نوشته شده توسط : ذهن نو

سن استعدادیابی کودک از جمله مسائلی است که والدین حتما باید به آن توجه نمایند. طبق نظر کارشناسان بهترین سن استعدادیابی کودکان حدود 3 تا 6 سالگی است. در این زمان انجام تست‌های هوش و انواع آزمون‌های روانی مرتبط می‌تواند به والدین کمک کند تا توانمندی‌های منحصر به فرد کودک خود را بشناسند و با آگاهی بیشتر زمینه‌هایی برای پرورش این توانمندی‌ها فراهم کنند. اگر هنوز فرصت نکرده‌اید تا برای استعدادیابی کودک خود اقدام کنید، جای نگرانی نیست، در هر سنی می‌توانید اقدام کنید. اما هر چه زودتر برای استعدادیابی کودک اقدام بکنید، نتیجه بهتری خواهید گرفت. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • سن استعدادیابی کودک | بهترین زمان برای کشف استعداد کودکان
  • سن استعدادیابی کودک | اقداماتی که باید برای شناسایی استعدادها انجام دهیم
  • استعدادیابی در سنین کودکی چه ضرورتی دارد؟
    • کودک در چه حوزه‌هایی استعدادش سنجیده می شود؟
  • آیا سن استعدادیابی کودک در نتایج آن تاثیری دارد؟
  • آیا استعدادیابی بعد از پایان کودکی دیر است؟
    • سخن آخر

برای دریافت مشاوره در زمینه سن استعدادیابی کودک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سن استعدادیابی کودک | بهترین زمان برای کشف استعداد کودکان

 

دوره کودکی از نظر رشدی دوره بسیار حساس و مهم زندگی است. مغز کودکان به سرعت در حال رشد و تغییر بوده و قدرت یادگیری در این سنین بسیار بالا است. این روند با افزایش سن به مرور کاهش می‌یابد به طوری که اکثر بزرگسالان درمی‌یابند دریافت مطالب در سنین پایین‌تر برای آن‌ها راحت‌تر است. گویی گنجایش سنی برای پردازش مطالب گوناگون در دوره کودکی بیش از هر زمانی وجود دارد.

در نتیجه اگر به دنبال کشف استعداد فرزند خود هستید باید از همان سنین کودکی برای این کار اقدام کنید. سپس براساس اطلاعاتی که به دست می‌آورید، بستر مناسبی را برای شکوفایی استعدادهای فرزندتان فراهم نمایید. طبق نظر کارشناسان از آنجایی که کودکان در سنین 3 تا 6 سالگی هنوز تحت آموزش‌های حرفه‌ای قرار نگرفته‌اند، ذهنشان سوگیری خاصی پیدا نکرده و به عبارت دیگر کاملا بکر است. از همین رو بهتر است که استعدادیابی در این برهه زمانی انجام شوند. برای آشنایی با روش های استعدادیابی کودکان کلیک کنید.

سن استعدادیابی کودک | اقداماتی که باید برای شناسایی استعدادها انجام دهیم

برای اینکه در سنین 3 تا 6 سالگی استعدادهای کودک خود را کشف کنید، بهترین کار این است که به یک متخصص کودک مراجعه نموده و از او بخواهید تا از فرزندتان تست هوش بگیرد. امروزه آزمون‌های بسیار پیشرفته‌ای وجود دارد که به شما کمک می‌کند با توانمندی‌های بالقوه فرزند خود در جنبه‌های مختلف آشنا شوید.

تست هوش وکسلر و تست ارزیابی هوش‌های چندگانه گاردنر از جمله رایج‌ترین ابزارهایی هستند که روانشناسان برای استعدادیابی کودکان از آن‌ها بهره می‌گیرند. متخصص به کمک مشاهده دقیق، توجه به علاقه‌مندی‌های خاص کودک و قدرت انتخاب او از همان سال‌های ابتدایی کمک می‌کند تا برترین هوش فرزندتان را کشف کرده و برای پرورش آن روش مناسبی انتخاب نمایید. برای کشف استعداد کودکان کلیک کنید.

استعدادیابی در سنین کودکی چه ضرورتی دارد؟

استعدادها امری ذاتی هستند که منجر به وجود یکسری توانمندی‌های بالقوه در انسان می‌شوند. اما همه کسانی که در زمینه‌های مختلف استعداد دارند، لزوما به موفقیت دست پیدا نمی‌کنند. چرا که استعداد برای شکوفا شدن به بستر مناسب نیاز دارد. بنابراین استعدادیابی کودک در سن پایین آگاهی لازم را برای ایجاد این بستر به والدین می‌دهد.

اگر در سنین کودکی و نوجوانی مسیر درستی برای پرورش ظرفیت‌ها پیدا نشود، ممکن است هرگز از قابلیت های منحصر به فردتان مطلع نشوید و در نتیجه استعدادهایتان هدر رود. از همین رو والدین باید به موقع برای استعدادیابی کودک شان اقدام نمایند تا او شانس بیشتری در یافتن مسیر درست زندگی داشته باشند. شما می‌توانید در مورد سن استعدادیابی کودک با شماره های درج شده تماس بگیرید.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک نمایید.

کودک در چه حوزه‌هایی استعدادش سنجیده می شود؟

در گذشته بیشتر نظریه پردازان هوش و استعداد را به عنوان یک مفهوم کلی در نظر می‌گرفتند. برای ارزیابی آن نیز از یک شاخص کلی تحت عنوان ضریب هوشی یا همان IQ استفاده می‌کردند. اما به مرور زمان نظریه‌پردازانی نظیر هوارد گاردنر با مطرح کردن هوش‌های چندگانه به این موضوع پرداختند که هوش و استعداد ابعاد مختلفی دارد که هرکدام باید به طور جداگانه مورد ارزیابی قرار بگیرد.

پنج‌سال اول زندگی دوره شکوفایی است و طبق تحقیقات سرعت یادگیری مهارتهایی مثل زبان بسیار بالاست. در همین سنین مهارت اجتماعی و عاطفی به دست می‌آورند که در سنین بالاتر هنگام تعامل با همسالان تمرین و توسعه می‌یابد. توجه شان در حال رشد و دوره های بیشتری میتوانند روی یک مساله تمرکز کنند. همچنین علاقه بیشتری به دریافت اطلاعات عمیق درباره پیرامون و جهان هستی پیدا می‌کنند.

در همین راستا گاردنر در تئوری خود به هوش‌های کلامی، منطقی و ریاضی، بصری و فضایی، موسیقیایی، بدنی و جنبشی، هوش درون فردی، برون فردی و طبیعت گرایی اشاره کرد. در نتیجه نداشتن استعداد در یک زمینه به این معنا نیست که او به طور کل نمی‌تواند آدم توانمندی در زندگی باشد. بلکه ممکن است در حوزه دیگر هوش و استعداد داشته باشد که شما هنوز آن را شناسایی نکرده‌اید. پس با توجه به سن استعدادیابی کودک تست ها و مصاحبه انجام شده و نقاط قوت و ضعف کودک مشخص می شود.

آیا سن استعدادیابی کودک در نتایج آن تاثیری دارد؟

 

استعداد امری است که به طور زیستی و بالقوه در وجود هرکس نهفته شده است. در نتیجه در هر سنی که برای استعدادیابی کودک مراجعه کنید نتایج مشابهی به دست خواهید آورد. آنچه باعث می‌شود که سنین کودکی بیش از هر زمانی برای کشف استعدادها مورد تاکید قرار بگیرد این است درک زودتر توانمندی‌ها زمینه‌ای فراهم می‌کند که که انتخاب‌های تحصیلی و شغلی مناسب‌تری پیش رویتان قرار بگیرد و در نتیجه احتمال موفقیت در زندگی نیز بالا رود. برای آشنایی با انواع روش ها با توجه به سن استعدادیابی کودک روی لینک های زیر کلیک کنید.

استعدادیابی کودک دو ساله

نحوه استعدادیابی کودک سه ساله

استعدادیابی کودک چهار ساله

آیا استعدادیابی بعد از پایان کودکی دیر است؟

 

با پایان کودکی، دوران نوجوانی شروع می شود. نوجوانان می‌توانند مهارت هایی که قبلا آموخته اند (مثل مسئولیت پذیری، راستگویی، اعتماد به نفس، اولویت بندی، استقلال و…) را تمرین و تقویت کنند. در نتیجه میتوان گفت اگر تا پایان کودکی هنوز استعداد یا توانایی خاصی در او یافت نشده؛ هیچ مانعی در یافتن و سرمایه گذاری روی پتانسیل های او وجود ندارد و هنوز وقت باقی است.

چه بسا نوجوان توانایی استدلال و تحلیل پیدا میکند و میتواند با در هم آمیختن اطلاعات و مفاهیم رشته ای را همزمان با شکل گیری هویت اش انتخاب کند. بسیاری از متخصصان حوزه نوجوان تاکید دارند که علارغم انجام تست ها در کودکی؛ نوجوان‌نیز مجدد استعدادیابی بشوند. تا بتوانند در مسیر انتخاب رشته و شغل مصمم‌تر حرکت کنند.

برای آشنایی با روش های مربوط به استعدادیابی دانش آموزان کلیک کنید.

سخن آخر

طبق بررسی های انجام شده بهترین سن استعدادیابی کودک بین 3 الی 5 سال است. و تا سال آخر دبستان و شروع‌نوجوانی توانایی و استعدادهایی در چند زمینه پیدا می‌کند. بنابراین با آگاهی از پتانسیل های او در بازه میتوان با آموزش های هدفمند به رشد او سرعت بخشید. اما سن استعدادیابی کودک شما گذشته نگران نباشید. هنوز در سنین‌نوجوانی امکان رشد پتانسیل های او وجود دارد. در این خصوص می‌توانید از خدمات مشاوره ‌ای و انجام تست های مرکز ذهن نو کمک بگیرید. کافی است با شماره های درج شده تماس بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سن استعدادیابی کودک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

 

سوالات متداول

سن استعدادیابی کودک چه زمانی است؟

بهترین سن برای استعدادیابی کودک 3 تا 6 سال یعنی قبل از آن که وارد سیستم آموزشی رسمی شود؛ در نظر گرفته شده است. اما گذر از این سنین به معنای نتیجه بخش نبودن استعدادیابی کودک نیست. شما در هر سنی می توانید برای استعدادیابی کودک خود اقدام کنید. اما هر چه…

آیا استعدادیابی کودک با بزرگسالان متفاوت است؟

بله برای استعدادیابی کودک آزمون های به خصوصی گرفته می شود. متخصصین از روش های مختلفی برای استعدادیابی کودک و بزرگسالان استفاده می کنند.

 

منبع: سن استعدادیابی کودکان چه زمانی است؟



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

درمان شخصیت اجتنابی به روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است. اما مساله اصلی برای درمان این شخصیت همکاری و خواست خود فرد می‌باشد. از آنجا که ویژگی اصلی شخصیت اجتنابی، دوری از جمع و معاشرت با دیگران است، ورود به روند درمان به ندرت و به سختی اتفاق می‌افتد. اما اگر روند درمان به طور جدی گرفته شود، بهبودی به احتمال زیادی حاصل خواهد شد. ریشه یابی و حل مشکلات عمیق شخصیت دوری‌گزین تنها به کمک رواندرمانی و تکنیک های روانشناختی صورت می‌گیرد. اما گاه برای کاهش اختلالات جانبی درمانگر دارو نیز دریافت می‌کند. برای شروع درمان بر روی مشاوره فردی کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • چه کسانی برای درمان شخصیت اجتنابی باید مراجعه کنند؟ | نشانه های ابتلا به اختلال شخصیت اجتنابی
  • احتمال درمان شخصیت اجتنابی
  • آیا درمان اختلال شخصیت اجتنابی بدون درمانگر امکان پذیر است؟
    • 1- وظایف بیمار در قبال خود درمانی
    • 2- قرار گرفتن در موقعیت های اجتماعی
    • 3- احساس ناراحتی نکنید
    • 4- انجام فعالیت های مورد علاقه
    • 5-بیشتر خود را در موقعیت های اجتماعی قرار دهید
    • 6-موقعیت هایی که برای حضور در آنها تمایلی ندارید را شناسایی کنید
    • 7-با خودتان کنار بیایید
  • درمان شخصیت اجتنابی
    • رفتار درمانی
    • درمان گروهی
    • طرحواره درمانی شخصیت اجتنابی
    • روانکاوی
    • دارو درمانی شخصیت اجتنابی
  • پیامدهای عدم درمان شخصیت اجتنابی
    • مشاور روانشناس چه نقشی در درمان دارد؟
  • پیشگیری از ابتلا به اختلال شخصیت اجتنابی
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان شخصیت اجتنابی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چه کسانی برای درمان شخصیت اجتنابی باید مراجعه کنند؟ | نشانه های ابتلا به اختلال شخصیت اجتنابی

تشخیص اختلال شخصیتی به معنای پایان زندگی و ناامیدی نخواهد بود. پس حتما این تشخیص توسط روانشناس یا روانپزشک انجام می‌شود، اما به طور کلی در صورتی که نشانه های زیر را در خود یا عزیزتان دیدید حتما برای دریافت خدمات درمان شخصیت اجتنابی اقدام نمایید. برای آشنایی بیشتر با انواع اختلالات شخصیت دسته c کلیک کنید.

_ از پیشنهادات و انتقادها به شدت آسیب می‌بینند.

_ هیچ گونه رابطه نزدیک و صمیمی در محیط شخصی یا کاری خود ندارند.

_ از موقعیت‌هایی که ممکن است احساسات آن‌ها برانگیخته شود دوری می‌کنند.

_ علاقه‌ای به مکان‌های شلوغ ندارند.

_ بیشتر سمت مشاغل و فعالیت‌هایی می‌روند که در آن‌ها ارتباط با دیگران کمتر است.

_ از ریسک کردن و امتحان کردن چیزهای جدید پرهیز می‌کنند.

_میلی به صحبت کردن با دیگران ندارند.

