفی تصویر بدنی افراد نیز دچار اختلال شده و به طور کلی دیدگاه آنها نسبت به سکس متفاوت خواهد شد. اما می‌توان با انجام تمریناتی از این موضوع خلاص شده و این عادت را ترک نمود.

سخن پایانی

امروزه اعتیاد به پورنوگرافی یکی از مشکلات رایج میان جوانان است. این اعتیاد بر جنبه های مختلفی بر زندگی افراد موثر است و به دلایل متفاوتی ایجاد می‌شود. وقتی افراد مهارت کنترل هیجانات و افکار خود را نداشته باشند؛ به رفتارهای نامناسبی اعتیاد پیدا می‌کنند. ترک اعتیاد به تماشای پورن، فرایند ساده ای نیست. به همین دلیل افراد باید برای درمان این مشکل از یک درمانگر کمک بگیرند و درمان خود را کامل کنند. این نوع از اعتیاد بعد از مدتی در زندگی شخصی افراد نیز اختلال ایجاد می‌کند؛ به همین دلیل افراد باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به پورنوگرافی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: اعتیاد به پورنوگرافی



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 بهمن 1403 | نظرات ()