شاید چنین ویژگی‌هایی را در برخی موارد برای مدت زمان کوتاهی تجربه کرده باشید، اما شخصی که دچار اختلال شخصیت اجتنابی باشد کل زندگی‌اش را با این ویژگی ها می‌گذراند. برای آشنایی بیشتر با اختلال شخصیت اجتنابی کلیک کنید.

احتمال درمان شخصیت اجتنابی

آیا این اختلال را می‌توان درمان کرد؟ یا باید آن را بپذیریم و باقی زندگی را با این اختلال بگذرانیم؟ باید بگوییم این اختلال کاملا از بین نمی‌رود و درمان نخواهد شد، اما بدان معنا نیست که باقی عمر را با این اختلال بگذرانیم و با آن کنار بیاییم. هیچ چیز نمی‌تواند آن را به طور کامل و قطعی درمان کند. اما راه‌هایی وجود دارد که علائم این اختلال را کم کند و در بهبود زندگی کمک فراوانی خواهد کرد.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

آیا درمان اختلال شخصیت اجتنابی بدون درمانگر امکان پذیر است؟

 

عدم توانایی این شخصیت به برقراری ارتباط و تعامل با دیگران باعث می‌شود که تمایل چندانی برای دریافت خدمات درمانی نداشته باشند. اما باید بدانید که همه اختلالات شخصیتی ، من جمله شخصیت اجتنابی برای بهبودی نیاز به دریافت خدمات تخصصی دارند. پس هرگز خودسرانه به درمان نپردازید. در ادامه به روش هایی برای بهبود اوضاع در کنار دریافت خدمات درمانی اشاره کرده‌ایم.

1- وظایف بیمار در قبال خود درمانی

موقعیت‌هایی که بیشتر از آن دوری می‌کنید را شناسایی کنید. در یک برگه دو ستون بکشید، در یک طرف آن لیستی از موقعیت‌هایی که بیشتر احساس امنیت دارید و در طرف دیگر مکان هایی که از حضور در آن‌ها اجتناب می‌کنید را بنویسید. می‌توانید به این لیست ستون‌های دیگری نیز اضافه کنید و در آن‌ها درباره احساسات، افکار و واکنش تان توضیح بدهید. در اختیار گذاشتن این لیست نزد درمانگر کمک شایانی به تسریع روند درمان شخصیت اجتنابی شما می‌کند.

2- قرار گرفتن در موقعیت های اجتماعی

می‌توانید در تعاملات پر استرس‌زا با یک سلام کوچک شروع کنید. روش‌هایی را جستجو کنید که در مناطق امن قرار بگیرید. مکان‌هایی که دوست ندارید در آن تعاملات‌تان زیاد باشد را بنویسید. احساسی که تجربه کرده‌اید را ثبت کنید. یادداشت کردن سبب پیشرفت و ترغیب شما به ادامه کار می‌شود. برداشتن قدم اول برای افرادی که دچار این اختلال هستند ترسناک و سخت است. خودتان را به انجام کاری که دوست دارید مجبور کنید و به هدف‌هایتان فکر کنید و به توانایی و استعدادهای‌تان باور داشته باشید.

3- احساس ناراحتی نکنید

اگر در برخی موقعیت‌ها دچار عدم اطمینان و ناراحتی اضطراب شدید به خودتان قوت قلب بدهید و با خود بگویید: “من می‌توانم انجامش دهم و از انجام دادن این کار خشنود خواهم شد‌”. حتی کسانی که مهارت بالای اجتماعی دارند هم گاهی از این که چه چیزی در انتظار آنان است بی خبرند. این جملات تاثیر زیادی در درمان شخصیت اجتنابی دارند.

پس ناامید نشوید و از ارتباطات اجتماعی خود نهایت استفاده را ببرید. اوقات بیشتری را کنار دوستان‌تان بگذرانید. به مکان‌های شاد بروید. در محل کار، بیشتر با همکاران‌تان صحبت کنید. اگر دوستان زیادی ندارید، از خانواده و آشنایان خود بخواهید که شما را با افراد دیگر آشنا کنند. به دوستان خود بیافزایید. برای اعضای خانواده توضیح دهید که سعی دارید این اختلال را کم کنید و برای کمتر کردن آن تلاش می‌کنید. آن‌ها به شما در آموختن مهارت‌های اجتماعی کمک خواهند کرد.

4- انجام فعالیت های مورد علاقه

لازم نیست فعالیت‌های اجتماعی که علاقه‌ای به آن ندارید را انجام دهید. برای مثال اگر مهمانی رفتن را دوست ندارید. پس آن را انجام ندهید. اگر به رشته تحصیلی‌تان علاقه ندارید آن را عوض کنید. مشاغلی انتخاب کنید که از انجام دادن آن به خود افتخار می‌کنید و به شما حس خوبی می‌دهد. انجام فعالیت‌های مورد علاقه می‌تواند سبب پیدایش انگیزه بیشتری در شما شود. این گونه نیز با کسانی آشنا می‌شوید که خصوصیات اخلاقی نزدیک‌تری به شما دارند.

پیشنهاد می شود برای استفاده از خدمات رایگان تست شخصیت شناسی کلیک کنید.

5-بیشتر خود را در موقعیت های اجتماعی قرار دهید

با اینکه اینکار دشوارترین کار برای فردی است که مبتلا به اختلال شخصیت اجتنابی است؛ اما اگر فرد واقعا قصد درمان شدن را دارد؛ باید به مرور بیشتر در موقعیت های اجتماعی قرار گرفته و در ابتدا با جمع های کوچک تر شروع نماید.

6-موقعیت هایی که برای حضور در آنها تمایلی ندارید را شناسایی کنید

قطعا موقعیت هایی وجود دارد که فرد مبتلا به شخصیت اجتنابی ، بیشتر از حضور در آنها سر باز زده و در واقع بیشتر اجتناب می‌کند. قطعا خود فرد متوجه خواهد شد که بیشتر از چه موقعیت هایی فرار می‌کند. از این رو بهتر است محرک های حاضر در این محیط ها را شناسایی کرده و تلاش کند تا با آنها مواجه شود.

7-با خودتان کنار بیایید

یکی از اولین اصل های خود درمانی در درمان شخصیت اجتنابی ، کنار آمدن با خود و پذیرش است. با احساس بدی که نسبت به خودتان دارید؛ کنار آمده و به پذیرش برسید. چرا که در صورتی که پذیرش وجود نداشته باشد؛ قطعا فرایند درمان نیز آغاز نخواهد شد.

درمان شخصیت اجتنابی

 

در ادامه رایج‌ترین روش‌های درمان شخصیت اجتنابی را آورده‌ایم. اما طول درمان و تاثیر آن با توجه به شرایط هر فرد متفاوت خواهد بود. در هر کدام از این روش‌ها مرحله به مرحله ترس، اضطراب و اجتناب از جمع و علت‌های آن شناسایی و رفع می‌گردد. انتخاب درمانگر متخصص و باتجربه اهمیت زیادی در نتیجه بخش بودن درمان دارد.

رفتار درمانی

یکی ازبهترین روش‌های درمان شخصیت اجتنابی ، رفتار درمانی به رویکرد دیالکتیکی است. این درمان به کمک روانشناس صورت می‌گیرد.

روانشناس اعتقادات، باورها و افکار فرد را اصلاح می‌کند. کسی که دچار این اختلال هست می‌تواند به کمک روانشناس و گذراندن جلسات روان‌درمانی ریشه اعتقادات ناسالم خود را بیابد و عوارض این اختلال را کم کند. برای آشنایی با پروتکل رفتار درمانی دیالکتیکی کلیک کنید.

درمان گروهی

در این روش، کسانی که از یک بیماری مشترک رنج می‌برند. به همراه یک درمانگر در یک مکان جمع می‌شوند و توصیه‌ها و نظرات خود را به اشتراک می‌گذراند. جلسات گروه درمانی به فرد کمک می‌کند تا بتواند تصویری از خود بسازد و آن را اصلاح کند. تقویت احساس همدردی و درک دیگران نیز به واسطه این گروه ها اتفاق می‌افتد.

طرحواره درمانی شخصیت اجتنابی

یکی از روش های جدیدی که در دهه های اخیر به شخصیت اجتنابی کمک کرده است، طرحواره درمانی است. در این روش ریشه های شکل گیری باورهای مخرب و ناسازگار فرد شناسایی شده و به کمک تکنیک های مختلف درمانگر به بیمار کمک می‌کند تا آن‌ها را تغییر دهد. از آنجا که ریشه این اختلال بیشتر در کودکی و ارتباط با والدین است، طرحواره درمانی جزء نتیجه بخش ترین روش های درمان شخصیت اجتنابی بوده است.

روانکاوی

از جمله متدهای درمانی که توانسته بر روی شخصیت های اجتنابی تاثیر زیادی داشته باشد، روانکاوی است. اما از آنجا که این روش طولانی مدت بوده و مراجعه بیمار به طور مرتب ضروری است. نمی‌توان از آن در مورد همه بیماران به کار برد.

دارو درمانی شخصیت اجتنابی

دارو درمانی روش دیگری برای کم کردن عوارض این اختلال است. اما باید بدانیم که دارویی مختص به درمان شخصیت اجتنابی وجود ندارند و در برخی مواقع پزشک دارو های ضد افسردگی تنها برای کاهش علائم‌افسردگی تجویز می‌کند.

پیامدهای عدم درمان شخصیت اجتنابی

عدم توجه به درمان شخصیت اجتنابی باعث بدتر شدن شرایط کاری و زندگی فرد می‌شود. او به مرور تنهاتر و تنهاتر شده و فرصتی برای رشد مهارت‌های بین فردی و شغلی پیدا نمی‌کند. در نتیجه شانسی برای رسیدن به موفقیت و زندگی ایده آل مانند بقیه نخواهد داشت. تمام این‌ها در حالی است که فرد عمیقا به بودن در کنار دیگران علاقه دارد اما توانایی و جرات این کار را ندارد. در نتیجه به احتمال زیاد دچار اختلالاتی چون افسردگی و اضطراب خواهد شد.

مشاور روانشناس چه نقشی در درمان دارد؟

تشخیص این اختلال دشوار است و نمی‌توان خودسرانه تصمیم گرفت و بهتر است تشخیص توسط یک فرد روانشناس صورت گیرد. نشانه های این اختلال در سنین پایین نمایان می‌شود و تشخیص به موقع روانشناس در درمان مؤثر است.

پیشگیری از ابتلا به اختلال شخصیت اجتنابی

در بیشتر موارد ابتلا به اختلال شخصیت اجتنابی به دلایل ارثی و ژنتیکی اتفاق می‌افتد و به همین دلیل پیشگیری از آن دشوار و یا حتی در مواردی غیرممکن است. اما می‌توان با انجام اقداماتی بروز نشانه های آن را به حداقل رساند. اگر فردی در اطرافیان شما به طرز بیمارگونه ای خجالتی و کم رو است؛ بهتر است از متخصص کمک گرفته و در این زمینه اقدام نمایید.

سخن پایانی

ابتلا به اختلال شخصیت اجتنابی با بروز مشکلات زیادی مخصوصا در عرصه اجتماعی همراه است. این موضوع مخصوصا در بزرگسالی می‌تواند عملکرد تحصیلی و شغلی افراد را به طور کلی مختل نماید. از این رو بهتر است از نحوه درمان این اختلال مطلع بوده و اقدامات لازم را انجام دهید. البته که درمان این اختلال ، بدون حضور متخصص امکانپذیر نیست. به همین دلیل حتما از یک روانشناس نیز کمک بگیرید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان شخصیت اجتنابی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: درمان شخصیت اجتنابی



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

مراحل یادگیری فقط شامل دانش آموزان نمی‌شود. بلکه شما در هر جایگاهی باید برای ارتقا و پیشرفت این فرایند را طی کنید. وقتی برای کسب مهارتی مانند درس، آشپزی، رانندگی و هر شغل و کاری اقدام کنید، باید 5 مرحله از یادگیری را طی نمایید. تا به درجه پیشرفته و حرفه ای برسید. یادگیری اصول و قوانین خاص خود را دارد. زمانی که مراحل آن را به درستی طی نکنید؛ احتمالا با ضعف روبرو می‌شوید. 5 مرحله یادگیری به ترتیب شامل ادراک، تثبیت، تسلط، ارزیابی و جمع بندی است. اگر خود یا فرزندتان در عبور از این 5 گام مشکلی دارد؛ حتما از خدمات مشاوره فردی روانشناسی استفاده نمایید.

فهرست مطالب

 

  • فرایند و مراحل یادگیری چیست؟
  • مراحل یادگیری
    • 1. اولین مرحله ادراک است
    • 2. تثبیت | فرایند و مراحل یادگیری
    • 3. تسلط یافتن
    • 4. ارزیابی | فرایند و مراحل یادگیری
    • 5. جمع بندی | فرایند و مراحل یادگیری
  • مراحل یادگیری از طریق شرطی سازی کلاسیک
  • مراحل یادگیری از طریق شرطی سازی عامل
  • مراحل یادگیری با مشاهده
  • برنامه ریزی کنش گرایانه
  • فرایند و مراحل یادگیری در کنار عملکرد
  • پشت سر گذاشتن مراحل یادگیری با موفقیت و به شکل سریع
    • کلام آخر

برای دریافت مشاوره در زمینه فرایند و مراحل یادگیری می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

فرایند و مراحل یادگیری چیست؟

آگاهی و دسترسی به فرایند و مراحل یادگیری، به افراد کمک خواهد کرد تا در مطالعه و یادگیری قدرتمند عمل کنند. طبق مطالعات و بررسی ها، یادگیری تغییرات نسبتا بالقوه در فرد است که با تمرین و تجربه رخ می‌دهد. در صورتی که اقدام به یادگیری چیزی کنید، برای شما لذت بخش و جذاب به نظر نخواهد رسید.

یادگیری نیاز به انگیزه، هدف، صبر و پشتکار دارد. اما اگر در حوزه یادگیری خود پیشرفت کنید و به مهارت بالایی دست یابید، یادگیری برای شما لذت بخش و مشتاقانه تر خواهد شد. همه مهارت ها در جهت یادگیری نیاز به گذراندن 5 مرحله دارد دارد.

در مرحله اول نیاز به روخوانی، مرحله دوم نیاز به تمرین، مرحله سوم حرفه ای شدن، مرحله چهارم آزمون و خطا و مرحله آخر جمع بندی مطالب یادگیری است. در ادامه تمامی این مراحل را به اختصار توضیح داده ایم.

اما پیشنهاد می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهارت های حل مسئله در پنج گام کلیک کنید.

مراحل یادگیری

 

فرایند و مراحل یادگیری اگر بر اساس اصول و روش های روانشناسی باشد به درستی شکل می‌گیرد. برای یادگیری نیاز به گذراندن 5 مرحله است که در ادامه توضیح داده ایم.

1. اولین مرحله ادراک است

اولین مرحله ابتدایی برای فرایند و مراحل یادگیری، ادراک است. در مرحله اول باید درک درست و صحیحی از کار داشته باشیم. به این منظور که کار را به درستی و به خوبی فهمیده باشیم. مثلا برای یادگیری مبحثی از درس ابتدا باید مطالعه کنیم و به درک درستی برسیم. باید این موضوع را متوجه شویم که این مبحث چه چیزی را به ما آموزش خواهد داد. برای رسیدن به ادراک معمولا 2 الی 3 بار روخوانی به درک مطلب دست خواهیم یافت.

تا زمانی که با روخوانی به درک صحیحی از مبحث برسیم، روخوانی کافی است. با روخوانی بیشتر چیزی به اطلاعات شما اضافه نخواهد شد. پس از ادراک به مرحله بعدی قدم بر می‌داریم. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه روش صحیح درس خواندن کلیک کنید.

2. تثبیت | فرایند و مراحل یادگیری

دومین قسمت فرایند و مراحل یادگیری ، تثبیت است. پس از ادراک و روخوانی مطلب به سراغ یادگیری و تثبیت می‌رویم. شروع به یادگیری می‌کنیم تا تثبیت مطلب اتفاق بی‌افتد. در مرحله اول و روخوانی چیزی را یاد نگرفته ایم، بلکه فقط متوجه موضوع شده ایم. مثلا کسی که آشپزی را می‌فهمد و درک می‌کند، اما تا زمانی که به صورت تئوری شروع به آشپزی نکرده باشد، پس آسپزی را بلد نیست.

باید اقدام به آشپزی کند و تا به مرحله یادگیری برسد. و با تمرینات بیشتر آشپزی بهتری داشته باشد. برای یادگیری نیز باید تمرین داشته باشید تا به تثبیت برسید. برای یادگیری نیز حل تمرینات ضروری است. و موجب فهم بهتر مطالب می‌شود. هرچقدر در این قسمت از فرایند و مراحل یادگیری بیشتر صبر کنید و به تمرین بپردازید، یادگیری بیشتر می‌شود.

3. تسلط یافتن

در قسمت سوم از فرایند و مراحل یادگیری، به تسلط نیاز است. زمانی که آشپزی را درک کرده باشید و به یادگیری رسیده باشید. اما تسلط کافی برای آشپزی های بیشتر و غذاهای سنگین تر نداشته باشید، احتمال خطا و بد مزه شدن غذا افزایش می‌یابد. بنابراین برای یادگیری تسلط به دروس و مطالب باید اتفاق بی‌افتد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه انگیزه برای درس خواندن کلیک کنید.

4. ارزیابی | فرایند و مراحل یادگیری

بعد از گذراندن سه مرحله اول یادگیری، حال نوبت به ارزیابی آموخته ها شده است. بنابراین چهارمین قسمت فرایند و مراحل یادگیری، ارزیابی است. پس از مطالعه، درک، تثبیت و تسلط به اندازه کافی به درجه یادگیری رسیده اید. اما هنوز به پایان مراحل نرسیده اید. در این مرحله از یادگیری باید با توجه به آموخته هایی که توسط 3 مرحله بالا به دست آورده اید، مطالب خود را ارزیابی کنید.

در واقع اطلاعات بدست آمده خود را مورد آزمون و خطا قرار دهید. تا با این کار ضعف و قوت خود را تشخیص دهید و مشکلات شما مشخص شود. و در نهایت در جهت رفع مشکلات و خطاها اقدام کنید. با تست، امتحان و آزمون ارزیابی به بهترین شکل صورت می‌گیرد.

5. جمع بندی | فرایند و مراحل یادگیری

در نهایت پس از گذراندن 4 مرحله از یادگیری به مرحله جمع بندی می‌رسیم. آخرین قسمت فرایند و مراحل یادگیری، جمع بندی است. در این مرحله آموخته های خود را جمع می‌کنیم و مطالب مورد نیاز را دوباره مرور می‌کنیم. این مرحله معمولا 2 ماه قبل از آزمون مورد نظر باید رخ دهد. در واقع طول 2 ماه باید مطالعه 1 ساله خود را به جمع بندی برسانید. در این مرحله از خلاصه نویسی کمک بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خلاصه نویسی با 4 روش کلیک کنید.

مراحل یادگیری از طریق شرطی سازی کلاسیک

البته که استفاده از مراحل یادگیری با استفاده از شرطی سازی، در گذشته بیشتر مورد استفاده قرار می‌گرفت. اما امروزه هم همچنان برای برخی از مسائل از این روش استفاده می‌شود. در این روش محرک غیرشرطی و خنثی را با یک رفتار همراه کرده و از این طریق منجر به پاسخگویی می‌شوند.

مراحل یادگیری از طریق شرطی سازی عامل

در شرطی سازی عامل شما باعث تقویت یک رفتار و یا تضعیف آن خواهید شد. در واقع یادگیری باید با روش های دیگر انجام گیرد و با این روش تنها مورد تشویق یا تنبیه واقع شود.

مراحل یادگیری با مشاهده

یکی از نظریه های مطرح در روانشناسی، یادگیری مشاهده ای است که پایه و اساس آن بر تقلید استوار است. در واقع در آن افراد رفتارهایی را که تمایل دارید تا طرف مقابل یادبگیرد؛ تحت شرایطی بروز داده و آنها را تقویت و تشویق می‌کنید.

برنامه ریزی کنش گرایانه

 

در مورد مراحل یادگیری ، نکته دیگری که حائز اهمیت است؛ داشتن برنامه ای مشخص است. تفاوت برنامه ریزی کنش گرایانه با سایر روش های برنامه ریزی، این است که هرمرحله آن دارای هدفی جداگانه است. این برنامه شامل مراحل آموزش اولیه، تمرین، به کارگیری، انتقال و تسلط است. افراد می‌توانند برای هر موضوعی که قصد برنامه ریزی برای آن را دارند؛ آن را به مراحل این برنامه تقسیم کرده و از آن استفاده نمایند.

فرایند و مراحل یادگیری در کنار عملکرد

چیزی که با کمک فرایند و مراحل یادگیری آموخته اید شاید فورا مورد استفاده قرار نگیرد. مثلا برای رانندگی با شرکت در کلاس‌های آموزشی شما فورا پشت فرمان نخواهید نشست. ابتدا آموزش می‌بینید که برای رانندگی چه کارها و قوانینی را باید انجام داد.

این زمان به این خاطر است که یادگیری زمان می برد. برای طی مراحل یادگیری چهار مرحله روانی تا عملکرد را باید طی کنید.

⭕بی دانشی ناخودآگاه (هیچ گونه آگاهی درباره موضوع ندارید)

⭕بی دانشی خود آگاه (درمی‌یابید که چقدر از آن موضوع ناآگاهید)

⭕دانش خودآگاه (یادگیری رخ داده اما برای آنکه همیشگی شود نیاز به تمرین دارد)

⭕دانش ناخودآگاه (بدون نیاز به تفکر، عملکرد مناسب دارید)

پشت سر گذاشتن مراحل یادگیری با موفقیت و به شکل سریع

علاوه بر آشنا شدن با مراحل یادگیری، باید بیاموزید که چطور آنها را به شکل سریع و موفقیت آمیزی پشت سر بگذارید. برخی از روش هایی که باعث یادگیری سریعتر می‌شوند؛ شامل موارد زیر هستند.

  • کاهش دادن استرس و اضطراب
  • حرکت کردن و شروع
  • به سلامت جسمانی خود اهمیت دهید
  • توجه کردن به خواب
  • تعیین زمان استراحت و تفریح
  • گاهی کانون تمرکزتان تغییر دهید

کلام آخر

فرایند و مراحل یادگیری نیاز به آموزش دارد. بنابریان کسانی که برای کنکور اقدام کرده اند برای یادگیری بهتر از روش و مراحل یادگیری باید استفاده کنند. نه تنها برای تحصیل، بلکه کسب مهارت برای امور کاری، آموزش فرزندپروری و … همگی نیاز به یادگیری دارد. باید تمام این مراحل را سپری کنید تا به درک درستی از موضوع برسیم. برای فرایند و مراحل یادگیری کمک از روانشناس بهترین گزینه است. برای آموزش حتما از روانشناس و مشاورین کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه میدهد. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فرایند و مراحل یادگیری می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: مراحل یادگیری



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

قوی ترین مواد مخدر چه ویژگی‌هایی دارند؟ معمولاً برای بررسی قدرت یک ماده مخدر به میزان اعتیادآور بودن، مدت زمان دوام اثر ماده و همچنین شدت علائمی که ایجاد می‌کند، توجه می‌شود. در کنار این نشانه‌ها معمولاً ترک کردن مواد مخدر قوی تر، به مراتب دشوارتر یا حتی غیرممکن خواهد بود. به همین خاطر در این مطلب راجع به قوی ترین مواد مخدر با یکدیگر صحبت خواهیم کرد.

فهرست مطالب

 

  • قوی ترین مواد مخدر
    • 1️⃣ شیشه یا مت آمفتامین
    • 2️⃣ سالویا از قوی ترین مواد مخدر
    • 3️⃣ دی ام تی
    • 4️⃣ وونگا از قوی ترین مواد مخدر
    • 5️⃣ لین
    • 6️⃣ برومو دراگون فلای از قوی ترین مواد مخدر
    • 7️⃣ نفس شیطان
    • 8️⃣ کروکودیل از قوی ترین مواد مخدر
    • 9️⃣ نمک حمام از قوی ترین مواد مخدر
    • 10- فلاکا از قوی ترین مواد مخدر
    • ⏸️ هروئین
    • سؤالات متداول درباره قوی ترین مواد مخدر

بهتر است در صورت مواجهه با هریک از این مواد، پیش از آنکه مشکلات جدی برای فرد پیش بیاید به یک مشاور در زمینه اعتیاد مراجعه نمایید. در واقع بهره بردن از مشاوره ترک اعتیاد تلفنی به فرد کمک خواهد کرد تا در کمترین زمان و با حداقل آسیب جسمی و روحی به درمان اعتیاد خود بپردازد.

برای دریافت مشاوره در زمینه قوی ترین مواد مخدر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

قوی ترین مواد مخدر

 

این گروه از مواد مخدر معمولاً خاصیت اعتیادآوری بالایی دارند و اثرات منفی ناشی از مصرف آن‌ها تا مدت‌ها فرد را درگیر خواهد کرد. به همین خاطر بهتر است با آن‌ها بیشتر آشنا شوید. شما می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر راجع به هریک از این مواد و راه‌های جلوگیری از آسیب دیدن فرزند یا عزیزانتان با یک متخصص اعتیاد به مواد مخدر مشورت نمایید.

همچنین اگر در نزدیکی شما فردی به این مواد آلوده شده است بهتر است هرچه سریعتر و پیش از آسیب دیدن بیشتر وی، برای درمان اعتیاد اقدام نمایید. در ادامه به بیان قوی ترین مواد مخدر خواهیم پرداخت.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

1️⃣ شیشه یا مت آمفتامین

یکی از رایجترین مواد مخدر موجود در بازار که احتمالاً بارها نام آن را شنیده‌اید شیشه یا کریستال است که با نام‌های دیگری همچون کرانک، مت یا آیس نیز در بازار موجود است. شیشه یک داروی محرک است که پس از استفاده باعث افزایش ترشح دوپامین و نورآدرنالین از مغز می‌شود.

با توجه به تأثیری که این دو ماده در ایجاد لذت و احساس خوشحالی دارند با افزایش ترشح آن‌ها، فرد احساس سرخوشی زائدالوصفی را تجربه خواهد کرد. علاوه بر این با استفاده از این ماده مخدر، احساس خواب آلودگی و گرسنگی نیز کاهش پیدا می‌کند.

به همین خاطر علاوه بر کسانی که به دنبال تجربه شادی هستند بسیاری از افرادی که به دنبال کاهش نیاز به خواب یا لاغری هستند نیز معمولاً به این دارو روی می‌آورند. تجربه احساس لذت و خوشحالی یا بالا رفتن انرژی و تمرکز که به دنبال مصرف شیشه برای فرد ایجاد می‌شود، مهم‌ترین عامل در تمایل به تکرار مصرف شیشه یا به عبارتی اعتیاد به آن است.

در کنار این مسائل ترشح بیش از حد دوپامین در مغز باعث بروز توهم خواهد شد و به همین خاطر اکثر مصرف کنندگان شیشه با توهمات حسی درگیر می‌شوند. علاوه بر توهم، مصرف کنندگان شیشه به دلیل بروز اختلال در سیستم اعصاب مرکزی، توانایی لذت بردن از موضوعات مختلف را از دست می‌دهند. به عبارتی این افراد برای اینکه بتوانند روحیات خود را در حالت معمول نگه دارند می‌بایست همواره از شیشه استفاده کنند. در غیر این صورت آن‌ها از هیچ چیز لذت نمی‌برند و اگر از مواد استفاده نکنند دچار افسردگی‌های شدید می‌شوند. برای آشنایی با علائم اعتیاد به شیشه کلیک کنید.

2️⃣ سالویا از قوی ترین مواد مخدر

ماده مخدر سالویا که از برگ گیاه سلوی به دست می‌آید یکی از قویترین مواد مخدر شناسایی شده است و خاصیت توهم زایی بسیار بالایی دارد. معمول‌ترین حالت استعمال این دارو به صورت دود کردن برگ‌های آن می‌باشد. با گذشت مدت اندکی از مصرف این دارو، خاصیت توهم زایی آن نمایان می‌شود و فرد دچار توهم‌های حسی شدید همراه با احساس اضطراب و تنش بیش از حد می‌شود.

هم آمیزی احساسات به صورتی که فرد صداها را به جای شنیدن می‌بیند، از نتایج مصرف این ماده هستند. اگرچه نتایج استفاده از این دارو حداکثر ظرف 10 دقیقه پس از مصرف از بین می‌رود اما شدت تجربه این علائم چنان زیاد است که معمولاً مصرف کنندگان به دنبال تجربه مجدد آن نخواهند بود.

3️⃣ دی ام تی

دی ام تی که به گفته برخی از متخصصان خطرناک ترین ماده مخدر موجود در جهان است معمولاً از شیوه استنشاق و با دود کردن این ماده استعمال می‌شود. اگرچه به واقع نتایج این ماده، ظرف 15 دقیقه پس از مصرف از بین می‌رود اما مصرف کنندگان معمولاً برای مدت‌ها یا حتی شاید سال‌ها تجربه نشئگی آن را احساس می‌کنند.

یکی از متفاوت‌ترین ویژگی‌های این ماده این است که تمامی مصرف کنندگان یک تجربه مشابه را گزارش می‌کنند. آن‌ها معتقدند که پس از مصرف وارد بعد دیگری از دنیا شده و با خدا صحبت کرده‌اند. از دیگر نتایج مصرف این دارو می‌توان به احساس لرزش، از دست دادن حالت هشیاری، شنیدن صداهای مبهم یا قرار گرفتن در یک تونل پر از رنگ‌ها و اشیا هندسی اشاره کرد.

4️⃣ وونگا از قوی ترین مواد مخدر

وونگا نام یک ماده مخدر است که در آفریقای جنوبی تولید می‌شود و در سال جدید مصرف آن شیوع بالایی پیدا کرده است. این دارو به شکل یک پودر سفید تهیه می‌شود که می‌بایست دود شده و مورد استنشاق قرار بگیرد. با گذشت زمان کوتاهی از مصرف این دارو، فرد احساس لذت، آرامش و گرم شدن بدن را تجربه می‌کند که باعث علاقه به مصرف مجدد می‌شود؛ اما با توجه به اینکه در تولید آن از انواع مواد مختلف مثل مواد شوینده استفاده می‌شود، اندکی پس از پایان حالت نشئگی فرد دچار دلدرد و علائم جسمی بسیار شدید می‌شود.

اضطراب و افسردگی از دیگر علائمی هستند که مصرف کنندگان تجربه خواهند کرد. بروز علائم جسمی و روانی دردناک و غیرقابل تحمل باعث می‌شود که مصرف کنندگان توانایی ترک کردن این ماده را نداشته باشند.

5️⃣ لین

لین یکی از انواع مواد مخدر است که ماده اصلی در تهیه آن شربت سینه است؛ اما در عین حال کدئین یا هروئین نیز در ترکیبات آن یافت می‌شود. این ماده که به آن نوشیدنی ارغوانی نیز گفته می‌شود، از این نظر در گروه قوی ترین مواد مخدر قرار گرفته است که باعث مرگ افراد بسیاری شده است. وجود عفونت در دستگاه دفع ادرار، کاهش ضربان قلب و صحبت کردن‌های نامفهوم از عوارض مصرف این ماده هستند.

6️⃣ برومو دراگون فلای از قوی ترین مواد مخدر

این ماده مخدر به دلیل ساختار مولکولی خاصی که دارد به سنجاقک یا دراگون فلای معروف شده است. با مصرف این ماده برای مدتی در حدود سه روز دچار توهم و سایر حالت‌های ناشی از وجود آن در بدن خواهید بود و به همین خاطر به عنوان یکی از قوی ترین مواد مخدر شناخته می‌شود. نشانه‌های مصرف این دارو در افراد مختلف متفاوت است و می‌تواند گروهی از توهم‌های دیداری یا شنیداری را باعث شود. در صورتی که دراگون فلای بیش از یک گرم در هربار مصرف استفاده شود، می‌تواند برای فرد خطر مرگ را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید : انواع مواد اعتیاد آور 

7️⃣ نفس شیطان

نفس شیطان (اسکوپولامین) یا (بوروندانگا) هم از خطرناک ترین و قوی ترین مواد مخدر است. برخلاف سایر مواد مخدر، توسط خود فرد مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. این دارو باعث می‌شود که مصرف کننده در یک حالت مشابه هیپنوتیزم قرار گرفته و قدرت اراده خود را از دست بدهد. به همین خاطر احتمال دارد هر دستوری که به او داده می‌شود را اجرا کند.

نکته حائز اهمیت این است که با از بین رفتن اثر این دارو و بازگشت هوشیاری مصرف کننده هیچ آگاهی از وقایع پیش آمده نخواهد داشت. به همین خاطر سارقان و خلافکاران معمولاً با استفاده از این دارو قربانیان خود را شکار می‌کنند.

8️⃣ کروکودیل از قوی ترین مواد مخدر

ماده مخدر کروکودیل در ابتدا به عنوان یک داروی مسکن و از مورفین ساخته شد؛ اما به دلیل اثرات مخربی که داشت کنار گذاشته شد. با این حال با توجه به آسان بودن طرز تهیه و قیمت پایینی که دارد توجه افراد بسیاری را به خود جلب کرد. اثرات سوء مصرف این ماده مخدر تا حدی است که مصرف کنندگان آن معمولا یک تا دو سال پس از شروع مصرف فوت می‌کنند. تغییر رنگ پوست به قهوه‌ای و ایجاد زخم‌های شدید از عوارض مصرف این ماده مخدر هستند. این علائم باعث شد تا در دسته قوی ترین مواد مخدر قرار بگیرد.

مهم‌ترین دلیلی که ترک این مواد را دشوار می‌سازد، درد وحشتناک جسمی است که فرد در حین ترک کردن این ماده با آن درگیر خواهد بود و البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که سم زدایی این ماده از بدن در حدود یک ماه طول می‌کشد و این به معنای تحمل درد ترک کردن برای چنین مدت زمانی است.

9️⃣ نمک حمام از قوی ترین مواد مخدر

نمک حمام که در دسته قوی ترین مواد مخدر قرار دارد از بوته‌ای به نام خات تهیه شده و به دلیل خاصیت انرژی بخشی‌اش به صورت کریستالی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در صورت استفاده از این ماده نشانه‌های روانپریشانه به خصوص توهم تا چند روز پس از مصرف نیز ادامه پیدا می‌کند. مصرف بیش از حد این ماده می‌تواند باعث افزایش ضربان قلب، فشار خون و حتی مرگ فرد شود.

10- فلاکا از قوی ترین مواد مخدر

ماده مخدر فلاکا یا زامبی با افزایش فشارخون و انرژی بخشی بیش از حد باعث می‌شود مصرف کننده قدرت انجام کارهای خارق العاده‌ای را داشته باشد. درعین حال با ایجاد تحریف در ادراکات و خودآگاهی فرد باعث ایجاد یک باور اشتباه به صورت داشتن قدرت برای انجام هرکاری می‌شود. دلیل نام گذاری این ماده مخدر به زامبی به این خاطر است که بارها دیده شده مصرف کنندگان این ماده به دیگران حمله می‌کنند و می‌خواهند به آن‌ها آسیب برسانند.

بیشتر بخوانید : ترک اعتیاد

⏸️ هروئین

یکی دیگر از قوی ترین مواد مخدر ها هروئین است. هروئین اغلب با روش های استنشاقی و تزریق مصرف می‌شود. این ماده سفید رنگ زندگی بسیاری از جوانان را تباه کرده است. وابستگی به هروئین بسیار شدید و ترک آن بسیار دشوار است. خیلی از کسانی که دچار اعتیاد به این ماده شده ‌اند تا اخر عمر موفق به ترک نشده ویا با استفاده از داروهای جایگزین توانسته اند از مصرف مجدد خودداری کنند. حتما برای جلوگیری از خطرات این ماده درباره علائم اعتیاد به هروئین بخوانید.

برای دریافت مشاوره در زمینه قوی ترین مواد مخدر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول درباره قوی ترین مواد مخدر

بر چه اساسی قدرتمندترین مواد مخدر شناسایی می‌شوند؟

این مواد به دلیل قدرت تأثیرگذاری بیشتر، خاصیت اعتیادآوری بالاتر یا اثرات سوئی که به همراه دارند نسبت به سایر مواد مخدر قوی تر تصور می‌شوند.

آیا می‌توان مواد مخدر قوی را ترک کرد؟

ترک کردن این مواد غیرممکن نیست اما احتیاج به زمان طولانی‌تری دارد و ممکن است فرد احساسات ناخوشایند بیشتری را در حین سم زدایی تجربه کند. برای اطلاع از بهترین روش های درمان مشاوره ترک اعتیاد دریافت کنید.

مواد مخدر قوی پس از چندبار استفاده منجر به اعتیاد می‌شوند؟

این موضوع با توجه به نوع ماده و میزان مصرف و همینطور ویژگی‌های فرد مصرف کننده مثل جنس، وزن یا سن متفاوت خواهد بود؛ اما اکثر آن‌ها پس از یک یا دوبار مصرف خاصیت اعتیادآوری خود را نشان خواهند داد.

 

منبع: قوی ترین مواد مخدر و خطرناک ترین آن ها کدامند؟



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

اطاعت از والدین بعد از ازدواج یکی از مسائل چالش‌برانگیز و دردسرساز برای بسیاری از زوجین است. اگر می‌خواهید زندگی موفقی داشته باشید باید با دقت به این سؤال پاسخ بدهید که حد و مرز رابطه با پدر و مادر پس از ازدواج تا کجاست؟ اطاعت بیش از حد شما از خانواده اولیه می‌تواند باعث ناراحتی همسرتان بشود. از سوی دیگر بی‌توجهی شما به خانواده‌تان هم باعث ناراحتی آن‎ها و درنهایت خودتان خواهد شد. پس در این دوراهی باید چطور رفتار کرد؟ در ادامه راهکارهایی برای ایجاد یک تعادل آورده‌ایم. اما اگر دچار مشکلی شده‌اید، حتما از خدمات مشاوره خانواده استفاده نمایید.

فهرست مطالب

 

  • اطاعت از والدین بعد از ازدواج
  • جایگاه پدر و مادر بعد از ازدواج
    • احترام‌ها را نگه دارید
    • مرزبندی مشخصی داشته باشید
    • اطاعت از والدین بعد از ازدواج اما اجازه دخالت ندهید
    • خانواده همسرتان را قضاوت نکنید
  • دوراهی همسر و والدین
  • مشاوره و تعادل در اطاعت از والدین بعد از ازدواج

برای دریافت مشاوره در زمینه اطاعت از والدین بعد از ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خانواده با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

اطاعت از والدین بعد از ازدواج

ازدواج به این معنی است که شما خانواده جدیدی تشکیل داده‌اید. درعین‌حال هرکدام از ما پس از ازدواج نیز عضوی از خانواده اولمان هم هستیم. این موضوع می‌تواند خیلی از زوجین را دچار تعارض کند. شما نمی‌دانید که در شرایط جدید باید به حرف پدر و مادرتان گوش کنید و یا مطابق میل همسرتان رفتار کنید. این وضعیت به‌خصوص زمانی که پدر و مادر و همسر شما خواسته‌هایی متضاد یکدیگر داشته باشند بدتر خواهد شد.

مشاورین خانواده معتقدند در چنین شرایطی شما می‌بایست تعادل را در هر دو جهت نگه دارید. یادتان باشد که شما اکنون صاحب خانواده جدیدی شده‌اید. و مهم‌ترین مسئله این است که تصمیم‌ها را با همراهی همسرتان بگیرید. درعین‌حال اینکه به‌طورکلی از ارتباط با خانواده اولتان خودداری کنید تا از دخالت‌هایشان جلوگیری کنید نیز کار درستی نیست.

پس باید سعی کنید به حرف‌های پدر و مادرتان نیز گوش کرده و از راهنمایی‌های آن‌ها استفاده کنید. اما در نهایت خودتان و همسرتان می‌بایست بر اساس همه شنیده‌ها و کمک‌های دیگران، اما به‌صورت مستقل تصمیم بگیرید. برای آشنایی با نکات همسرداری کلیک کنید.

جایگاه پدر و مادر بعد از ازدواج

گاهی اوقات به هر دلیلی برای ما سخت است که از خانواده اولمان جدا شویم و زندگی مستقلی را با همسرمان شروع کنیم. در واقع بسیاری از ما جایگاه واقعی پدر و مادر در زندگی جدیدمان را نمی‌شناسیم. متأسفانه این موضوع می‌تواند باعث شود که احترام‌ها میان همسر و خانواده شما از بین برود. و حتی گاهی اوقات آن‌ها رودرروی هم قرار بگیرند. پس بهترین راهکار این است که از ابتدا جایگاه مشخصی برای هر دو خانواده در نظر بگیرید. بعضی از راهکارهایی که برای رسیدن به این هدف می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید به شرح زیر هستند.

برای آشنایی با راه های داشتن یک زندگی مشترک موفق کلیک کنید.

احترام‌ها را نگه دارید

اولین و مهم‌ترین قانون در تعیین جایگاه خانواده‌ها و والدین بعد از ازدواج این است که با آنها با احترام برخورد کنید. به‌خاطر داشته باشید که پدر و مادر یکی از باارزش‌ترین دارایی‌ها برای هرکدام از ما هستند. به همین خاطر مهم است که شأن آن‌ها را حفظ کنید. پس مقامی که باید برای آن‌ها در نظر بگیرید، جایگاه یک بزرگ‌تر است. برای رفتار با این مقام شما می‌بایست درعین‌حال که با آن‌ها مشورت می‌کنید و به نظرات‌شان احترام می‌گذارید، اما زندگی مستقل خودتان را داشته باشید.

مرزبندی مشخصی داشته باشید

یکی از مهم‌ترین قوانین زندگی مشترک این است که حریم خصوصی خانواده‌تان را رعایت کنید. یادتان باشد مسائل زندگی شما و همسرتان باید فقط بین خودتان باقی بماند. شما در نهایت احترامی که برای خانواده‌تان قائل هستید نباید به آن‌ها اجازه بدهید که حریم زندگی شما را از بین ببرند. برای رسیدن به این هدف بهتر است با همسرتان صحبت کنید. موضوعاتی که می‌بایست از خانواده‌ها مخفی نگه داشته شوند را با کمک هم مشخص کنید. و از همان ابتدای زندگی مرزهای مشخصی بین خانواده‌ها و زندگی مشترک خود ایجاد کنید.

اطاعت از والدین بعد از ازدواج اما اجازه دخالت ندهید

مشکل بسیاری از پدر و مادرها این است که باور نمی‌کنند فرزندشان بزرگ شده است. آن‌ها همیشه دختر یا پسرشان را همان کودکی می‌بینند که نیاز به مراقبت دارد. به همین خاطر گاهی ممکن است از روی خیرخواهی شروع به دخالت در زندگی شما بکنند. برای مثال آن‌ها راجع به همه چیز از شما سؤال می‌کنند.

یا ممکن است در مورد تمام مسائل ریزودرشت زندگی‌تان نظر بدهند. این شما هستید که در این شرایط می‌بایست قلمرو زندگی خود را حفظ کنید. برای این کار به صحبت‌های آن‌ها گوش کنید. اما وقتی با نظرشان مخالف هستید مطابق تصمیم خود و همسرتان رفتار کنید. این رفتار شما به آن‌ها نشان می‌دهد که بهتر است حریم شما را رعایت کنند.

خانواده همسرتان را قضاوت نکنید

یکی از مشکلات بسیاری از ما این است که از ابتدا می‌خواهیم جلوی دخالت خانواده همسرمان را بگیریم. و به همین خاطر هر چیزی که آنها می‌گویند را انجام نمی‌دهیم. یا درست برعکس آن رفتار می‌کنیم. این کار شما می‌تواند مشکلات بسیاری را برای زندگی مشترک‌تان به همراه داشته باشد. بهتر است همان جایگاهی که برای پدر و مادر خودتان در نظر گرفته‌اید، برای خانواده همسر تان نیز در نظر داشته باشید. به صحبت‌های آن‌ها با دقت گوش کنید و اگر واقعاً حرف‌های‌شان صحیح است به آنها عمل کنید. برای جلوگیری از دخالت خانواده همسر کلیک کنید.

دوراهی همسر و والدین

مواقعی پیش می‌آید که به دلیل رفتار ناپخته پدر و مادر یا همسر، شما مجبور می‌شوید تا یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. به‌عبارت‌دیگر آن‌ها شما را بر سر یک دوراهی قرار می‌دهند؛ و مجبورتان می‌کنند که یکی از دو راه را انتخاب کنید.

 در چنین شرایطی یکبار دیگر این سؤال پیش می‌آید که جایگاه پدر و مادر پس از ازدواج کجاست؟ و شما تا چه میزان باید از آن‌ها اطاعت کنید. به‌طورکلی در این شرایط توصیه می‌شود که با اعضای خانواده و همسرتان صحبت کنید. احساس خود را با آن‌ها در میان بگذارید و سعی کنید شرایط را به‌گونه‌ای مدیریت کنید که هر دو طرف راضی باشند. بااین‌حال اگر احساس می‌کنید که به توافق رساندن آن‌ها با یکدیگر کار آسانی نیست معمولاً بهتر دانسته شده که طرف همسرتان را بگیرید و خانواده جدید خود را حفظ کنید.

مشاوره و تعادل در اطاعت از والدین بعد از ازدواج

یکی از مهم‌ترین نکات پس از ازدواج این است که شما بتوانید حدومرزها را به‌درستی مشخص کنید. همان‌طور که گفتیم شما باید بتوانید بین همسر و خانواده اولیه‌تان تعادل برقرار کنید. بااین‌حال بسیاری از مواقع حفظ این تعادل و اطاعت نکردن از والدین بعد از ازدواج برای ما سخت می‌شود.

شما ممکن است بیش از حد به سمت خانواده یا همسرتان حرکت کنید. یا بر سر یک دوراهی بین اطاعت از والدین و همسرتان قرار بگیرید. در این شرایط بهترین راه این است که از یک مشاور خانواده کمک بخواهید. مشاورین با بررسی شرایط شما و همین‌طور درنظرگرفتن شخصیت همسر و اعضای خانواده‌تان راه‌هایی را برای حل کردن این مشکل به شما آموزش خواهند داد.

برای دریافت مشاوره در زمینه اطاعت از والدین بعد از ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خانواده با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

چطور می‌توانم بدون ناراحت کردن خانواده‌ام در بعضی مسائل از آن‌ها اطاعت نکنم؟

بهتر است وقتی صحبت‌های خانواده با تصمیم شما و همسرتان هماهنگ نیست در یک فضای دوستانه این موضوع را برای خانواده‌تان بیان کنید. و دلایل مخالفت خود را برای آنها توضیح دهید.

 

منبع: اطاعت از والدین بعد از ازدواج



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

آسیب های اجتماعی نوجوانی بیشتر در سنین 13 تا 19 سالگی بروز پیدا می‌کند. مشکلاتی که دائم با نوجوانان درگیر است شامل تغییرات هورمونی، بلوغ، فشارهای‌اجتماعی، فشار تحصیلی و … می‌شود. شاید این مشکلات در نوجوانان مختلف شبیه به یکدیگر نباشد و با توجه به شرایط زندگی، محیطی‌؛اجتماعی و تحصیلی در افراد متفاوت بروز می‌یابد.

فهرست مطالب

 

  • آسیب های اجتماعی نوجوانی
  • اثرات آسیب های اجتماعی نوجوانی
    • 1. افسردگی
    • 2. اعتیاد از آسیب های اجتماعی نوجوانی
    • 3. حاملگی در نوجوانی
    • 4. عدم اعتماد به نفس
    • 5. پرخاشگری از آسیب های اجتماعی نوجوانی
    • 6. رفتارهای گستاخانه
  • مهم ترین آسیب های اجتماعی نوجوانی
    • 1. مشکلات تحصیلی
    • 2. فعالیت های جنسی
    • 3. استفاده از مواد مخدر
    • 4. رسانه های اجتماعی
  • درمان آسیب های اجتماعی نوجوانی
    • 1. تشخیص آسیب های اجتماعی نوجوانی
    • 2. درک نوجوان و کمک به کنترل احساسات
    • 3. انتقال آگاهی و دانش به نوجوان
    • کلام آخر

این آسیب‌های اجتماعی گاه باعث پیشرفت نوجوانان می‌شود، اما در شرایطی نیز عامل شکست در زندگی آن هاست. اما به طور کل زمانی که از مشکلات فررندتان خود باخبر شدید حتما از روانشناس کمک بگیرید. در این مقاله انواع آسیب های‌اجتماعی‌نوجوانی را توضیح داده ایم. برای دریافت خدمات مشاوره نوجوان کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آسیب‌های اجتماعی‌نوجوانی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

آسیب های اجتماعی نوجوانی

 

آسیب های اجتماعی نوجوانی در هر فرد متفاوت بروز می‌کند. زمانی که نوجوانان از تربیت مناسب و آگاهی کافی برخوردار نباشند در نتیجه با مشکلاتی روبرو خواهند شد. دوستان ناباب، رفتارهای نامناسب والدین، تغییرات هورمونی، بلوغ، فشارهای اجتماعی، فشار مدرسه و… در آسیب‌های‌اجتماعی‌نوجوانی نقش دارند. برای حل این مشکلات و جلوگیری از پیامدهای این آسیب‌ها بهتر است از روانشناس و مشاورین متخصص کمک بگیرید. مشاوره نوجوان در این زمینه بسیار کمک کننده است.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو دیدن نمایید.

اثرات آسیب های اجتماعی نوجوانی

نوجوانان در سنین نوجوانی رفتارهایی را از خود بروز می‌دهند. معمولا این رفتارها با همسالانشان متفاوت است. در نتیجه مشکلات‌اجتماعی متفاوتی در افراد بروز پیدا می‌کند. حتی این اثرات در برخی از نوجوانان باعث موفقیت و در برخی دیگر موجب شکست می‌شود. در ادامه در رابطه با اثرات منفی آسیب‌های اجتماعی‌ نوجوانی صحبت کرده ایم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشکلات و انحرافات نوجوانی کلیک کنید.

1. افسردگی

یکی از آسیب های اجتماعی نوجوانی که پیامدهای منفی دنبال دارد، افسردگی است. نوجوانان با توجه به مشکلات، رفتارهای نامناسب، استفاده از رسانه‌های‌اجتماعی، مشکلات تحصیلی و … به تدریج به افسردگی دچار می‌شوند.

2. اعتیاد از آسیب های اجتماعی نوجوانی

اعتیاد یکی از مهم ترین اثرات مخرب آسیب های اجتماعی نوجوانی است. نوجوانان در دوره های متفاوتی از زندگی برای کسب تجربه، رقابت با همسالان، احساس بزرگ بودن دست به مصرف مواد مخدر و دخانیات می‌زنند. نتیجه استفاده از این مواد، فقط اعتیاد است.

3. حاملگی در نوجوانی

زمانی که والدین تربیت جنسی درستی برای رشد نوجوان خود در نظر نگرفته باشند، احتمال حاملگی بدون ازدواج وجود دارد. جدا از حاملگی بیماری های مقاربتی نیز نقش زیادی در روابط جنسی دوران نوجوانی دارد. اگر شیوه های تربیتی مناسبی در هر سن صورت نگیرد باعث بروز آسیب های اجتماعی نوجوانی می‌شود.

4. عدم اعتماد به نفس

کاهش اعتماد به نفس و عدم عزت نفس از بارزترین آسیب های اجتماعی نوجوانی است. نوجوانان در این دوره سنی معمولا بسیار خود را با دیگران مقایسه می‌کنند. اگر صحبت های مناسبی در این زمینه صورت نگیرد، نوجوان با کاهش اعتماد به نفس روبرو خواهد شد.

5. پرخاشگری از آسیب های اجتماعی نوجوانی

پرخاشگری یکی از آسیب های‌اجتماعی نوجوانی است. که تقریبا در تمام افراد نوجوان به وجود می‌آید. زمانی که پرخاش نوجوان کنترل نشود باعث اختلافات و مشکلات بسیار در بزرگسالی می‌شود.

6. رفتارهای گستاخانه

رفتارهای نوجوان زمانی که کنترل نشود باعث بروز آسیب‌های اجتماعی‌نوجوانی می‌شود. رفتارهای‌گستاخانه در سنین بزرگسالی نوجوان را حسابی با خود درگیر می‌کند. در نهایت آسیب‌های جدی به زندگی و روابط اجتماعی فرد وارد می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تاثیر دوست در نوجوانی کلیک کنید.

مهم ترین آسیب های اجتماعی نوجوانی

 

مهمترین آسیب های اجتماعی نوجوانی گاهی به صورت جسمی و گاه به صورت روانی بروز پیدا می‌کند. والدین باید تربیت نوجوانان را در این سنین اولویت قرار دهند. در ادامه مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی‌نوجوانی را توضیح داده ایم.

1. مشکلات تحصیلی

اولین و اصلی ترین آسیب های اجتماعی نوجوانی به دوران تحصیلی بر می‌گردد. مشکلات تحصیلی معمولا در مدرسه، آموزشگاه های زبان و … مشاهده می‌شود.

2. فعالیت های جنسی

زمانی که نظارت خانواده ها در امورات جنسی دخیل نباشد، باعث آسیب های اجتماعی نوجوانی می‌شود. آموزش های لازم در این دوران باید به شیوه ای باشد که نوجوان از بیماری های مقاربتی، انواع زگیل های تناسلی و حاملگی های ناخواسته آگاه شود. برای کسب آشنایی با راه های مدیریت نیاز جنسی نوجوان کلیک کنید.

3. استفاده از مواد مخدر

شاید یکی از بارزترین آسیب های اجتماعی نوجوانی، مصرف مواد مخدر باشد. نوجوانان معمولا برای کسب تجربه و رقابت با همسالان شروع به مصرف مواد مخدر می‌کنند. در نهایت به اعتیاد دچار می‌شوند.

4. رسانه های اجتماعی

با تمام فوایدی که رسانه های اجتماعی دارند. و باعث افزایش اطلاعات افراد می‌شوند. نباید اثرات مخرب آن را نادیده گرفت. مشاهده تصاویر غیر اخلاقی، خشونت و فیلم های نامناسب باعث برقراری ارتباط نوجوان با افراد نامناسب می‌شود. و خطرات جبران ناپذیری را بر جای خواهد گذاشت.

درمان آسیب های اجتماعی نوجوانی

 

درمان آسیب های اجتماعی نوجوانی باید بر اساس یک سری مراحل انجام شود. نادیده گرفتن این مشکلات‌نوجوان را با آسیب‌های جدی در دوران بزرگسالی روبرو می‌کند. برای کمک به نوجوان و پیشگیری از عواقب جدی حتما از روانشناس کمک بگیرید. در ادامه برای درمان‌آسیب‌های‌اجتماعی نوجوانی توضیح داده ایم.

1. تشخیص آسیب های اجتماعی نوجوانی

اولین مرحله برای درمان آسیب های اجتماعی نوجوانی، تشخیص صحیح مشکلات نوجوان است. با کمک از روانشناس و مشاور خوب بهتر است ابتدای کار مشکل نوجوان را ریشه یابی کنید. نشانه های رفتاری نوجوان را در نظر بگیرید و بررسی های لازم را انجام دهید.

مثلا الگوی خواب، رژیم غذایی، فعالیت های روزانه، وضعیت درسی، رفتار با دیگران و … را زیر نظر بگیرید. سپس با کمک روانشناس از روش های برخورد با نوجوان آگاه شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه علل بزهکاری نوجوان کلیک کنید.

2. درک نوجوان و کمک به کنترل احساسات

دوره نوجوانی یکی از مهم ترین دوران زندگی هر فردی است. نوجوان در این دوران تجربه های بزرگی کسب می‌کند. اطرافیان در این برهه از رشد نوجوان نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند. والدین باید نوجوانان را درک کنند و به آنها کمک کنند تا احساسات خود را کنترل کنند. حریم خصوصی، خشم، سردرگمی، حسادت، نگرش ها، تفاوت های فردی و … نوجوان باید حتما درک شود.

3. انتقال آگاهی و دانش به نوجوان

برای کمک به آسیب های اجتماعی نوجوانی، با کمک روانشناس آگاهی و دانش را در اختیار نوجوان خود قرار دهید. صحبت و مکالمه از مشکلات جامعه، مشکلات فردی، اشتباهات افراد، پیامدهای رفتاری و … در رشد و کاهش خطاهای نوجوان موثر است. توجه به نوجوان و کمک به افزایش اطلاعات او باعث کمتر شدن اشتباهات نوجوان می‌شود.

کلام آخر

آسیب های اجتماعی نوجوانی بسیار فراوان تر از آنچه در این مقاله ذکر کردیم است. نوجوانان با این مشکلات اجتماعی به صورت روزانه درگیر هستند. اگر والدین از این مشکلات با خبر شوند، باید به دنبال راه چاره باشند. صحبت با نوجوان و آگاه سازی او یکی از مهم ترین کارهایی است که والدین باید انجام دهند. دریافت کمک از روانشناس بهترین شیوه برای برخورد با آسیب‌های اجتماعی‌نوجوانی است.

پس اگر با نوجوان تان مشکلی یافتید حتما از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی به مراجعان خدمات روانشناختی در حوزه نوجوان و خانواده ارائه می‎دهد. شما با اطمینان به متخصصان این مجموعه می‌توانید از مصائب خود کاسته و آرامش را به خانه بازگردانید. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آسیب های اجتماعی نوجوانی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: آسیب های اجتماعی نوجوانی



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره اما دلیل آن را نمی‌دانم. یکی از سوالات پر تکرار دخترها در روابط دوستی این سوال است که چرا با وجود چند سال دوستی اما دوست پسرم اقدامی برای ازدواج نمی‌کند. اگر به طور کل بررسی کنیم، دختر ها علاقه بیشتری به ازدواج دارند. اما درصد بالایی از پسرها به دلیل ترس از تعهد به سوی ازدواج نمی‌روند. بنابراین دلایل متفاوتی در عدم علاقه آقایان به ازدواج وجود دارد. که در این مقاله تمام دلایل و پاسخ به این رفتار را توضیح داده ایم. برای ریشه یابی و بررسی عمیق تر باید از روانشناس کمک بگیرید. جهت دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره
  • نشانه های دوست پسری که قصد ازدواج ندارد
  • چرا دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره ؟
    • عدم مسئولیت پذیری
    • صداقت | دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره
    • عدم علاقه
    • خاطرات بد گذشته | دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره
    • ترس
    • تجربیات دیگران | دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره
    • تصمیم شخصی
    • کمالگرایی | دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره
    • وسواس فکری
  •  با پسری که ازدواج نمیخواهد بمانم یا نه؟
    • تعیین کننده شما هستید
    • از فرصت های خود مراقبت کنید
    • تحمل نکنید
    • مراقب سوء استفاده باشید
    • روشن فکری افراطی را در نظر داشته باشید
    • از خودگذشتگی نکنید
    • کلام آخر

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره

 

در جامعه امروزی جوانان علاقه ای به ازدواج ندارند. معمولا پسرها روابط دوستانه را به ازدواج ترجیح می‌دهند. اما از دختر ها انتظار دارند که روابط دوستی را مانند ازدواج با آنها پیش ببرند. امروزه درصد افرادی که گرایش به ازدواج سفید دارند بسیار زیاد شده است. به دلیل عدم تعهد، ترس، مخارج یا تنوع طلبی علاقه خود را به ازدواج سفید نشان می‌دهند. با مشاهده چنین سبک ازدواج هایی علاقه ای به ثبت رسمی ندارند.

معمولا در صحبت بیش از نیمی از دختر خانم ها شنیده می‌شود که دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره. درسته با این فرد بمونم یا نه؟ در رابطه با این موضوع حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. تا با بررسی شخصیت و ویژگی های هردو، برای ماندن یا ترک رابطه به شما کمک کنند. جهت دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

نشانه های دوست پسری که قصد ازدواج ندارد

این جمله که دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره را شاید زیاد شنیده باشید. روابط زیادی وجود دارند که بدون هدف در حال پیشرفت هستند. اما این آقایان نشانه هایی را در رفتار دارند که هر خانمی باید به آن ها توجه کند. در این بخش از مقاله راجع به نشانه های دوست پسری که قصد ازدواج ندارد.

✅ قول ازدواج می‌دهند اما زمانی برای آن مشخص نمی‌کنند.

✅ در انتخاب شما به عنوان همسر دودل هستند.

✅برای حل مشکلات و مسائل رابطه تلاشی نمی‌کنند.

✅ دیدگاه مثبتی نسبت به ازدواج ندارند.

✅ برای رابطه جنسی قبل از ازدواج بسیار تلاش می‌کنند.

✅عنوان رابطه را مشخص نمی‌کنند.

✅ اگر در رابطه با آینده صحبت کنید پریشان می‌شوند.

✅ اگر در رابطه با ازدواج صحبت کنید، تلاش می‌کنند تا موضوع را عوض کنند.

✅اشاره به موضوع ازدواج آنها را پریشان می‌کند.

✅ دیگران را در جریان رابطه شما قرار نمی‌دهند.

✅ شما را به خانواده معرفی نمی‌کنند.

✅برای جلب رضایت خانواده تلاش نمی‌کنند.

✅ علاقه به ازدواج ندارند.

✅بهانه های مختلفی برای ازدواج می‌آورند.

✅ شما را در جریان کارهای خود قرار نمی‌دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دوستی های قبل از ازدواج کلیک کنید.

چرا دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره ؟

دلیل این سوال که چرا دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره در هر فردی متفاوت است. اما بارز ترین دلایل را در این بخش از مقاله توضیح داده ایم.

عدم مسئولیت پذیری

یکی از بارز ترین دلایل این موضوع که چرا دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره، عدم مسئولیت پذیری است. ازدواج نیازمند تعهد، مسئولیت پذیری و جدیت است. اگر دوست‌پسر شما علاقه ای به ازدواج ندارد، پس فرد مسئولیت پذیر و وفادار نیست. البته که اگر دلیل عدم مسئولیت پذیری است، ادامه دادن رابطه کار درستی نیست. قطعا با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد.

صداقت | دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره

اینکه فردی با صدای رسا و بلند بگوید علاقه ای به ازدواج ندارد، نشان از صداقت اوست. شاید برای یافتن پاسخ سوال چرا دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره، هیچ بهانه ای وجود نداشته باشد و فرد با صداقت کامل حرف های دلش را بزند. بنابراین به صداقت افراد احترام بگذارید. اگر شما به شدت به ازدواج علاقه دارید، می‌توانید با این افراد به راحتی خداحافظی کنید.

عدم علاقه

لازمه  هر ازدواجی علاقه و دوست داشتن است. اگر این علاقه وجود نداشته باشد فرد مقابل نسبت به ازدواج مردد می‌شود. بنابراین یکی از دلایل قابل بررسی اینکه چرا دوست پسرم‎اعتقادی به ازدواج نداره، عدم علاقه به شماست.

خاطرات بد گذشته | دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره

رابطه عاطفی را همه تجربه کرده اند. حال اگر این رابطه باعث آسیب به فرد مقابل شود، خاطره بد به جا می‌گذارد. و فرد تا مدت ها درگیر مسائل عاطفی است. بنابراین مشکلاتی که در روابط قبلی تجربه کرده اید باعث عدم علاقه به ازدواج می‌شود. در واقع می‌توانید از دلایلی که دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره، خاطرات گذشته را در نظر بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ازدواج با دوست پسر کلیک کنید.

ترس

عده ای از افراد وجود دارند که دیدگاه مناسبی به ازدواج ندارند. در واقع ترس از مسائل مختلفی مانند پدر شدن، تعهد، مسئولیت پذیری و … باعث بسیاری از مسائل می‌شود. بنابراین یکی از دلایل موضوع دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره، ترس از مسائل مختلف است.

تجربیات دیگران | دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره

یکی از دلایل موضوع دوست پسرم‌اعتقادی به ازدواج نداره، تجربیات دیگران است. جامعه امروزی درصد ازدواج ناموفق بیشتری نسبت به ازدواج موفق دارد. و در هر خانواده طلاق وجود دارد. بنابراین ترس از تجربیات تلخ دیگران و در جریان زندگی ناموفق اطرافیان بودن باعث عدم علاقه به ازدواج می‌شود.

تصمیم شخصی

یکی از پاسخ ها به سوال چرا دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره، تصمیم شخصی فرد است. همیشه بهانه پسرها برای ازدواج را نباید به تفکرات منفی نسبت داد. هر فردی برای زندگی خود تصمیمات و برنامه ریزی هایی می‌گیرد. و نباید علایق و نظرات خود را به این افراد تحمیل کرد. برخی از افراد توانایی پذیرش و مسئولیت پذیری ندارند. ازدواج فواید زیادی دارد، اما اینکه فردی توانایی تعهد، پذیرش و مسئولیت پذیری نداشته باشد، نباید تن به ازدواج دهد. در این شرایط زندگی خوبی نخواهد داشت.

کمالگرایی | دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره

یکی از دلایل این موضوع که دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره، کمالگرایی است. معمولا افرادی که علاقه ای به ازدواج ندارند، ریشه کمالگرایی دارند. این افراد در انتخاب همسر بسیار وسواس به خرج می‌دهند و با کوچکترین حرکت از سمت مقابل پشیمان می‌شوند.

وسواس فکری

دلیل اینکه دوست‌پسرم اعتقادی به ازدواج نداره چیه؟ شاید وسواس فکری یکی از دلایل عدم علاقه پسر به ازدواج است. در این شرایط افراد ساعت های زیادی انرژی را برای قانع شدن شما صرف می‌کنند.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

 با پسری که ازدواج نمیخواهد بمانم یا نه؟

 

سوالی که برای خانم ها پیش می‌آید این است که دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره، تو رابطه بمانم یا نه؟ برای اینکه به جواب صحیحی از این پاسخ برسید، این بخش مقاله را با دقت مطالعه کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کات کردن رابطه کلیک کنید.

تعیین کننده شما هستید

در پاسخ به این سوال که دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره، در رابطه بمانم یا خیر؟ تنها شما هستید که باید تصمیم بگیرید. هیچ فردی نمی‌تواند بگوید که رابطه را تمام کنید یا خیر. بنابراین تعیین کننده اصلی شما هستید. در پاسخ به این سوالات باید به خودشناسی و ایده آل های خود رسیده باشید.

از فرصت های خود مراقبت کنید

تنها کسی که در رابطه با سوال دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره، آیا ادامه دهم؟ خود شما هستید. اگر دوست پسرتان علاقه ای به ازدواج نداشت. اما فرصت های زیادی در زندگی داشتید که از هر لحاظ برای شما مناسب بود، تجربه کنید. ازدواج نیازمند تعهد، وفاداری، ماندگاری و … است. بنابراین هیچ فردی را برای ازدواج اجبار نکنید.

تحمل نکنید

ازدواج فرایندی 2 طرفه است و زمانی که یکی از طرفین علاقه ای به ازدواج نداشته باشد، نباید به ظاهر رضایت نشان دهید. اما در عمل تلاش کنید تا او را راضی به ازدواج کنید. حتی اگر دوست پسر خود را مجبور به ازدواج کنید، با پاسخ خوبی روبرو نخواهید شد. بنابراین نمی‌توانید این خواسته را به او تحمیل کنید. بنابراین اگر در ماندن و رفتن تردید دارید نباید خواسته های خود را به او تحمیل کنید. بدون تحمیل خواسته هایتان تصمیم بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تبدیل دوستی به ازدواج کلیک کنید.

مراقب سوء استفاده باشید

عده زیادی وجود دارند که قصد ازدواج ندارند، اما علاقه به روابط جنسی متعدد دارند. در این شرایط شما وسیله ای برای رفع نیازهای دوست‌پسرتان هستید. پی اگر دنبال پاسخ این سوال هستید که چرا دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره؟ یا در این شرایط باید با دوست پسرم باشم یا خیر؟ باید سوءاستفاده های او را در نظر بگیرید.

روشن فکری افراطی را در نظر داشته باشید

روشن فکرهای افراطی یا روشن فکر نماهایی وجود دارند. که هر چیزی را به نفع خود باشد قبول دارند. اگر به نفعشان باشد آزادی معنا پیدا می‌کند و اگر نفعی در کار نباشد، افکار روشن فکرانه نخواهند داشت. این افراد زمانی که حرف از دلبستگی و ازدواج می‌شود، ازدواج سفید را پیشنهاد می‌دهند. اگر با چنین شرایطی موافق نیستید، هرگز رابطه را ادامه ندهید. بنابراین در پاسخ به این سوال که دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره، آیا باهاش بمونم یا نه؟ باید رفتار او را زیر نظر داشته باشید تا بی گدار به آب نزنید.

از خودگذشتگی نکنید

در جامعه امروزی بسیار مشاهده می‌شود که خانم ها با وجود اینکه دوست پسرشان به ازدواج علاقه ندارد، رابطه جنسی برقرار می‌کنند و با هر فراز و نشیبی در رابطه می‌مانند. باید این موضوع را در نظر بگیرید که پس از اتمام رابطه، حس ترحم و دلسوزی خواهید داشت. بنابراین دلسوزی در رابطه های بی هدف را کنار بگذارید.

کلام آخر

به نظر شما تمامی دختر خانم ها و آقایان به ازدواج علاقه دارند؟ در جامعه امروزی، تقریبا بیشتر جوانان به ازدواج علاقه ای نشان نمی‌دهند. اما عده ای وجود دارند که با امید واهی به دختران قول ازدواج می‌دهند، اما به هیچ قدمی بر نمی‌دارند. این سوال هم معمولا برای دختران پیش می‌آید که چرا دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره؟ برای بررسی دلایل دقیق تر باید ویژگی های شخصیتی فرد مقابل را با کمک روانشناس بررسی کنید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: دوست پسرم اعتقادی به ازدواج نداره



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

نظریه سایه یونگ یکی از جالب‌ترین بخش‌های نظریه‌یونگ است. از نظر یونگ “سایه” دقیقاً همان چیزی است که نمی‌خواهیم باشیم. این به معنای آن است که سایه تمامی بخش‌هایی از ذهن ناهشیار ماست که تمایلات و غرایز سرکوب شده را در برمی‌گیرد. و شاید همین موضوع باشد که صحبت‌کردن از سایه را تا این حد جذاب کرده است. یونگ معتقد بود برخلاف اینکه تقریباً همه ما با محتوای سایه‌مان مشکل داریم و نمی‌خواهیم آن را بپذیریم یک شخصیت سالم کسی است که بتواند این بخش از وجودش را نیز وارد شخصیت آگاهانه خود بکند. در حقیقت نظریه سایه یونگ معتقد است شما باید از سایه خود و آنچه در آن اتفاق می‌افتد آگاهی کامل داشته باشید. این موضوع به خودشناسی ما و رها شدن از بسیاری از اضطراب‌ها کمک خواهد کرد. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • نظریه سایه یونگ
  • سایه ها از نظر یونگ کجا به وجود آمده‌اند؟
  • ترس از سایه‌های شخصیت
  • چرا نباید سایه‌های شخصیت را سرکوب کنیم؟
  • سایه‌ها چه تأثیری روی رفتار ما دارند؟
  • نظریه سایه یونگ و راه‌های شناخت سایه
    • * چه صفات منفی به دیگران نسبت می‌دهید
    • * از کدام انتقادها بیشتر می‌رنجید
    • * نقش مشاوره در شناخت سایه‌ها

برای دریافت مشاوره در زمینه نظریه سایه یونگ می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

 

نظریه سایه یونگ

یونگ معتقد بود همه ما در شخصیت‌مان بخش‌هایی داریم که دوستشان نداریم. برای مثال حسادت یکی از ویژگی‌هایی است که شاید در درون خیلی از ما وجود داشته باشد. بااین‌حال معمولاً تمایلی نداریم که به این موضوع اعتراف کنیم. با توجه به نظریه سایه یونگ، این بخش‌های نخواستنی همگی از ذهن هشیار ما سرکوب شده و وارد ناهشیار می‌شوند.

وقتی این اتفاق می‌افتد شما دیگر از آن‌ها آگاهی ندارید؛ و این باعث می‌شود که اضطراب و نگرانی کمتری راجع به شخصیت خودتان تجربه کنید. بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که با واردشدن خواسته‌های غیراخلاقی به ناهشیار آن‌ها از بین نمی‌روند. بلکه از این به بعد شما فقط از آن‌ها آگاهی ندارید. اما این تمایلات در ذهن شما وجود دارند و بخش بزرگی از رفتارهای‌تان را کنترل می‌کنند.

سایه ها از نظر یونگ کجا به وجود آمده‌اند؟

تا به اینجا فهمیدیم که سایه‌ها بخش غیراخلاقی وجود ما هستند. یعنی هر تمایلی که از نظر فرهنگ و قوانین اخلاقی نامناسب باشد در این بخش از شخصیت ما نگهداری می‌شود. به همین خاطر است که یونگ به سایه، (بخش تاریک شخصیت) می‌گوید. حال باید به این سؤال پاسخ بدهیم که این محتوای غیراخلاقی از کجا آمده است؟

نظریه سایه یونگ در پاسخ به این سؤال دو عامل را مطرح می‌کند. بخشی از محتوای سایه به‌صورت تکاملی به وجود آمده است. در حقیقت ما نیز مانند حیوانات تمایلاتی مانند غرایز جنسی داریم. بااین‌حال بسیاری از مواقع سعی می‌کنیم که این تمایلات را کنترل کنیم. دسته دومی که محتوای سایه را می‌سازد تربیت والدین ما هستند. در جریان تربیت هرکدام از ما و از ابتدای کودکی پدر و مادر به ما یاد داده‌اند که بخشی از رفتارها زشت هستند. این رفتارها از همان زمان به‌تدریج از بخش هشیار ذهن ما جدا شده و وارد سایه می‌شوند.

ترس از سایه‌های شخصیت

بر اساس نظریه سایه یونگ بسیاری از ما از سایه‌های شخصیت‌مان می‌ترسیم. این موضوع به این خاطر است که هیچ‌کس دوست ندارد باور کند شخصیت‌اش غیراخلاقی است. در حقیقت همه ما خودمان را به‌عنوان انسان‌های خوب و درستکار می‌شناسیم. و برای رفتارهای اشتباه‌مان توجیه‌های بسیاری داریم. همین موضوع باعث می‌شود که نخواهیم واقعیت یا بخش تاریک وجودمان را بپذیریم. زیرا پذیرفتن سایه‌ها به این معناست که شما غیراخلاقی بودن خودتان را قبول دارید. و این می‌تواند اضطراب بسیاری را به همراه داشته باشد.

چرا نباید سایه‌های شخصیت را سرکوب کنیم؟

ترس از سایه‌های شخصیتمان باعث می‌شود که آن‌ها را سرکوب کنیم. در واقع به دلیل وحشتی که از سایه‌ها داریم از آن‌ها فرار می‌کنیم. اما بر اساس نظر یونگ شما نباید از سایه خود فرار کنید. یکی از دلایل این مسئله این است که سایه‌ها سراسر منفی نیستند. بلکه بخشی از هیجان و شور و نشاط زندگی در همین مسائل ممنوعه وجود دارد.

اگر سایه‌ها نباشند زندگی بسیار خشک و خسته‌کننده خواهد بود. پس اینکه گاهی بر اساس سایه‌ها عمل می‌کنیم خیلی هم بد نیست. علاوه بر این یونگ معتقد است که یک انسان سالم باید بتواند بخش‌های مختلف شخصیت خود را با هم یکپارچه کند. در حقیقت بر اساس نظریه یونگ سالم بودن شخصیت شما در گرو این است که با سایه‌های شخصیت‌تان آشتی کنید.

سایه‌ها چه تأثیری روی رفتار ما دارند؟

سؤال دیگری که احتمالاً برای‌تان پیش آمده این است که سایه چه تأثیری روی رفتار ما خواهد گذاشت؟ مگر نه اینکه می‌گوییم سایه‌ها وارد بخش ناهشیار می‌شوند؛ و در زندگی هشیارانه ما نقشی ندارند؟ در جواب این سؤال باید گفت که سایه‌ها اگرچه وارد ناهشیار می‌شوند، اما به شکلی که شما متوجه آن نمی‌شوید روی رفتارتان تأثیر خواهند گذاشت. برای مثال بسیاری از مواقع ما آنچه را در سایه خودمان وجود دارد روی دیگران فرافکنی می‌کنیم. اشخاصی که از غرور یا حسادت دیگران ناراحت می‌شوند؛ و یا این ویژگی را به دیگران نسبت می‌دهند معمولاً بخش‌هایی از این ویژگی‌ها را در وجود خودشان دارند. و به همین خاطر است که از دیدن آنها ناراحت می‌شوند.

نظریه سایه یونگ و راه‌های شناخت سایه

تا وقتی که تلاش می‌کنید از خودتان یک شخصیت قانونمند و اخلاقی به دیگران نشان بدهید، اضطراب و انرژی روانی بسیاری را مصرف می‌کنید تا از بخش‌های تاریک وجودتان فرار کنید. به همین خاطر است که گفته می‌شود شناخت سایه اهمیت بسیاری دارد. هرکدام از ما وقتی بپذیریم به همان اندازه که جنبه‌های مثبتی در وجودمان داریم بخش‌های تاریکی هم داریم و این اصلاً چیز بدی نیست می‌توانیم به آرامش برسیم.

به‌علاوه همان‌طور که گفتیم سرکوب کردن سایه‌ها همیشه هم به نفع ما نیست. در حقیقت یک شخصیت سالم باید بتواند سایه‌های شخصیت خود را نیز بشناسد. در غیر این صورت شما نمی‌توانید آن‌ها را کنترل کنید. بر اساس نظریه سایه یونگ شما چند راه برای شناخت سایه دارید که در ادامه شرح داده‌ایم. برای آشنایی بیشتر با مکانیسم سرکوب کلیک کنید.

* چه صفات منفی به دیگران نسبت می‌دهید

گفتیم که یکی از کارهای سایه این است که ویژگی‌هایش را روی دیگران فرافکنی می‌کند. پس می‌توان گفت که وقتی دارید صفتی را به دیگران نسبت می‌دهید احتمالاً آن ویژگی درون خودتان نیز وجود دارد. پس اگر می‌خواهید سایه‌تان را بشناسید از این به بعد با دقت بیشتری به این رفتار خودتان نگاه کنید. کدام ویژگی‌ها در دیگران شما را ناراحت می‌کند؟ کدام ویژگی‌های منفی را به دیگران نسبت می‌دهید؟ کمی بیشتر به درون خودتان نگاه کنید. آیا این رفتارها را در خودتان پیدا نمی‌کنید؟

* از کدام انتقادها بیشتر می‌رنجید

این تمرین درست برعکس تمرین قبلی است. در این روش به انتقادهایی که از شما می‌شود توجه کنید. در مقابل کدام یک از آنها بیشتر حالت دفاعی می‌گیرید؟ وقتی دیگران صفاتی را به شما نسبت می‌دهند از کدام آنها بیشتر می‌رنجید؟ بر اساس نظریه سایه یونگ وقتی شما بیش از حد اصرار می‌کنید که یک ویژگی را ندارید به احتمال زیاد بخش‌هایی از آن در درون شما وجود دارد. و به‌خاطر ترسی که از پذیرفتن آنها دارید شروع به مخالفت می‌کنید.

* نقش مشاوره در شناخت سایه‌ها

شناخت سایه‌ها می‌تواند در خودشناسی و همین‌طور شناخت طرف مقابل ما بسیار مهم باشد. وقتی شما نقاط ضعف خودتان را می‌شناسید بهتر می‌توانید آن‌ها را مدیریت کنید. به‌علاوه وقتی می‌دانید که دیگران چه اشتباهاتی دارند راحت‌تر با آن‌ها کنار خواهید آمد. به همین خاطر است که یکی از کاربردهای شناخت سایه در ارتباطات بین‌فردی و همین‌طور خودشناسی است. بااین‌حال شناخت سایه‌ها به‌تنهایی مسیر بسیار سختی خواهد بود. گاهی لازم است که یک نفر ما را در این مسیر همراهی کند. در نتیجه اگر به دنبال رسیدن به خودشناسی بیشتری هستید شاید بهتر باشد از یک مشاور در این زمینه کمک بگیرید. برای دریافت خدمات روان درمانی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نظریه سایه یونگ می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

 

سؤالات متداول

سایه‌های شخصیت یعنی چه؟

سایه‌های شخصیت بخشی از وجود ما هستند که تمایلات غیراخلاقی و موارد ممنوعه را شامل می‌شود.

شناخت سایه‌ها چه اهمیتی دارد؟

با شناخت سایه‌ها می‌توانید به خودشناسی بیشتری دست پیدا کنید؛ و خودتان را از اضطراب اینکه همیشه باید انسان خوبی باشید رها خواهید کرد.

 

منبع: نظریه سایه یونگ



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

مقصر دانستن دیگران از رفتارهایی است که در بسیاری از افراد مشاهده می‌شود. معمولا کسانی که مسئولیت پذیر نیستند و یا اعتماد به نفس کافی ندارند، چنین رفتارهایی از خود بروز می‌دهند. شاید بارها با افرادی روبرو شده باشید که خطا کرده باشند اما برای قانع سازی خود و یا دیگران، اطرافیان را مقصر اشتباه می‌دانند. تا به حال برای خود شما پیش آمده که مرتکب اشتباه شوید و این اشتباه را گردن دیگران بی‌اندازید؟ در واقع خیلی‌ها عادت دارند تا دیگران را سرزنش کنند و برای خلاص شدن خود از این رفتار کمک بگیرند.

فهرست مطالب

 

  • مقصر دانستن دیگران چیست؟
  • دلیل مقصر دانستن دیگران
    • ✨ علاقه داریم تا نقش قربانی بازی کنیم
    • ✨ سرزنش کردن دیگران راحت تر از مقصر کردن خودمان است
    • ✨ هر مسئله ای را توجیه می‌کنیم
    • ✨ انتظار زندگی منصفانه داریم
    • ✨ دروغگو هستیم
  • شیوه های مقابله با مقصر دانستن دیگران
    • مسئولیت اشتیباهات خود را بپذیرید
    • به دنبال راه چاره باشید
    • مشکلات را به درک و فهم برسانید
    • خود را جای دیگران بگذارید
    • کلام آخر

مقصر دانستن دیگران به شیوه‌های مختلفی بروز می‌شود و دلایل مختلفی نیز دارد. قبل از اینکه دیگران را مقصر کنید؛ خود را جای او بگذارید. آیا احساسی که به فرد مقابل وارد می‌کنید، عادی است؟ اگر شما فردی هستید که عادت به چنین رفتاری دارید؛ بهتر است که از روانشناس برای رفع این عمل کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مقصر دانستن دیگران می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مقصر دانستن دیگران چیست؟

 

برای همه ما پیش آمده که با سرزنش دیگران مواجهه شده باشیم؛ یا فردی بودیم که دیگران را سرزنش کرده‌ایم. در این شرایط چه احساسی به شما دست داده است؟ برخی از افراد زمانی که کارهایشان به خوبی پیش نرود، دیگران را مقصر اشتباه خود می‌دانند. برای مثال فرد تصادف کرده است اما جهت آرامش خود تصادف را گردن دیگران می‌اندازد. یا مثال های زیادی وجود دارد که همه ما در زندگی واقعی آن را تجربه کرده ایم.

اصولا مقصر دانستن دیگران چهار ایراد جدی دارد. سرزنش دیگران مشکلی را حل نمی‌کند، اختلاف نظر به وجود می‌آورد، مسئولیت پذیر نیستند و باعث تضعیف عزت نفس دیگران می‌شوند. این رفتارهای مخرب مانع رسیدن به راه حل برای مشکلات است. اما روش هایی برای رفع چنین اعمالی وجود دارد که در این مقاله به کل توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

دلیل مقصر دانستن دیگران

چنین رفتارهایی همیشه دلایل خاص خود را دارد. این بخش مقاله را به دلایل مقصر دانستن دیگران اختصاص داده ایم تا شما عزیزان علت این رفتار را بشناسید.

✨ علاقه داریم تا نقش قربانی بازی کنیم

از دلایل مقصر دانستن دیگران می‌توان به علاقه مند بودن به نقش قربانی اشاره کرد. بسیاری از انسان ها دوست دارند که در تمامی شرایط خود را قربانی کنند تا مورد توجه قرار بگیرند. و با این کار احساس آرامش بیشتری دریافت می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مظلوم نمایی کلیک کنید.

✨ سرزنش کردن دیگران راحت تر از مقصر کردن خودمان است

یکی از دلایلی که باعث مقصر دانستن دیگران می‌شود؛ راحت تر بودن سرزنش دیگران است. به برخی از والدین نگاه کنید، به جای اینکه اشتباه تربیت خود را بپذیرد؛ فرزندان را مقصر اعمال و رفتار می‌دانند. پدر و مادر برای اینکه خود را سرزنش نکنند، همه تقصیرات را گردن فرزندان می‌اندازند تا از بار گناه آنها کاسته شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تحقیر نوجوان کلیک کنید.

✨ هر مسئله ای را توجیه می‌کنیم

اغلب ما علاقه داریم تا برای هر اتفاقی یک دلیل منطقی داشته باشیم. به همین دلیل زمانی که اشتباهی رخ می‌دهد؛ به دنبال حل چاره نیستیم و تنها برای مقصر دانستن دیگران تلاش می‌کنیم. به همین دلیل در بسیاری از مواد که اشتباه رخ داده است به دنبال دلیل تراشی هستیم.

✨ انتظار زندگی منصفانه داریم

زندگی همه افراد فراز و نشیب های فراوانی دارد. و هیچ چیزی وجود ندارند که روند عادلانه دائمی داشته باشد. برخی از افراد هستند که همیشه انتظار یک زندگی منصفانه دارند و به همین دلیل علاقه زیادی به خالی کردن مسئولیت و مقصر دانستن دیگران دارند. و همین امر باعث می‌شود که دائم به دنبال سرزنش دیگران باشیم.

✨ دروغگو هستیم

بسیاری از افراد در اطراف همه ما وجود دارند که دروغگو های بزرگی هستند. این افراد معمولا به مقصر دانستن دیگران علاقه دارند و همه اشتباهات را گردن دیگران می‌اندازند. و با این کار آرامش و حال بهتری را دریافت می‌کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نشانه های آدم دروغگو کلیک کنید.

شیوه های مقابله با مقصر دانستن دیگران

 

همانطور که گفته شد، مقصر دانستن دیگران یک عمل و رفتار اشتباه است که باعث دوری از حل مساله می‌شود. به همین جهت برای رهایی از این رفتار؛ راهکارهایی را در این بخش مقاله توضیح داده‌ایم.

مسئولیت اشتیباهات خود را بپذیرید

اولین کاری که برای رهایی از مقصر دانستن دیگران باید انجام دهید، پذیرش مسئولیت کارهای خود است. به خود غلبه کنید و برای کنترل عصبانیت اقدام کنید. و این موضوع را درک کنید که هر انسانی می‌تواند خطا کند و هرگز هیچ فردی کامل نیست. بنابراین باید اشتباهات خود را بپذیرید و از آن ها درس بگیرید. با این کار در آینده با خطاهای کمتری نیز روبرو خواهید شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه افزایش مسئولیت پذیری کلیک کنید.

به دنبال راه چاره باشید

بعد از پذیرش مسئولیت در مقصر دانستن دیگران، باید به دنبال راه چاره باشید. اینکه مسئولیت کارهای خود را بپذیرید اما تجربه کسب نکنید و راه حل مناسب را یافت نکنید؛ به درد نمی‌خورد. بنابراین بعد از اینکه اشتباهات خود را پذیرفتید؛ به دنبال راه چاره باشید. تا روش درست رفتار خود را آموزش ببینید و در آینده با خطای کمتری روبرو شوید.

مشکلات را به درک و فهم برسانید

برای رفع و مقابله با مقصر دانستن دیگران، باید مشکلات را به درجه درک و فهم برسانید. گاهی ما در فهم مشکلات ناتوان هستیم و نسبت به درک سطحی که داشتیم واکنش نشان می‌دهیم. اما بهتر است که برای رفتار بهتر و مناسب اطلاعاتی که از بیرون به ما منتقل می‌شود را بررسی کنیم و به خاطر بسپاریم تا در مواقع جدی رفتار احساسی نداشته باشیم.

خود را جای دیگران بگذارید

برای مقابله با مقصر دانستن دیگران باید خود را جای دیگران بگذارید. زمانی که دچار خطا یا اشتباه می‌شوید؛ قبل از سرزنش دیگران خود را جای طرف مقابل بگذارید. و احساسی که فرد در زمان بی اطلاعی و بدون قصد تجربه می‌کند را درک کنید. در چنین شرایطی باید صبور باشید و دیگران را درک کنید تا مجبور نباشید که اشتباهات خود را گردن بقیه بیاندازید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه جبران اشتباه کلیک کنید.

کلام آخر

مقصر دانستن دیگران یک رفتار و عملی است که همیشه دیگران را ناراحت می‌کند و خود فرد را نیز از حل مشکلات دور می‌کند. به همین دلیل برای حال خوب و موفقیت خودتان هم که شده باید به دنبال راه چاره جهت مقابله با این رفتار باشید. برای اطلاع از روش های مقابله از روانشناس کمک بگیرید تا زندگی را باب میل خود پیش ببرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مقصر دانستن دیگران می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در کلینیک تخصصی کودک ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مقصر دانستن دیگران



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه، چیکار کنم؟ معمولا پدرها با فرزندان نوجوان مخصوصا پسر ها بسیار دعوا می‌کنند. دلیل این موضوع این است که نوجوانان به دنبال کسب استقلال هستند اما پدر ها نیز در ناخودآگاهشان دوست دارند که همیشه حرف آخر را بزنند. به همین دلیل اختلاف بزرگی بین پدر و فرزند رخ می‌دهد که این موضوع همیشه باعث نگرانی مادران می‌شود.

فهرست مطالب

 

  • شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه
  • پیامدهای دعوای پدر با فرزندان
    • فرار از خانه | شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه
    • دوستان ناباب
    • قهر | شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه
    • بی اعتمادی
    • مصرف مواد مخدر | شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه
    • آسیب های روحی و روانی
  • نحوه رفتار مادر با دعوای پدر و بچه ها
    • کلام آخر

برای اینکه از میزان این تنش ها و استرس ها کاسته شود؛ باید از روانشناس کمک بگیرید. روانشناس به شما کمک می‌کند تا روش های دقیق برخورد با نوجوان و همسر را آموزش ببینید. برای اینکه از میزان این تنش ها کاسته شود؛ برخی آموزش ها لازم و ضروری است. جهت دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شوهرم بچه‌ها رو دعوامیکنه می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه

 

همه ما انسان ها بارها شاهد دعواهای پدر و فرزندان بوده ایم. گاه این دعوا ها سطحی اما گاه بسیار شدید است. در برخی از موقعیت ها شدت دعوا به قدری بالا است که باعث فرار فرزند از خانه می‌شود. زمانی که ارتباط خوبی میان پدر و فرزندان وجود نداشته باشد، باید انتظار پیامدهای بدتری داشته باشید. چنین رفتارهایی پیامدهای جبران ناپذیری را به همراه دارد که باعث فاصله زیاد بین والد و فرزند می‌شود. برای کاهش این پیامدها باید روش های مقابله را آموزش ببینید. در این بخش مقاله راجع به پیامدها و راهکارهای مقابله با دعوای پدر و فرزند توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

پیامدهای دعوای پدر با فرزندان

شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه و نگران پیامدهای این موضوع هستم؛ چیکار باید انجام بدم؟ موضوع دعوای پدر با فرزندان پیامدهای فراوانی به همراه دارد. و همین موضوع در نهایت به والدین آسیب وارد می‌کند. در این بخش مقاله راجع به پیامدهای دعوای پدر با فرزند توضیح داده ایم.

فرار از خانه | شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه

شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه، این رفتار چه پیامدی به همراه دارد؟ یکی از اصلی ترین آسیبی که این رفتار وارد می‌کند؛ فرار از خانه است. نوجوان تحمل دعوا و تنش های دائمی ندارد. به همین منظور برای کسب آرامش تن به فرار می‌دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه روانشناسی نوجوان کلیک کنید.

دوستان ناباب

یافتن دوستان ناباب یکی از پیامدهای جمله شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه است. زمانی که پدر با فرزند خود رابطه خوبی نداشته باشد؛ به سراغ دوست می‌رود. و به دلیل اینکه این کار به شیوه عجولانه انجام می‌شود؛ درصد دوستان ناباب بیشتر از دوستان خوب می‌شود.

قهر | شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه

قهر های مداوم از پیامد دعوای‌بچه ها توسط پدر است. زمانی که پدر با فرزند دعوا می‌کند؛ قهر و تنش ایجاد می‌شود. نوجوان و کودک کینه به دل می‌گیرند و این موضوع را تا همیشه به همراه خواهند داشت. که همین امر موجب قهر ها و کینه های دائمی می‌شود.

بی اعتمادی

اعتماد و صمیمت پدر و فرزند در زمان آرامش است. در پاسخ به جمله شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه، بهتر است بگویم که پس منتظر بی اعتمادی فرزند باشید. این بی اعتمادی ها باعث می‌شود تا شما به عنوان یک والد نقش مفیدی در زندگی فرزند خود نداشته باشید. که نیتجه اعتماد و کمک از دیگران است.

برای آشنایی با راه های جلوگیری از دعوا با پدر و مادر کلیک کنید.

مصرف مواد مخدر | شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه

نوجوانان در دوره سنی بسیار حساسی هستند. و برای کسب آرامش تن به هر کاری می‌دهند. زمانی که جمله شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه می‌شنویم؛ باید انتظار اعتیاد فرزندان نیز داشته باشیم. فرزندان در خانه همیشه با دعوا و تنش هستند. و برای رفع این مشکل به سوی مواد مخدر گرایش پیدا می‌کنند.

آسیب های روحی و روانی

شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه؛ چه پیامدی پیش رو است؟ آسیب های روحی و روانی از بارز ترین پیامدهای دعوا با فرزند است. زمانی که والدین با فرزندان خود دعوا می‌کنند؛ اضطراب و افسردگی را در دل آنها می‌کارند. حتی آسیب های زیادی در این زمینه به آنها وارد می‌شود که رفع این پریشانی های روانی مشکلات زیادی به همراه دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه رفتار صحیح با نوجوان کلیک کنید.

نحوه رفتار مادر با دعوای پدر و بچه ها

 

شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه، همیشه در حال جدال هستند. چه راهکارهایی برای کاهش این جدال ها وجود دارد؟ به عنوان یک روانشناس به شما پیشنهاد می‌دهم اگر قصد رهایی از این وضعیت را دارید؛ باید از مشاور خانواده کمک بگیرید. با کمک روانشناس پدر و فرزند با روش های برخورد با یکدیگر آشنا می‌شوند. نیازهای یکدیگر را به شیوه های مختلفی برآورده می‌کنند و در نهایت با آرامش بیشتری باهم برخورد می‌کنند. زمانی که پدر از پیامدهای رفتاری خود آگاه باشید؛ برای تغییرات تلاش می‌کند. شما نیز به عنوان مادر به تکنیک های زیر عمل کنید.

+ در اقدام اول آرامش خود را حفظ کنید.

+ از همسر و فرزندتان بخواهید که در آرامش و موقعیت مناسب مشکلات خود را ریشه یابی کنند.

+ در حضور همسر، از فرزند خود تعریف کنید.

+ استعداد فرزندان خود را به همسر نشان دهید.

+ به همسرتان کتاب برخورد با فرزند هدیه دهید.

+ از روانشناس و مشاورین متخصص در این زمینه راهنمایی بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره نوجوان کلیک کنید.

کلام آخر

شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه و همیشه تنش در خانه برقرار است. این معضلی است که اغلب مادران درگیر آن هستند. تنها توصیه بنده به عنوان روانشناس این است که فرزند خود را درک کنید و راجع به شرایط سنی او به همسر توضیح دهید. در نهایت از روانشناس نوجوان و خانواده کمک بگیرید تا از میزان تنش های خانه کاسته شود. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شوهرم بچه‌ها رو دعوامیکنه می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: شوهرم بچه ها رو دعوا میکنه



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 آذر 1403 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 181 صفحه بعد